Teşekkür ederim 11 maddeyi bir şekilde halledebilirim ama 12. madde gerçekten beni düşündürüyor çünkü bunu tam olarak nasıl anlarım bilmiyorum açıkçası.
Printable View
Konut üretimi duruyor muhtemelen. Maliyetler uçtu alacak para da kredi de kalmadı.
Sonucu belli yani kiralar illa artacak, Avrupa gibi kiralar gelirin %30 - 40 larina gelecek.
Tabi Avrupa kalitesinde hayat mı var vb.. muhabbetlerine girmeyelim yok yani biz de biliyoruz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa’nın baş şehrinde İstanbul un göbeğinde asgari ücretin yarısından aza bile deprem sonrası binada kiralık daire bulabiliyorsunuz .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz de onu diyoruz, ucuz kaldı malesef artacak muhtemelen.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o konuda ciddi şüphelerim var, TR de kanunlar fazlasıyla kiracıyı koruyor.
ayrıca kiranın arttırılması ödeneceği anlamına gelmiyor, ülkede adam akıllı bir kredi notu sistemi yok, kira ödenmezse yapabileceğin şeyler sınırlı.
adam iki ay ödeyip üç ödemeden basıp gitse mahkeme ile uğraş dur. içine vereceği zararlar da çabası.
kanun zaten çakma enflasyon kadar zam yap diyor, kiracı değişse ne tür bir maceraya gireceksin belli değil.
serbest çalışıyorsan bir noktaya kadar ama mesaili adamsan kiracı ile uğraşmak kolay değil, sağlam olsun ucuz olsun gözü ile bakılıp memur aranıyor.
memur maaşları da artık reel olarak düşüş trendinde.
benim bildiğim türk halkı yüksek fiyata tüccara vereceğine ucuza memura verir. düşük gelir grubu zaten kirayı artırsan ödeyemez.