Hep borsa ekranı izleseydim işimi iyi yapabilir miydim? Silik, etkisiz bir eleman olurdum.
Printable View
Hep borsa ekranı izleseydim işimi iyi yapabilir miydim? Silik, etkisiz bir eleman olurdum.
- Önce asıl işimiz hocam.
- Asıl işimize odaklanmalıyız.
- Evet asıl işimiz önemli.
Bozkurt abi, ikimiz ekranda zaman harcamıyoruz ne güzel. İşimize gücümüze bakıyoruz, çoluk çocukla ilgileniyoruz, çayevlerinde vatandaşla hasbihal ediyoruz. İyi ki bu tekniği öğrendik. Bu tekniğe bir isim verelim. Ne olsun? "Küçük yatırımcı tekniği" nasıl?
Halk Bankası 5.23'ü görmüş, şimdi 5.34. Hiç haberim bile olmadı ekran izlemediğim için. .
Neyse borsa muhabbetinin sonu yok. Şimdi incelenen videoları kontrol etmeye gidiyorum. Bakalım hatalı inceleme var mı? Varsa hatalıları geri göndereceğim... Şu son yudumu da çekeyim bardağımdan. Aaa kahveymiş, çay demiştim size.
Tek abi bugün sepetimi yaptım.
Kareası mı nasıl buldun
Tüp 173
Ereğli 26.72
Şişe 15.80
Thy 22.24
Artık ekran izlemeden gıbraşma dan işime gücüme bakacam
Abi, hayırlı olsun. Umut biz fakirlerin ekmeğidir, malumunuz. Benim bitirim ikili de EKGYO ile Halk Bankası. Yatırım yaptığım şirketi incelemek için Halk Bankasına gittim. Kapıda heybetli bir güvenlik. Yerler gıcır gıcır. Gişe memurları kibar. Görevliye sordum: "Öğle yemekleriniz iyi çıkıyor mu?" Çok memnunlarmış yemeklerden. Ortama şöyle bir göz gezdirdim, her şey yerli yerindeydi.
Ekmeğe zam gelmiş tek abi,
fakirler fazla umutlanmasın, ceyrek ekmek arası umut ile idare etsin.
Var mı abi bu akşam şiir