Karşılıklıktan yararlanıp fetöcüler ile yurt dışına döviz çıkaranların hesaplarını tespit etmek amaçlanmış olunabilir. Ama böyle bi sonuç çıkacağı düşünülmemiştir.
Printable View
Sosyal yardımları dibıne kadar kullanmak isteyenler malvarlıklarını gizleme yolunu seçer.Ama Alman maliyesi pesındeyse gıt korona ol daha ıyı....zkatmerli alırlar...Tr den emekli olanlar iptal edılırse TR devletçinin de işine gelir....Bızım dıdım akbukteki yazlıkta 50 yasında bi adam var ailesi Avustralya da...3-4 yıl calısmıs sonra bi sağlık problemlinden dolayı emekli etmişler...adam 365 gün Tr de...kızkardeşi karttan maaşı çekip ona transfer ediyor....Prof emeklisinden daha kral yasıyor....Bence bu Adım yerınde atılmış bir karar.destekliyorum....ytd
Bence borçları sıfırlanana kadar klüplerin sadece altyapı oyuncularını kullanmaları zorlanmalı. Transferler tamamen engellenmeli. Yoksa bu borçları hiçbir kulüp ödeyemez.
Seneye daha kötü olur bu durum. 2 sene kimse transfer yapmasa borçları bitse ondan sonra futbol daha kuvvetlenir. Bu borç miktarı futbolu tamamen bitirir. Zaten kötü daha da berbat hale gelir.
hem Almanya'da hem Türkiye'de hesabı olan birisi olaraktan:
benim bildiğim bu uygulama/anlaşma yeni bir şey değil, sadece Almanya ile olan bir şey de değil
Tüm Avrupa'da kara parayla mücadele, yasadışı işlemlerin ve terör faaliyetlerinin finansmanının önlenmesi kapsamında bankacılık bilgilerinin paylaşılması şeklinde bir düzenleme yapıldı, özellikle ABD istedi bunu ve 3 sene filan oldu (evrakı gelmişti bana oradan hatırlıyorum)
biz buna girmemek için son ana kadar kaçtık
yani bizim yaptığımız özel bir şey değil...kaçtık kaçtık artık kaçarımız kalmadı herhalde.
18 yıllık bir hükümet bu süreçte tüm başarı ve başarısızlıktan sorumludur.
Bugün işgücü katılım oranımız düşükse bu işlerin bir çoğu katma değer üretmeyen vasıfsız işlerse , hatta bu vasıfsız işlerin daha vasıfsızı için kaçak göçmen kullanılıyorsa bu durumda almanların bizden daha iyi şartlarda olması gayet normaldir
Devamında şunuda ekleyim üniversitenin laboratuvarından değil kantininden mezun olanlarla çok karşılaşıyorum. Dolayısıyla beyaz yakanında kalitesinin düştüğü bir gerçek.
Bunun sonucu olarak gümrük birliğinde olduğumuz avrupa ülkelerinden kat kat düşük maliyetli işgücümüz olmasına rağmen bunu istihdama ve gelişmeye çeviremiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi