Lalo Salamanca eksik kalmış ben Lalo yu tek geçerim.
Yeterince kıymeti idrak edilemedi kanaatindeyim. :oleyo:
Printable View
Elin yarasıyla gerdeğe giren BIST % 3,5 atmış. Elde yok avuçta yok ama itibar tavan. Çarşı da esnafla konuşmak istemiyorum çünkü , en sakin adamı bile zıvanadan çıkarıyorlar. Herkes yanındaki dükkanda satılan malların etiketine bakarak kendi etiketlerini - güncelliyor- .
Zeytinliklerde, işçi bulunamadığından ağaçların yarısı toplanamamış. Bunu fırsat bilen motorize gacılar ailece dalıyor bahçelere yolup çıkıyor. Toptan zeytin ve zeytinyağı satan 5 yeri dolaştım bugün. En düşük kalite zeytin 160 tl. En iyisi 260 tl. Hepsi de ağız birliği etmiş ki aynı şeyi söyledi ( yılbaşından sonra taban fiyat 200 tl. dediler )
Bunlar örgütlüler. Tüketici yalnız. gelen çarpıyor giden çarpıyor. Esnaf siyasilerin baştacı... Oysa esnaf raftaki malına sürekli zam yapabiliyor. Üretici ise söğüşleniyor. Her gün ekranlarda asgari ücret şu kadar olacak, emekli bunu alacak , memura yüksek zam vb. dedikçe esnaf hergün ücret artışı yapılıyormuş gibi zam koyuyor. Hepsi de iktidar aşığı.
Türkiye'nin risk primi 300 puanın altına indi....
299.9
İndirimli ürün fiyatı gibi...
Hemen seyisi cagirin at cok kotu miciyo[emoji39]
yumoşla graliçe kadar seyrek sıçmıyor bugün
Zorunlu Trafik Sigortasında sirketler ocak,şubat,mart ve nisan aylarında %5 lik artışları %10 'a yapabilecek.