Sosyal medyada hafta sonu baktım buradada baktım millet başlamış graflar atmaya ABD borsaları şöyle olacak böyle olacak , kripto şöyle olacak böyle olacak teknik analizci öngörüsünü yapar kenara çekilir haberler sonradan gelir sosyal medyada herkes ben bildim havasında , burada öyle bakın bunların bir tanesinin orta vade yorumu yok ama herkes takipçi kasma derdinde olmayan rakamları olmayan yorumları ben demiştim diye kavga ediyorlar:)Hedef fezaaa diye topik açıp hedef çöküşe dönülüyor nasıl döndüğünü ogun orada o yazıları okuyanlar bilir tamam kardeşim yazın çizin ama milletin aklıyla bu kadar dalga geçmeyin ha ben geçildiğini gördüğümde kimse gider şahısa yazarım neden insanlar görsün diye.Öngörü nedir daha önceden yapılmış teknik temel yorumlamalar varmı grafları yok 2 ay önce burada global ve bıtcoın için yazdıklarım hepsi kayıtlı nerelere geldiği ne olacağına kadar yaptık öngörüyü benimle goy goy muhabbeti yapanlar Trump kriptoların düşmesine izin vermez diyenler şimdi bakıyorum ben demiştim edalarıyla topiklerinde sosyal medyada yazıyor çiziyor .Bende gülüyorum yeni borsaya girecek olan kişiler herkesi okuyun ama sizi kendi dünyalarına çekmek isteyenlerden uzak durun onlardan hiç birşey kazanamazsınız kendi kendinizi eğitin çünkü para kazanmak daha zor olacak bundan sonra dünya belirsizliğe gidiyor.