Dolar uçmuş, altın uçmuş, ev araba fiyatları uçmuş. Faiz dip. Borsa seve seve çıkacak.Pazartesi de düşer hafta boyu da düşer belki ama diğer enstürmanlar böyle kaldığı sürece borsa teknik taktik dinleyemez.
Printable View
Dolar uçmuş, altın uçmuş, ev araba fiyatları uçmuş. Faiz dip. Borsa seve seve çıkacak.Pazartesi de düşer hafta boyu da düşer belki ama diğer enstürmanlar böyle kaldığı sürece borsa teknik taktik dinleyemez.
Adamlar investor relations için sunum hazırlamışlar hissedarlar için hepsi çöp 1 milyar Euro boşa çıktı. Bütün semaye oranları maliyetler ayrılan kaynaklar. La böyle bişey yok.
Abi şaka gibi yemin ediyorum..
94 krizinde 15 yasinda ogrenciydim babam esnaf oldugu icin acilarini bilirim. Ama hizli toparladik. 2001 krizinde 22 yasinda universite ogrencisiydim. Cumhuriyetin birikimleri sayesinde yine toparladik. 2008 krizi bizle alakali olmadigi icin bizi hakikaten teget gecti. 2002 de baslayan ve ne zaman bitecegi belli olmayan istibdat donemi kriz degildir. Varolup olmama mucadelesidir. Turk halkini tarih boyunca kolelestiremeyenler Mondros ile yapilamayanlar BOP ile emellerine cok yaklastilar. Umut az ama Son basbug milletin son adami ne dedi: Muhtaç oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur. Eger silkelenip akla bilime sahip cikarak bunlari basimizdan atarsak bir umut var. Yoksa dilim varmiyor ama ortadogu afrika batakligi bizi yutar. Not: millet vekillerine o maas cok fazla cunku ortada bir meclis yok.
Zamanında bir yönetici borsada oynardı. Toplantıya girdik çıktık şu kadar kaybettik derdi.
Fiyatların sürekli oynaması işinde gücünde insanların işe konsantresini de bozuyor olabilir.
İleride aynı forexde olduğu gibi 50 bin dolar altı parası olana borsada doğrudan hisse alım satımı da yasaklanabilir. Eğer döviz alım satımını yasaklarlar ise burayı da düşünebilirler. Nitelikli yatırımcı diye bir şey zaten var.
Bu gün konya başkent te parasını dolara gömmüş bir hasta yakını gördüm..banka makası fazla olduğu için acayip şekilde makas var bozamam senet yapın hafta içi vereyim dedi...
Şok oldum..emekli idi ..
Herkes dolarizeM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.