Hakkari Çukurca'da henüz teyit edilmemiş bir saldırı haberi sosyal medyada geziniyor.. Üs bölgemize sızma yapıldığı şehit ve yaralılarımızın olduğu belirtiliyor ..
:notr: :notr:
Printable View
Hakkari Çukurca'da henüz teyit edilmemiş bir saldırı haberi sosyal medyada geziniyor.. Üs bölgemize sızma yapıldığı şehit ve yaralılarımızın olduğu belirtiliyor ..
:notr: :notr:
bir ara dalaylama dallamasının özel ricası ile rahipleri trader olarak yetiştirmek için tibet''e gitmiştim. hazıra mal dayanmıyor hamza , manastırların masrafları da ağır oluyor , maksat rahiplerin çorbası kaynasın fazlasında gözümüz yok , düzenli bir gelirleri olsun diye ricada bulunmuştu.... tabii bunlar bütün gün böyle ummmmm ımmmm çeke çeke hep bi huşu içinde tuhaf tuhaf dolanıyorlar etrafta... olaya da yabancı değilim bazı rahiplerin uzun seneler aralıksız yaptıkları meditasyon yolu ile , kendi kontrollerinde olan , kendilerine ait gözle görülmeyen bir varlığı yaratıp onu yanlarında taşıdıklarını , o varlığı istediklerini yaptırdıklarını o varlığı istedikleri diyarlarda seyahate gönderdiklerini , bazı deneyimleri onlar vasıtası ile algıladıklarını falan filan biliyorum... onlar zaten hepten çift alemde yaşayan rahipler oldukları için onlarla anca gönül sohbeti yapıyordum onlar trading eğitimine gelmezler... neyse bu dediğim rahiplerin epifizleri rexona deodorant gibi 7x 24 hepten açık.... ben bunu niye anlattım ya .... bi yere bağlayacaktım konuyu , nereye unutttum ...
Tehlike geçti mi ?,içebiliyos mu ?
Ortama sinek ilacı mı sıktık,bu ne la..:kahkah:
(3 üye ve 17 ziyaretçi)
C.ÜNLÜ, reha kaya
bu ne laaa, berat gecesi muhabbet
size berat yok...
bakıyorum, ne haltlar yemişsiniz.. :kahkah:
birisi gayanın peşinde, zırt yazınca, pırt diye siliyor..
bırakın adamı yazsın, gece atarım hepsini kodese..:yahoo: