Benim çok uzun süredir taşıdığım ve içimin en rahat ettiği fonlardan biri açıkçası. İçeriğini bile takip etmiyorum çoğu zaman. Genel olarak döviz gevşedikçe biriktiriyorum. Zaten elimdeki tek yabancı hisse fonu. Altın etflerini %100'den 75%e kadar düşürdü zaten zirvede. Pek teknoloji etfsi yok şu an, medikal etfler var bir miktar.
Teşekkürler. Ben sizin yazılarınızdan sonra farkettim bu fonu. Yeni giriş yaptığım için ani fiyat hareketleri gözümde büyüyor herhalde.
14-11-2020, 15:21
hellistheothers
Alıntı:
Originally Posted by fon_fan
Teşekkürler. Ben sizin yazılarınızdan sonra farkettim bu fonu. Yeni giriş yaptığım için ani fiyat hareketleri gözümde büyüyor herhalde.
tabi kişisel risk analizine göre almak lazım. öyle topluca da almamak lazım kanımca . benim fonlarda vadem emekliliğim yani çok uzun vade olduğu için günlük haftalık volatilite rahatsız etmiyor beni.
14-11-2020, 15:50
fon_fan
Alıntı:
Originally Posted by hellistheothers
tabi kişisel risk analizine göre almak lazım. öyle topluca da almamak lazım kanımca . benim fonlarda vadem emekliliğim yani çok uzun vade olduğu için günlük haftalık volatilite rahatsız etmiyor beni.
Siz zaten emeklisiniz diye aklımda kalmış.
14-11-2020, 16:05
hellistheothers
Alıntı:
Originally Posted by fon_fan
Siz zaten emeklisiniz diye aklımda kalmış.
42 yaşındayım . emeklilik derken resmi bir durum olmayacak tabi. 50 yaş sonrası için anlamında, selamlar
14-11-2020, 16:42
melihsah
Alıntı:
Originally Posted by hellistheothers
Gerçekten böyle gelmiş kontrol ettim. defansif değişkendi bu ömründe günlük 0.30'u ne eksi ne artı geçememişti, olaiblri mi böyle bir şey , yoksa düzeltilecek mi acaba. Üç aylık getirisi zaten 4.70. şaka gibi :)
İdy hatalı girilmiştir daha önce de aynı hatadan cok kez yaptılar. Teb yatırim fonlarinda bu sıkıntı oluyor nednense
14-11-2020, 17:05
hellistheothers
Alıntı:
Originally Posted by melihsah
İdy hatalı girilmiştir daha önce de aynı hatadan cok kez yaptılar. Teb yatırim fonlarinda bu sıkıntı oluyor nednense
sağol hocam. %99 öyle olduğuan eminim ama insan bir huylanmıyor değil tabi.