Originally Posted by
Lucky Player
bonfile ne alaka ? tahıldan kırmızı ete niye geçtiniz ? ben kırmızı etin çok az tüketilmesi gerekliliğine inananlar yüksek iştişare kurulu daimi onursal başkanıyım... işlenmiş tahıl yediğinde miden dolar doydum sanırsın sonra kan şekerin yükselir tekrar acıkırsın sonra gene yersin böyle bir dairenin içinde döner durursun... arada az bulgur at suya yavaş yavaş haşla ( gaz yapmasın diye ) onu ye o olur yani... az yulaf olur yoğurtla ... ayrıca almanların yediği ekmekle seninki aynı mı ki almanlar gibi ekmeksiz yaşayamıyorsun... buğdayının arpanın çavdarının kalitesi ne ? herkeş hakiki siyez buğdayı bulamayacağına göre herkeş hakiki karakılçık bulamayacağına göre , herkeş hakiki kavulca unu bulamayacağına göre ? yediğin ekmekteki un ne ola ? ne ola ? göklerden daha mavi , denizlerden daha derin , topraktan daha güzel kokan ne ola ? rüzgardan daha serin , başaklardan daha nazlı , ay ışığından ılık ne ola ? ne ola ne diyodum ben ... bak konuyu nereye getirttin....
neyse hayatımız köylerde geçti bizim ... kayalardan suyu içer yaylalarda , insan eli değmemiş kendi halinde büyümüş otlarla beslenirdik.... köy çocuğuyuz biz hayatımız köylerde geçti... st. tropez , club med fransız tatil köyü , portofino , moena , alibeyköy ...