Hakan hocam İNDES ile ilgili analiziniz nedir benim de takibinde??
Printable View
Bence listen çok güzel. Biraz nakitin olsun . Borsa düştüğünde takviye yaparsın. Karda olursan satar düşük kalanlara ilave yaparsın. Tabiiki burayı izlersen temel ve teknik değerleri ucuz kalmış gelişmeye müsait hisseler ilave yaparsın. Örneğin holding ve enerji şirketleri. Benim şu anda beğendiğim ve Celik hocanın takibindeki Polho holding . Prkme ve/veya IEYHO enerji şirketleri. Tabiki biraz kenarda nakit . Biraz takip ...
Endeks için stop seviyem 1405 altı kapanış. Rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış ve saatlikta sat veriyor. Dikkatli olmak lazım. Olumlu bir haber akışı olursa o zaman 1450 lere bir atak yapabilir umarım böyle olur .OLUMLU bir endeks olursa, takib edilecek çok hisse var.
HUBVC, YUNSA, CEMTS, KATMR ,ŞİŞE, KARSN, MİPAZ, DMSAS,KUYAS, RYGYO, VAKKO
Grafikleri inceleyiniz .kesinlikle YTD.
ındes 18.30 önemli burayı geçer ve tutunur ise tekniği ile uyumlu çalışır bence bu hafta endeks bozulmaz ise %5-10 arası getiri potansiyeli var
Seneyi 1400 puan üzerinde kapatacağımızı düşünüyorum.Çelik Hocamızın belirttiği gibi bist her sene ocak ayının ilk yarısı düzeltmeye gider ama ben bu sene 20 sinden sonra şubat ortası yada sonuna kadar düzeltme bekliyorum.Sabit karda olduğum 4-5 hisse haricinde trade etmeye devam ediyorum.Şubat sonundan itibaren orta vade hisse taşımaya başlayacağım.Bu benim stratejim herkese de bir strateji dahilinde yatırım yapmayı tavsiye ederim acil ihtiyacınız olan para ile hele ki kredili para ile asla işlem yapmayın.YTD...
celha yol ayrımına geldi bence yön yukarı aşağı ihtimali de var sonuçta kavşak noktası :)
petun 24.5 üzerine atması gerekiyor tekniğinin anlamlı olması için
Bankalardan şu anda şekerbank, enerji şirketlerinden PRKME, finanslardan ISFIN, çimento OYAKC, gyo KUYAS, turizm ve yatırım Tektu, ulaşım, iletişim ve yazılım TCELL beğeniyorum. Yıl sonu iyi kapatacaklarını diliyorum . Yeni yıl için yeni listeyi Celik hocadan bekliyoruz ....