Printable View
Alıntı: Originally Posted by stradivarius Gadani alirim.)) ahah cigerini yediğimm :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK anlamadım desem.. hatta ilk okurken baldır okudum. ciddiyim. eskiden bıldır mı diyorlarmış. ? gerçi benim annanem patlıcana hala baldırcan yemeği der. ahaha hemşo çıkacağız bu gidişle ellam baldırcan ne iş emlak, kayseri yozgat adana? ne taraftan senin anneanne? ikirciklendim şimdi:evil:
Alıntı: Originally Posted by stradivarius Bıldır , gecen yil demek. İc anadolu. Peskir tuman bodic. Asdsdf bende iç anadolunun göbeğindenim (başkent) tuman biliyorum peşkir (havlu) biliyorum ama bodiç hatırlayamadım
Alıntı: Originally Posted by karar_anı bende iç anadolunun göbeğindenim (başkent) tuman biliyorum peşkir (havlu) biliyorum ama bodiç hatırlayamadım yaa işte böyle :))))))))))
Alıntı: Originally Posted by karar_anı bende iç anadolunun göbeğindenim (başkent) tuman biliyorum peşkir (havlu) biliyorum ama bodiç hatırlayamadım Metal surahiye bodic derlerdi bizim yaslilar. Mekanlari cennet olsun . Bodicle cesmeden cok su getirmisimdir.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK yaa işte böyle :)))))))))) sen nerelisin, pekmez akıllımısın:)
Alıntı: Originally Posted by EWP ahaha hemşo çıkacağız bu gidişle ellam baldırcan ne iş emlak, kayseri yozgat adana? ne taraftan senin anneanne? ikirciklendim şimdi:evil: anayn seni ballamı besledi ??? :D batı karadeniz. ( laz değil ) anadolu tarafları. köylü deliganlısıyım :)
Alıntı: Originally Posted by stradivarius Metal surahiye bodic derlerdi bizim yaslilar. Mekanlari cennet olsun . Bodicle cesmeden cok su getirmisimdir. onu hiç duymadım. demekki bizimkiler kullanmıyordu. yoksa bilirdim çünki dedem 1994 yılında 110 yaşında öldü