arabın bize soktukları yanında at spermi devede sinek aklır:)
Printable View
O değil hala dolarda 7.20, 7, 6.80, 6.50, hatta 5.80 ve 5.50 sayıklayanlar var. 7.50 alım için mükemmel bir seviye idi, zaten fazla kalamadı orada. 7.70-7.80 aralığı biriktirmek için ideal bölge haline geldi. Aşağıdaki verilerle dövizde hala düşüş bekleyenlere kolay gelsin diyorum.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c7156ab17c.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ekim ayı ile karşılaştırınca kasım ithalat ve iihracat rakamları şok edici oldu.
Covid ile mücadelemizi başta Almanya olmak üzere tüm dünya kıskanıyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a9c3efcb39.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamanında brexit durumunda sterlin 3.80 cıvarına inmişti,çomarlar havaya zıplıyordu meh diye,alanın elinde patlar diye nara atıyorlardı,acaba şimdi bi yerlerine girdimi,şu anda 10.500,11 üstüne attığını es geçtik,ben ise 4 altından topladıklarımı 5 üstünden okutmuştum:vk:,öyleya 5 neresi 11 neresi,isviçre frangı dolar ile ayni fiattaydı,onuda dolar ile değiştirmiştim:vk:,şu anda 8.77,dolar ile arasında 90 puan fark var,bunların haricinde yen,kanada doları,avustralya dolarıda biriktirmiştim,hepsini %10 karla okutmuştum:vk:,galiba altın hariç dövizden hiç şansım yok:notr:,ben borsacıyım,çok iyi bilirim bu meredi,ama döviz biriktirseymişik çok daha iyi olacakmış,1200 cıvarından aldığım dolarcıkları 2.200 postalamıştım,çünkü burası cari dengelerin denge noktasıydı,zaten dolar 1 tl olacak diyenlare inanmamıştım,geliba en son indiği rakam 1160,zaten oraya kadar toplamıştık...hani irecep diyorya,nereden nereye:wave:
Damadın etkili olacağını tahmin etmiştim aşağıdaki bektaşi fıkrası gibi, ama merkezi hiç tahmin edemedim.
Bektaşi'nin önüne iki testi şarap koyup:
Baba erenler, sen bilirsin. Bu iki şaraptan hangisi iyi, hangisi kötü? diye sormuşlar.
Bektaşi şarap testilerinden birini alıp başına dikerek bir kaç yudum aldıktan sonra: "Bu kötü" demiş.
İyi ama daha ötekine bakmadin demişler.
Bektaşi acı acı gülmüş:
Bundan kötüsü olmaz ki.