sende kenarda dur seans bitince sokucam gözüne bahçede esneme germe yaptırıcam sana :)
ama utanmanız olmaz yine gelir salça olursunuz bu millette şahit olsun
Printable View
TEKNIK ANALIZ......by kuzu.....
BIST 100.....8500 ENDEKSE INEREK DIPLEMISTIR.....
daha sonra 10 900 e cikarak FAKE BI CIKISLA.....cikisa istirak eden herkesi yatirip ikmistir uc gunde 8800 e inmistir....bu SILKELEMEDIR.....
burada MALA GIRDIK YUVARLAK 9000 ENDEKS.....
SONRA.....ilk ANA DALGA CIKISINI YAPTI.....11 600 E....DUZELTME ALLAHIN EMRIDIR BURADA....SPEKULATIF KAARTLARI SATTIK....BORSAYI SHORTLADIK.....
DUZELTME geldi.....boyle bir cikista duzeltme hedefi FIBO 50 dir.....oda 10 350 dedir.....10 400 e indik....
az biraz cikip.....yeniden SILKELEME ile 10 200 e dogru.....oradan....TRANSIT 14 000 E GIDER....ARALIK AYINDA....
https://i.postimg.cc/wjzNbG3H/TEKNIK-ANALIZ.png
dayucuğum alacaksan al % 2 3 ... bu nedir mıy mıy.
fazladan short açacaz açamıyoz yaw.
:drunk::drunk:
dik bi % 5 lik çıbık yukarı.. işimize bakalım.:ok:
TEKNIK ANALIZCILERE....
yukarida ki analizim gibi analiz yapmiyorsaniz...SIZ TEKNIK ANALIST DEGILSINIZ.
Türkiye'de koronavirüs vakaları artmaya başladı. (Ekol TV)
kuzu emmi yazdı diye yazdım..sindoma dan zaten bir cacık olmaz..denedim ben onu..tam bir çamurcu..
itibar etmemek lazım
Yahu bok atmayın birbirinize. He deyip geçmek bu kadar mı zor?
5, 22:34#5758 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
24,588
Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
sindoma dayı attığın grafiğe bakacaz şindi..
grafik okumasını bilen adam baktığında aradaki farkı görür sen göremezsin çünkü rakamlarına şartlanmışın .
hala diyorsunki macd dibi görmedi tl bazlı ama dolar bazlı dibe yakın rsı aynı sen yine başlayacan borsayada yabancımı var dolar bazlı bakalım diyeceksin sonuç olarak anlamyacak kendi doğrularını anlatmak için gelen geçenle burada tartışıcaksın benim grafımla madem indikatörleri takip ediyorsun kendi grafını üstlü altlı bakarsan ben dalgayı 1. vagonda yakalarken sen ya 2.yada 3 . vagonda yakalaycaksın ben gideceğim yere kadar maliyetten dolayı rahat gidicem ama sen hep diken üzerinde olacaksın belki mal bile alamaycaksın dönüşte buda burada kalsın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
karaduman al bu yazı haziran 25 de yazıldı senle tartıştığımızda grafta var dolar bazlı macd dönüyordu .sen aşağıları yazarken 30 da hareket başladı ben hamal değilim bu iktidar döneminde uzun vade bende 2-3 ay oda ortam el verirse oralardan aldığım mallar 11200 den verilmiştir burada paylaşıldı bu hareket .Şimdi nerede yine benim aldığım bantlara yakın bölgelerde biz buna kanal için trade diyoruz sen hala macd rsı takip et bu harekette varmıdın yok olmayacağını ogun yazdım.
hadi şimdi doğru bahçeye esneme germe yap :)