tahsisli sermaye artışı geldi.
7 milyar tl sermaye
Printable View
tahsisli sermaye artışı geldi.
7 milyar tl sermaye
halk vakıf sermaye 7 milyar oluyor.
7 milyar sırlı bir sayı.
amaç sermaye artışı değil.
süreç sonunda vakıf halk birleşir
Banka birleşmesi pozitif etki eder. Bankaların geneline bu pozitif yansımalı. Yatırımcı bankalardan uzaklaştı. İyi bir fırsat olur. Yapı kredi hariç diğerleri de bu beklenti ile ayrışmalı. İşc den güzel bir bedelsiz gelirse daha güzel olur. En zengin banka.
Bedelsiz yapsalar ne iyi olurdu....
PAY TEBLİĞİ’NİN 33 ÜNCÜ MADDESİ UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR
Rapor tarihi: 11.05.2020
Raporun Amacı: Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu’nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği’nin 33’üncü maddesi uyarınca, Yönetim Kurulu’nun onayına sunulmak üzere hazırlanmıştır.
İşbu rapor Şirket Yönetim Kurulu’nun 11.05.2020 tarih 19-01 kararı ile kabul edilmiştir.
Bankamızın Yönetim Kurulu’nun 11.05.2020 tarih 19-01 kararı ile Bankamız tarafından kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, 1.250.000.000.-TL’lik çıkarılmış sermayesinin toplam satış hasılatı 7.000.000.000.-TL olacak şekilde, Borsa İstanbul A.Ş.’nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar nakden artırılması, sermaye artırımının mevcut pay sahiplerinin rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, tahsisli ve nakden yapılması ve sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların tamamının Bankamız hakim ortağı Türkiye Varlık Fonu’na tahsisli satış yöntemi ile satılması planlanmaktadır.
İhraçtan elde edilecek sermaye artırım tutarı ve hisse senedi ihraç primleri, son dönemde yaşanmakta olan koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında ekonomiye destek amacıyla Bankamızca sunulan kredi destek paketleri başta olmak üzere temel bankacılık faaliyetlerimiz çerçevesinde verilen kredilere kaynak olarak kullanılacaktır.
banka birleşmesi gelecek ile ilgili yorumum.
açıklanan bir durum yok
sonra bana sallamayın
tahsisli iyi olmuyor hisse sahipleri için
hak kaybı oluyor
Bankaya 6 milyar lira girecek iste. Hepsi varlik fonuna gidiyormus. Yanliz piyasadaki hisseler de iyice sulanmis oluyor.