Kim demişti bilmiyorum ama olası iktidar değişikliğinde bankalar uçar diyorlardı. Her ihtimale karşı herkesin pırtföyünde bi banka hissesi olmalı bence
Caho akbnk dedi bende ykbnk dedim.
abka sende halkb mı dediydin
Printable View
Kim demişti bilmiyorum ama olası iktidar değişikliğinde bankalar uçar diyorlardı. Her ihtimale karşı herkesin pırtföyünde bi banka hissesi olmalı bence
Caho akbnk dedi bende ykbnk dedim.
abka sende halkb mı dediydin
Buradan piyasada yeni olan ve donanımsız ve maliyeti buralardan olanlar özelden çok msj alıyorum bence bu dönem sizin olmanız gereken zaman değil , hareketler 2 tarafada çok hızlı , böyle zamanlarda kazanandan çok kaybeden veya kafa kafaya gidenler çoktur.
Sermayenizi eritmeyin kaybediyorsanız ,Doğru tahta ve doğru strateji yapamazsanız kaybedeceksiniz bu seçim sürecinde.
Bu yüzden bu süreç paranızı başka enstrümanda değerlendirin veya türbünden seyredin iyi bir düzeltme ile doğru yerden maliyetlenme yapın bu msj yazma isteğimin nedeni kaybedenlerin fazlalışmasından dolayı sorulan sorulara cvp olsun diye paylaştım.Tabi son karar sizin.
kolay gelsin.
Endeks 5350 5400 araliginda hareket ediyor, alıcılar isteksiz. 5300 a gelsin oradan belki aliriz diyorlar. 5400 ustu long alti short
sys son durum
https://i.hizliresim.com/iz4lhdw.jpg