Abi, aralık ayıyla ilgili olumlu beklentimi önceki sayfalarda konuşmuştuk. Bunca bekledim, bu ayı da bekleyeceğim ekran izlemeden.
Printable View
Abi, aralık ayıyla ilgili olumlu beklentimi önceki sayfalarda konuşmuştuk. Bunca bekledim, bu ayı da bekleyeceğim ekran izlemeden.
Şiirim, beğeninize:
ÇOCUK
Bugün parka gittim çocuklarımla
Çocuklarımdan daha çocukça giyinip
https://i.hizliresim.com/cpdp8pq.jpg
Senin tarzın farklı abi, rallinin en başından sonuna kadar bekliyorsun, biz her durakta inip binen yolcular gibiyiz.
Şiir ve foto çok hoş
uyum ve ahenk içinde sanki dans ediyor.
Abi, var mı borsada başka bir kazanma tarzı vatandaşın? Hisseyi uygun yerden alıp beklemek, bizim gibi orta direk insanlar için bu tarz dışında oynanan borsa oyununun sonu hüsrandır. Borsaya ancak bu tarz yaklaşırsak güzel bir ekmek kapısı diyebiliriz. Borsayı kumara dönüştüren, yatırımcının borsaya yaklaşım tarzıdır.
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde şehit düşen Yozgatlı Piyade Uzman Çavuş Doğanay Çelik'e Rabb'imden rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun.
Kayınbabam anlattı geçenlerde, 86 yaşın verdiği bilgelikle: "Oğlum, dedi, denizde nöbet tutmak karada nöbet tutmaya göre on kat sevaptır. Havada nöbet tutmak da denizde nöbet tutmaya göre on kat sevaptır." Bizim için nöbet tutan, can veren güvenlik güçlerimize ödenemez bir borcumuz var.
Şiirim şehitlerimize saygı ve minnetle...
ÜLKEM
Bir şiir yazsam
Yakışsa devletimin
Evrenin henüz toz hâlinde olduğu zamanlardan
Bu yana gelen büyük tarihine
Bir şiir yazsam
Kadim medeniyetim ayağa kalksa çağ yenilense
Bir şiir yazsam
Zamandan daha güçlü olsa hürlüğüm gibi
Bir şiir yazsam
Yok zannedilse Türkiye'den başka ülke
Bir şiir yazsam
Görklü bir sevda hikâyesi olarak
Söylense tören alaylarında bağrıla çağrıla
Bir şiir yazsam
Selam çaksa kalemime şehitler göklerden
Bir şiir yazsam
En ön safta vuruşan yiğitlerle vurulsa
Dökülse mısraları kutlu toprağa
https://i.hizliresim.com/nrfuzrh.jpg
Çay molası. Borsa ne âlemde diye yeni bakma fırsatım oldu...Video inceledim sabahtan beri... Bu arada performansımdan ötürü beni kontrol bölümüne aldılar.