Baak yemin ederim kaybettiğim paraya değil -bildiğim bir şeyi yapmamaktan çok ama çok üzülüyorum ..
Printable View
Baak yemin ederim kaybettiğim paraya değil -bildiğim bir şeyi yapmamaktan çok ama çok üzülüyorum ..
Bu son açtığım her pozisyonda daha gün bitmeden kazanca geçtim ama ben day trader olmadığımdan yapmadım ve her açtığımda teknik olarak satışa dair hiç bir işaret yok dedim ama maalesef gene bildiğimi yanlış yaptım -sigara içki örneklerimi bilen bilir ..palaciğimi bilmeyen kalmadı zaten :kahkah:
Bile bile kaybetmek buna ne sendromu diyorlardı :rules:
Haa bu eninde sonunda düşecek tüm o gaplar kapanacak ..umarım ki gene mahçup olmam ..
Geçen gün gene yazdım ..bu burdan düşse bile(ki zeere işaret yok şimdilik) bu yükselişi bile bile kaçırdığım için kendimi hiç ama hiç af etmiyeceğim ..olay para değil ..
Amerika coştu avrupa coştu ..her yer mavi gene ..ahh ahhh ..ne diyim ..renk mutlak maviydi ya ..tam da zamanında ..:vk::oleyo:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post5559951
Dolar mavi ...endeksi mavi ,amerika mavi ..avrupa mavii ..biz .mavii ..her bi şey mavii ..çok belli idi ..gördüm -ama yapmadım ..
Neyse ..bakalım ilerisi ne olur ..geçmişe çok da takılmamak lazım ..ileriye bakmak lazım ..