Ooo güzel Diyanet İşleri 6000 imam 3000 kuran kursu öğretmeni, 500 de müezzin olmak üzere 9500 personel alacakmış..
verimlilik inovasyon tavan yapacaktır. ABD şimdi titremeye başlamıştır işte...
Printable View
Ooo güzel Diyanet İşleri 6000 imam 3000 kuran kursu öğretmeni, 500 de müezzin olmak üzere 9500 personel alacakmış..
verimlilik inovasyon tavan yapacaktır. ABD şimdi titremeye başlamıştır işte...
Faiz yüzde 20 lerde. Anlaşırsan 22 25 arasına çıkartırsın..
En iyi temettü verimliliği yüzde 7-10 arası
Sizin paranız olsa, faize mi koyarsınız. Yoksa hisse alıp paranızın değer kaybetmesini mi beklerdiniz?
Borsanın alıma geçmeme sebebi tam olarak budur. Faiz yüksek olduğu sürece temettü/faiz arasında uçurum olduğu sürece kimse hisse senedi taşımaz. Dip arayışına girmeden önce Faiz lerin süşmesini beklemek en mantıklısı kırılın temettü/ faiz aynı orana geldiğinde olacak. Aksi takdirde piyasa AYI dan çıkamaz.
Örneğin Garan, burdan 8 liraya bile gelse faizle fifty fifty oluyor.
O yüzden her rsi 70 üzerine attığında short dışında poz açmıyorum. Rsi 70 e geldikçe shortta beklerim. Taa ki faizler temettü ile oranlaşana kadar.
Yani parası olanın faizde aynı temettü de aynı veriyor. Hissede beklerim daha iyi diyene kadar.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılına ait kapsamlı göç analizini yayımladı. Verilere göre 2017 yılında ülkeyi terk edenlerin oranı bir önceki yıla göre yüzde 42 oranında arttı. Terk eden kişi sayısı 253 bin 640 olarak açıklandı.
Türkiye’nin bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un yönetim kurulunda ve denetim kurulunda değişliklik gerçekleşti. Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın kardeşi Ömer Fatih Sayan, Türk Telekom'un yönetim kurulu üyeliğine atandi.
Iste bugun bende soyledigim gibi onumuzdeki 1.5 2 yil borsada yukari hareket zor cunku faiz risksiz bir arac ve fk si su anda borsadan daha yuksek ve hu faizler bile dusuk kalacqk.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.