Ky. İçin short pozisyon faiz sebebi ile cazip geliyor.
Short pozisyonda teminatınıza faiz alıyorsunuz,long pozisyonda ise (makas)vade farkı ödüyorsunuz.
Hedge dışında Viop ta pozisyon alınmaz.(bence)
Ytd
Printable View
Vadeliye çok sert satış geldi bı habermi var acaba ..
Ben bankacılık sistemini destekliyorum. İnsnların arasında para alış verişi borç alacak olmaması daha iyi. Fikri, projesi veya ihtiyacı olana kredi oluyor genelde. Eskiden kefil oluyordun sonra banka unuttuğun imzandan seni buluyordu, şimdi eşinden de onay alınıyor galiba. Borsa da var, melek yatırımcı da var.
Benim oturduğum siteyi de sanki adam kooperatif maskesi altında yapmış olabilir belki vergi avantajı vardı ya da sitede bir iki sene rahat satış olsun diye üyelik sistemi oluyordu. Zamanında başka bir şehirde evim vardı sonradan kiracıdan kurtulayım diye satarken üyelikden ayrılma masrafı çıkmıştı, alıcıya borçları ile devir etmiştim.
efendim nasıL oluyor hem +100,000 hem taban.. dayı..
Sana pembe tabLolar içerisinde başarabileceğin içinden çıkabileceğin hayaller satılıyor.
VOBU ASLA BAŞARAMAZSIN... ÇÜNKÜ GELECEĞİ BİLMİYORSUN... Bu işler öyle olmuyor. 1 kişiyi şurada kurtarsak yeter. halen vob peşinde neden düştü niye çıktı deniyor..
dayı..
yapma..
ailen varsa gözünün önüne getir..
..
ne diyelim dayi..
Müşterileri kaçırıyon memedabi yabma büüüle şeyler. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi her gün para dağıtıyorlar burda.
tamam gönlün olsun sp de bugün görülen en düşük seviye olan 3958 i dip olarak işaretledik... Dip kırılmadığı müddetce dip diptir
şuan 4018 biraz zıplamış olsada o da palanın hakkı olsun