Kira çarpanlarından sürekli bahsediliyor.
Belkide 300-350lik kira çarpanları kira artışından dolayı 200-250lere düşecek.
Tabi bu durum dar gelirli ve orta direk için daha kötü bir durum
Printable View
Kira çarpanlarından sürekli bahsediliyor.
Belkide 300-350lik kira çarpanları kira artışından dolayı 200-250lere düşecek.
Tabi bu durum dar gelirli ve orta direk için daha kötü bir durum
Kiraların artışı tabiki asgari ücret zamları, memur zamları, beyaz yaka zamları endeksli. Aidat bedelleri bu sene asgari ücret oranında arttı. Hamamsız spasız siteye ben 400 kagıt aidat ödüyorum.
Ülkemizin orta sınıfı beyaz yaka memur agırlıklı oldugu icin ve en kral zam bu sene %20 olacagı icin ve eli yüzü düzgün sitelerin aidatları bu seviyedeyken ev sahipleri kiranın yatmasına dua etsin.
Kiracısız site evi yılda -5bin yazar.
Oralarda oturan arkadaşın evi vardı 1400 TL civarı idi kiracı arıyordu son konuştuğumuzda apartmana ait iki kişilik otoparkıda vardı Diye biliyorum.
Bahçe katı idi bahçe kullanımı da vardı dediğinizin aksine .
Kiracı ile çok uğraşan karşı komşu kefil sözleşmesi yaptırdı güvenilir başka birisine o şartla kiralıyor evini .
Kefilin 2-3 tapusu olmasını şart koşuyorum diyordu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süslü ve GÜVENLİKLİ sitelere hep karşı oldum. Büyük konuşma büyük lokma ye dedikleri gibi gittim, acil ihtiyaçtan güvenlikli sitede daire kiraladım. Her yer kamera, kapıda güvenlik elemanı. Dün gece saat 01:10 gibi , dairenin telefonu çaldı, açtım ses yok ve kapandı. O anda asansör hareketlendi, kapı merceğinden baktığımda otomat yandı birisi asansörden indi ama hiç hareket yok. Otomat söndü, bir daha yanmadı. Güvenliği aynı sistem telefonundan arayıp durumu söyledim.
5 dk. içinde elinde sopayla geldi, etrafa baktı. Bir şey yok. Kameraya bakmasını, telefon santralinde arayan numaranın görünebileceğini, bakmasını istediğimde ; '' telefonların belirlenme imkanının olmadığını, kameraların da akşam toptan arızaya girdiğini '' söyledi. İyice kıllandım. tabancanın ağzına mermiyi verip, bu gece öyle yattım. Kimdi, niyeti neydi ? Güvenlik için ayda daire başına 200 TL. neden ödenir , yönetici firma zaten kayıp.
Bütün bunlar gerçekte işe yaramayan, çevreye hava atmak, istihdam yaratmak için uydurulmuş işler.