sayın ressam mevduat topiği ile çok ilgilisiniz full tl de olan bile sizin kadar yazmıyor zaten çok kazandıran yatırımlarınız var tl mevduat sizin gibi bilgili bir yatırımcıyı asla kesmez biraz rahat bıraksanızda bizi rahat rahat tokatlansak
Dolar mevduatları uçmuş, Altın onsu uçmuş bu faizlere kimse dövizini ve altınını bozmaz onun için faizleri yükseltecekler en az 20 bekliyorum ayrıca MB yükseltmesinde göreyim sonrası ne olur ayrıca dolar 7,30 un altını görmez görse bile bir kaç gün olur sonra gene çıkar. Rekabetçi kur lazım ayrıca MB rezervlerine dolar lazım.
Sn. bahri, benim yazım mevduatçıyı yeren değil yücelten bir yazı. neden rahatsız oldunuz anlayamadım. Gece geç saatlerde algı zayıflığı olabilir. İsterseniz bir de öğle vakti okuyunuz. Ayrıca herkes mutlaka biraz da olsa mevduatçıdır. Döviz al-sat yapanından, hisse al-sat yapanına çoğumuz gecelikte olsa faiz isteriz. yani düşük faiz işimize gelmez.
Ancak önemli olan bizim pencereden görünen manzara değil, karşının ne gösterdiğidir. Biz de onların gözüyle bakmaya çalışıyoruz.
Viop teminat mk 14.49% günlük
Var mı taze yüksek faiz oranları?
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ünlü menkul 16.50% günlük m+
1.2 milyon sekerbank 17.75 teklif etti