Şu anda bankaların dolar alış/satış makası nasıl acaba?
Destekliyorlar mı satışı?
Printable View
Şu anda bankaların dolar alış/satış makası nasıl acaba?
Destekliyorlar mı satışı?
iş 6.32-6.39
ziraat 6.32-6.38
vakıf 6.32-6.40
işlem yaptığım bankalarda durum bu
Teb
6.3168
6.4030
usd/tl 6,362 , -%1 civarında..
Dolar bükücüler gelmekte geciktiler..:)
400'cüler sabah saatlerine göre kendini hissettirmeye başladı ama hala kapıdan sadece kafalarını çıkartmış vaziyette bekliyorlar. Daha kol ayak veya gövdelerini kapıdan geçirmediler.
500'cülerin ise dövizdeki süzülmenin eğiminin ve hızının düşük olmasından dolayı daha kapının arkasına bile geçmediklerini tahmin edebiliriz.
725'çi grup çatıda yanlarında bir helikopter ile pozisyon almış, kapı kapandığında duruma göre ya camdan ip sarkıtıp komando timi gibi içeriye dalacak ya da helikopter ile uçup gidecek.
13 Eylül saat 14:00'da o kapı kapanacak. Kapının açıldığı odanın içindekilerin mi dışındakilerin mi kazanacağına kendileri de odanın içinde bekleyen politikacılar ve merkez bankası karar verecek.
Gerek içerdekiler gerekse dışarıdakilere bol şanslar. Güçlü olan kazansın.
Bistteki dolar varliklarla, hisselerle ilgili firsat var yazdim diye Tengri han beni basliktan men etti ama dolar makasiyla ilgili soru oldugunu gordugumden tekrar yaziyorum.
Dolar makasindan kurtulmak istiyorsaniz hisse alir gibi usdtr koduyla borsadan dolarla yaklasik birebir hareket eden dolar fonu alabilirsiniz,
Bu sayede binde bir + araci kurum alim satim komisyonuyla, toplamda %0.5-0.3 civari komisyonla dolar alip satabilirsiniz
6.39 a kadar düzeltip 6.30-6.33 e kadar verip bir küçük kısa 5 le aradaki 5 liyi tamamlayacak..ve 6.51 e tepecek..işte o 6.51 de başlayacak son 5 uzar mı ne kadar uzar ona da açıklamalar şekil verecek. Önceki gün gönderdigim grafiğe bakın; 6.34 de de 5 bitmiş olabilir anlaşılmıyor 6.39-6.33 yapmayabilir.(Yatırım tavsiyesi değildir.)
http://666kb.com/i/dww7coey4k5t5dnh2.png