Sn Ayasofya bu clepsiella bakterisi ben de var olan AS Ankilozan Spondolitin sebebi olan bakteri diye biliyorum. Bir yayında öyle okumuştum.
Printable View
Sn Ayasofya bu clepsiella bakterisi ben de var olan AS Ankilozan Spondolitin sebebi olan bakteri diye biliyorum. Bir yayında öyle okumuştum.
Abi ihlas yayın grubunun ihyay ihgazete birde İHA şu olacak bunlar ne iş yapar ve bu zamana kadar kaç kuruş temettü vermiş. Bizde BIST 30 ve 100 içinde ucuz olan var haricinde çok pahalı olan da var. Halkbank çok ucuz kaldı ama Arpalık gibi kullanılıyor çok görev zararı yazarsa önümüzdeki yıllarda bu hükümetle pahalı bu fiyat.
Hafta sonu 2 gün ne olur ne olmaz diyen sattı
Yok not indirimi gelecek diyen sattı
Yok cuma mübarek gün diyen sattı
Yok şöyle yok böyle diyen sattı
2 gün malı kucaklayan enayimi len 😊😀😊😀
Aklımda deli sorular oluştu bak şimdi
Sabaha deli soruların cevabını alacağım 🥰
Klebsiella pnomonia akciğer mikrobu orada olursa %50 ye yakın ölüm oranı bu konuda ilaç yok örnek iki üç tane ilaç var onlarda eczaneden alamazsın tigesiklin colisin ve imipenem tigesiklin bloke eder colisin de en iyi ihtimalle böbrekler Gider zehirler yada öldürür bunlar yan etkisi. ben de üç günde böbrekler zarar gördü ve zehirlendim. Klebsiella bakterisi başka bir şey klebsiella pnomonia başka. Nejat İşler yoğun bakımda tedavi oldu aylarca bundan çok tehlikeli bu %50 şans