Vatandaş satmış olsa yarın herif alır diyeceğim de görüntü herif sattıp kucağa bıraktı.
Printable View
Vatandaş satmış olsa yarın herif alır diyeceğim de görüntü herif sattıp kucağa bıraktı.
Konu: Vıop XLI
En sonunda aldın bi yeşillik :he:
----------
Kırmızı günde mi gönderiyon yeşili :kahkah:
96 yaşında çılgınlık yapanın da sonu bu olur da :dvr::kahkah::he:
Ben şimdi bi yüzmeye gidim ,sonra bakarız hadiseye :rules:
Eregli 35 civarindayken bir arkadas topikte bir paylasim yapmisti . Yanlis hatirlamiyorsam almanyada demir celik sektorunun en buyuk firmasi 1.5 fk dan islem goruyor demisti , adami afaroz ettiler . Ereglinin ozsermayesinden seneye verecegi temettuden bahsediyordu herkes . ( hrc fiyatlari 1200 den 700 civarina indi , son 2 ceyrek stok zarari yazmasini bekliyorum ) Bu durumda seneye temettu de hayal olabilir . Benzeri durumu tuprasta yasadim . Tupras pandemi oncesi 150 civarina giderken endeks 100 bin altindaydi galiba , herkes 200 -300 hayali kuruyordu . Ben de 90 a gelirse alirim belki dedim , 70 civari almistim . Bu arada 130 maliyetli adamin parasi dolar bazinda hala ayni yerde . Tupras 266 guncel fiyat . Dolar 2 katindan fazla gitti . kar zarar hesabini buna gore yapmak lazim . Zaman kimin hakli kimin haksiz oldugunu gosterecek . Yakinda thyde ucus iptalleri haberleri dusmeye baslarsa durum netlesir . Ingilteredeki bircok havalimaninda personel eksikligi yuzunden ucuslar aksiyor , bazi ucuslar iptal ediliyor . Thy nin hollanda veya belcika ucuslari iptal edilmisti galiba gecen gun . Bol kazanclar