Ben gırtlak şortlarımı giydim dayu, yermi Anadolu cocuu ucuz numaraları
Printable View
Dolar 6.87
Devre kesici %4.5 düşüşte 15.42 'den devreye girdi. Sonra açılıp fiyat 15.55'e gitti. Tekrar fiyat 15.42'ye gelirse devre kesici tekrar mı girer devreye, yoksa daha aşağı sürebilir mi? Bir de viop pay ve endekste devre kesici var mı? Bilenlerden rica etsem, Bist anlatımı çok karışık geldi.
Bozkurtum olay şu eskiden 1de ara olurdu ya güya şimdi ara yok1.140 arasi suruyo yukarı aşağı sonra aliyor ya da basio bu bir döngü bu döngü 14.30 15 30 arasıda var biraz gözlem yapın.hep aynı.mesela şimdi makası ekşi yaptı.. spotu aliyo ama spotu satcak.baktekrar114500egelcek
Adamlara hayranım ya...
Bir anda fasa fiso bir haberle aşağı basıp, desteğe dokunduruyorlar. Anında insanların algısını düşecekmiş, çıkış bitti ye çeviriyorlar.
Bundan önce defalarca bu tip hareketlerden para kazandım... Ama trend varsa er geç o alınan puanlar gidiyor.
O nedenle trend varsa fazla kıpraşmıycan. Önümüzdeki günlerde bu tip gün içi hareketleri çok sık göreceğiz. Kısa kesinlikle yapmam... Ama dirence gelince pozisyon kapatıp 400-500 puan aşağıdan tekrar alırım...
Sonuç olarak ne kadar düşerse düşsün, önemli olan gün sonundaki kapanış...
Bugün bunu canlı canlı göreceğiz tahminim
Bak spota 500verdi...
Kâmil bugün zopa günü
Doları TL 6.88 yakmak üzere