Formüllerde hata var kontrol edin.
Printable View
tcd ye küçük bir miktar alış emiri girdim Ziraat bankası int. bankacılığından, talep fiyatını 1.661440 olarak belirledi ve parayı %4 oranı ile repo yaptı.Neyse ki miktar çerezlikti ,bankanın nasıl işlem yapacağını görmekti amacım.Fakat işlemi iptal edemiyorum.Bilgisi olan yardım edebilir mi?Ayrıca valörlü fonlarda en iyi hangi bankalar müşteriyi düdüklemeden işlem yapıyor?
TCD alım emrini şu anda mı yazayım, yarın sabah mı yazayım sizce? (Saat 11 i geçtiği için ve başka bir fon satıp alım emri vereceğim için) Nasıl yapmalı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fon konusu çok eskiden beri vardı mesela İş'in 801 fonu gibi ama Türkiye Varlık Fonu kavramından sonra piyasa hareketlendi. Özellikle son yıllardaki başarısız halka arzlar ve hisse piyasasındaki (başta patronların kendi hisselerinde haşır neşir olmaları ve istediği zaman istediği fiyatta istediği haberleri gönderme konusundaki gayri ahlaki) dümenler sonrasında fon piyasası yatırımcılar için bulunmaz bir yer.
Şahsen piyasada yeterince fon olduğu ve bu anlamda gerekli derinliğin sağlandığını değerlendirmekle beraber özellikle fon sepeti fonları konusunda büyük açık var. Bu yönde 1-2 fon var ancak genellikle yabancı tandanslı fonlarla uğraşıyorlar. Gayet güzel yönetilen fonlardan bir sepet yapılarak bir fon oluşturulsa sanırım fon çeşitleri, içerikleri, getirileri, valörleri vs bir çok değişkenle uğraşmak istemeyen -benim gibi- yatırımcılar için iyi olurdu.
Fiba bankada IST gibi T+0 valörsüz fon satışında, satış gerçekleşiyor fakat hesapta eksi bakiye olarak gözüküyor. Para hesaba geçmediği için başka fon alamıyorsun. Telefon trafiği ile 2 günde anca hesaba geçiyor. Düzeltilmesini ilettim ve düzeltilme gerçekleşene kadar fibadan ayrıldım. Şu an başka bankada işlem yapıyorum.