yüzerken fişek parmağını ıslayıp gökyüzüne doğru tut bakalım ne oluyor ... irmik helvası neyse de içine konan çam fıstığı fiyatları aşırı pahalandı, masraf çıkartma, otur oturduğun yerde...
Printable View
QNB nin hulka açıklığı , borsadaki lötları az ya ... fiyat fırladı mı , yabancı barter oranına etkisi çok oluyor... yurt paydaşı emregüneş gerçek yabancı takas oranı derkenen, bu dediğimi kast ediyor...
işbu ( yukarıdaki ) yazıda geçen barter kelimesi takas anlamında cümleye monte edilmiştir.
piyasa yükseldikçe bazı kağıtların yeni tabirle fanları artıyor. yeni tarikatlar oluşuyor. kağıtlara bakıyorum. en iyileri bile eh işte.
halka arzlara zaten laf yok. targaryen ejderhaları gibi uçuyorlar kasıp kavuruyorlar.
bu arada şişe ve sahol çok az konuşuluyor. bu kadar az dikkat çekmeleri çok ilginç. çok az kişi bahsediyor. bahsedenler de pek inanmıyor gibi.
ben de suç ve cezadaki raskolnikov gibi sabah akşam bunları düşünüyorum. niye böyle? :drunk:
neyse bakacağız.
Selçuk Bayraktar'dan terör saldırısına kınama
TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Ankara'daki terör saldırısını kınayarak Türk milletinin, her türlü maraza karşı koymaya gücünün yettiğini vurguladı.
Bana göre Selçuk BAYRAKTAR ,ERDOĞAN kadar iyi korunmalı....Türkiye nin yükselen değerlerinden.....
Sağlık bakanı bile “önemli bir durum yok†demesine rağmen Türkiye’deki ilaç kartelleri Her yerden “vakalar arttı†haberleri yaymaya başladılar.