Originally Posted by
ABKA
sizin gibiler ezanı bile aşırılık olarak görenlersiniz. dinime küfreden müslüman olsa.
fazla cami yapmaya ben de karşıyım..keşke cemaati dolduracak ahlaki örnek olsa..
Bu ülkenin %80 müslümandır.Belli oranda cami yapmakta sorun yok..bazı yaılanlara gerek yok...Kilise yapacak halimiz yok. çünkü-sen bilmiyorsun ama-müslümanların bazıları namaz kılar ve devlette bu ihtiyaca çözüm üretir.bunu süistimal ettiği alan var..ama cami yapmayı siyasal islama bağlamak nedir?..bence zübüklüktür..
Benim oğlum Ankaranın en iyi fen lisesinde okuyor.2 tane yeğenim ise hem dini hem fen dersleri için imam hatip okudu. 2 si de kız ve tesettürlü..ve ilk 2.900 girerek ANKARA TIP FAK. KAZANDILAR.
Neymişl isteyene sadece fen dersleri isteyene hem fen ek olarak islami ilimler..ha ben söylemeyeyim seni mat. ve ile sarma yaparım..bu ülkede isteyen kilise okullarına gider isteyen imam hatibe..senin gibileri kudurduyor ama kindar olmak kişiyi içten çürütür..
şuna inanıyorum..birilerini denize döktük ama geriye tohumlarını bıraktı.Milletin en ORTAK MANEVİ DEĞERLERİNİ bile aşırılık olarak görenler var...
ha akp islami parti demek islamı bilmemekle olur..3 tane kitap oku sonra gel ahkam kes..