Printable View
Alıntı: Originally Posted by akcay sasa cıların avuntusuydu bu düşmesi iyi daha çok lotum oluyor... :) sanki erdemoglunda lot biter adam tahvil ayagına millete yıkıyor malı... o değilde benim telekomuda suyun içine çeksende mal alsak... sattık malı düşsün diye bekliyrouz daha cıkıyor... :) Ttkom yapimmi avatarımı :)
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 pıst 100 deki bademcuk pilotu 8029-8000 doğru pike çekiyor:) bu bölgelerden uçağın burnunu çevirmesi gerek . kule 8029 fite geldik :)
Alıntı: Originally Posted by berkimcans SPOT da gene İnfo Yatırım satıcı, https://i.hizliresim.com/4mhiysm.PNG Bu İnfo mal almadan mal satıyor sürekli ? Ama sanırım herkese normal geliyor ki bakılmıyor ... Malı ana kurumdan değil buradan çıkanlar var....
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Ttkom yapimmi avatarımı :) yap yolumuzu bulalım...
bozkurt rtalb yapmada avatarı ne yaparsan yap :he:
Abi bu banka niye eksi hergun? Para gazanmiyor mu herkes paranın içinde yüzüyor yaw
Alıntı: Originally Posted by emregunes Bu İnfo mal almadan mal satıyor sürekli ? Ama sanırım herkese normal geliyor ki bakılmıyor ... Malı ana kurumdan değil buradan çıkanlar var.... İnfo Yatırım BofA nın ekibinden karşı bacağı gibi çalışır, BofA aldıklarını bu kurumdan satar veya tam tersi olur! benim edindiğim izlenim bu!
İstanbul da yaşamanın maliyeti 47 bin 493 TL. biz yaptık biz... :)