2 Yorumu alt altta koyuyorum,Çağrı ne demek istediğimi çok iyi özetlemiş.
78 tl.den 550 tl. ye gelen hisseye,suyun içinde 1000 tl. olacak alın buradan demek, bana pek doğru gelmiyor.
YTD
Printable View
Tüpraş 2023 te de 2022 kadar kar ederse 800-900 olur. Üst üste 2 kere düşeş atması lazım. Olur mu olur ama piyasa inanmıyor, inansa bu fiyatlarda olmazdı.
Bugün ki satışın sebebi teminat tamamlama yada kredili hesaplardan olabilir mi.
https://i.hizliresim.com/71eisw2.png
tabloya tekrar bi bakalım, koyu yeşil ortalama pivot, yaklaşık 5900.. buna eksi artı 20 puan marj koysak 5880-5910 aralığı gri bölge, altında zayıflar, üstünde güçlenir diye bakıyorum.. aşağıda bugün gördüğümüz dip aynı zamanda aylık ortalamaya tekabül ettiği gibi, vadelide blok pozisyonların kaydedildiği yerler, yani çok kritik yerler, tekrar deneyebilir, tekrar tutabilir 5750- 5800 merkez seviye
koyu yeşilin üstünde yukarıda açık yeşile kadar önü açık, 6000 civarı.. yalnız şöyle bi şey var, ortalamaların yönü aşağı dönmeye başlıyor, buralardan ve en geç yarın gundi-style sert yukarı dönmezse, yandı gülüm keten helva formasyonu hakim olmaya başlar.. ben nafakamı aldığım için düşük mal- eğlencelik pozlarla gitmeye karar verdim bugün yarın
Hisse başı 100 tl karı olacak..
Temettü bedelsiz beklentisi olacak..
Arkasında KOÇ var..
Tekel..
Ne diyelim çakılacak kaçın mı..
Kaçtan kaça geldiği ile ilgilenilecek dönemlerden geçmiyoruz ki..
Eskiden idi o..Değil 5-6 kat yüzde 50 gitmiş hisse de bile korkardık önermeye..
78 tl de iken de 50 tl olacak diyenler vardı..
300 5 kat
400 de 6 kat yükselmiş idi
550 oldu..
Satın kaçın mı diyelim..
Gördüğümüzü yazıyoruz..
Bu arada NEO çağrı müthiş ucuz koklayıcı bir yatırımcı..
Burnu harika koku alıyor..
Ama erken satıyor..
Birde viop short merakı var..
HEDGE falan diye kendini kaldırıyor :oleyo:
Yapma etme dedik short mort..
SASA da az daha anahtar bırakıyordu..
SASA da short a bulaşma diye uyardım idi 100 tl lerde idi..O kadar çakıldı falan hala 100 tl de..:)
Günlerdir her yer artı kuduruk iken basılan EREGL bi anda aslan kesildi..
Hani sektör can çekişiyordu
Steel index..
Resesyon kapıda idi falan..