Yeni başlık hayırlı olsun .
Eski başlığa buradan ulaşabilirsiniz
Printable View
Yeni başlık hayırlı olsun .
Eski başlığa buradan ulaşabilirsiniz
Yeni başlığımız hayırlar getirsin.
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun. Temiz ve bereketli kazançlarımız olsun inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Umut bey; dün
gelmişim bu gün gelmişim ne farkı var?
Saygısızlık değil uyarı benimki!
Tahtada olup biteni gormeyen, bu gun sahsima daha brüt takasin ne olduğunu bilmeyenler saldirdiginda , sizlerinde bir kaç kelamını duymak isterdik.
Belki siz müsait değilsiniz 36 saattir.
Buradaki yazıp cizen Allahtan korkan bir insan mı var peki?
Yarın ola hayrola.
Sizinle hep iyiolmak isterdim.
Ama artıkiçime
Kurt düştü gerek yok!
İnsanlar yanlış biliyor olabilir. Doğruyu doğru biçimde ifade ederseniz kimse size birşey söyleyemez. Burada üslup önemlidir. Forumların anacı bilgi edinmektir zaten. Sadece saygı ve kullanılan üslup önemlidir. Yanlış dahi olsa burada birşeyler paylaşanların da saygıya ihtiyacı bardır. Her yanlış , doğruya yaklaştırır bizleri unutmayın
Umut Bey emek sarfetmiş, bir grafik çizmiş. Tasdik eder ya da etmezsiniz ancak bunlar boş şeyler dercesine ifadeler hoş olmamış.
Diğer taraftan, A1 Capital'in sabahleyin tabandan çoğunlukla 3 kuruma sattığı malları,o kurumların küçük yatırımcıya dağıttığını iddia ettiğiniz ifadeler delilden yoksun. Bu 3 kurumun sabahki ve akşamki net lotları arasında çok çok az fark vardır.
Bir insan, durum böyle olduğu halde neden öyle yazar. Sen de bizim içimize kurt düşürdün.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yeni başlık hayırlı olsun.
Kaldı ki bir kurumdan alan da olur satan da. Bir yandan alıp diğer yandan brüt takasta , satıyor, mal dağıtıyor demek??? Çok iddialı bir açıklama. Bizim krontta hedeflerimiz vardı ve hala devam ediyor. Uzun vade için bıradayız. Günlük işlemleri izleriz ama çok fazla takılmayız. Hani ne demişler Haticeye değil, neticeye bakalım. Bizim de yapmayı dilediğimiz bu.
Sn Umut0109 kront forumuna en faydalı paylaşımları yapmaya çalışan değerli bir arkadaşımızdır sn Kafkas bence özür borcunuz var...herzaman kibar üslup bizim için kaybedilmemesi gereken olgudur...
sn kafkas 26, forumda sessiz kalınsa da uzun dönem elde tutanlar hala tutuyor bu hisseyi, belki siz bugün almadınız ve o yüzden düşmesini bekliyor olabilirsiniz, belki de gelecek dediğiniz yerlere bilemeyiz ama teknik paylaşımlar her dönem önem arzeder. diğer taraftan biz çok fırtınalar yaşadık bu hissede o yüzden alışkınız. bu saatten sonra sözü bilanço söyler bekleyip görelim
Bilanço ne zaman bilen var mı?
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kafkas sayfamıza hoş geldiniz.Yararli ve faydalı paylaşımlarınızı bekleriz.Ancak en kötü zamanlarda bile bizi deneyim ve tecrübelerinden mahrum bırakmamış başta Umut Bey ve diğer arkadaşlarımıza karşı siylemlerimize dikkat edelim.Zira bu arkadaşlar en fırtınalı ve dalgalı zamanlarda gemiyi terk etmemiş arkadaşlarımız.Kisa vadede voleyi vurup kaçma peşinde,başkasının cebinde gözü olan arkadaşlar değiliz.Kronta ortagiz,karına da zararına da eyvallah.Umutbey,Yildiztozu,usta,ironmen :),kitap .....Lütfen bu arkadaşlarımıza saygılı davranalım...Hayırlı Ramazanlar..
kafkas kaç sene sonra beni bile yeniden online olmaya zorladın. Kıskanma kardeş alamadın diye. Biz de bilseydik ilk tabanda degil, bugünkü tabanda alış girerdik. Güzelce yarın alış yaz 5% den belki veririz. Sonra da alınca hisseyi övmeye başla ;)
Kimsenin uzuncu yada kısacı olduğu umrumda bile değil. Ben uzuncu olacağım 10 tl maliyet ile beklediğim bu hissede 33 tl den çıkıp 20 den almak varken sağa sola ahkam kesip senelerce burada olduğumu söyleceğim , Öylemi? Buda hiç akıl şi değil! Her uzuncu buradan satıp yine uzun vadede alttan alarak yoluna devam etmek ister! Bunda ne sakınca varki? Ama size göre sakıncalı. Bu tahta bu saatten sonra kimseye yaramaz. Buda benim ahdim olsun!
Kul hakkına girene Allah musama gösterir ancak asla ihmal etmez! Buda böyle biline!!!
Haydi size bol kazançlar o zaman.
O çok ovdugunuz insan daha formasyonun ne olduğunu bilmiyor!
Kaldı ki hisse 19 tl de iken yaptığı iniş çıkışa anlam dahi verememiş!
Sayın muhterem ile elbet ortak noktalarimiz var, ancak O' nun tereddüt ettiği yerde ben kesin hüküm verdim!
Geçmiş sayfalarda kayıtlı duruyor!.
Kaldı ki hedefim ve geri cekilme noktam da tam isabet yaptım!
Ama kalkıp da kimse beni savunmadi!
Gerek var mı?
Asla.
Ben yılları tecrübe ederek geldim!
Neymiş ?
Uzuncu imiş [emoji1]
Yesinler sizi.
Bir dünya safsata!
Hisse çakılırken ses yok çıkarken oley!
Organize işler bunlar.
Beni değil, siz gidin başkalarını kandirin!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada dün akşam dediğim 7 farklı kurum geldi aklıma [emoji1]
Tam 6 kişi 1 kişiyi savunmuş [emoji1]
Tabi bu bir tesadüf olsa gerek [emoji2]
Sevgi ile kalınGM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin olayları ilişkilendirme kabiliyetin işte bu!!! Kendi hisse alamamasını, Allah'ın bize ceza yağdıracağı ile ilişkillendiren kişiden ne beklenirdi ki.
Bu forum çok kişi, hatta spekülatör gördü, çoğuna sabretti. Ama hiç biri daha ilk gününden, hatta herhangi bir gününde etrafına, forumdakilere hakaretler yağdırmadı..Küfür edenler oldu, ama hisseye, ama speğe, ama patrona.. Ancak ben forumdaki insanlara bireysel hakaret hatırlamıyorum.
Bir de utanmadan yazısının sonuna sevgi ile kalın yazmış...Zaten utanma olsa, her ifadesini Büyük Cezalandırıcı ile sonlandırmaz. Sen hiç bir şey öğrenememiş olsan bile, vatan-millet-din-diyanet işlerinin menfaatler uğruna çok iyi alet edilebileceğini ve sana masumiyet ve haklılık zırhı vereceğini öğrenmişsin...ancak onları da yanlış yerlerde kullanıyorsun.
Ben, forum yöneticilerinin yeni başlık açmalarının nedeninin, senin o eski başlıkta yazdığın çirkin ifadelerden kurtulmak olduğunu düşünmüştüm. Link takip yeteneğinin olabileceğine ihtimal vermemiş olmalılar.
yeni başlık hayırlı olsun efendim eski krontculardan kim kaldı görelim [emoji16]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar bu forumda teknik ve temel anlamda cok guzel paylasimlar oluyor.
Burada saygi cercevesinde sirket hakkinda her turlu bilgi paylasimini onemsiyorum.
Bu anlamda teknik anlamda kafkas ve umut beylerin guzel paylasimlari var.
Temel anlamda usta, yildiz tozu vb aklima gelmiyen bircok degerli arkadas var.
Hic kimseyi foruma kusturmenin ve bilgi paylasimilarini kesmesinin bir anlami yok burda biz bizeyiz.
Herkesin bilgi seviyesi ayni olmak zorunda degil.
Ama uzaktan da olsa gordum ki burda bir kront ailesi var.
Lutfen herkes bilgi paylasimina devam etsin.
Bilgi paylasan herkese tesekkur ediyorum.
Ironman nur alem nur bunun yanında.En azından kağıda,patrona,speğe basardı gayarı.Ne dediğini kime dediğini bilirdik.Bunun o da anlaşılmıyor ki...:D
Söz hakkı doğdu...🤣 Ben 17 den satıp çıktım, elimde yok artık. Ama arkadaşlarımız çok kıymetli, benim zorum Kront un sektörünün ve potansiyelinin ne kadar iyi olduğunu bilip 3 yıl bizi süründüren namussuzlara idi. Bu süreçte arkadaşlarım sabırlı davrandılar. Çok güzel paylaşımlar yaptılar. Kıymetlidirler...👍 Ytd....
Nasip diyelim sayın umut0109, belki şartlarım elverirse değerli analizleriniz sayesinde sonra yine alabilirim. Şirket ve sektörü çok kıymetli. Yeni dünya düzeni için yaşanan dönüşüm alanlarından en önemlisi siber güvenlik. Allah hayırlı kazançlar versin ve sağlıkla harcamanızı nasip etsin. Ytd
Yazmıyorum da 18.5 alış fiyatım, 8 leri gördüm çok sevdim heralde. 8 de de satmadım, geçen gün de. Aşk mıdır nedir?
Birazda gülelim benim halime.
Gireli ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama 3 yıl falan olmuştur.
İyi günler arkadaşlar.
Son dönemde gelen tüm arkadaşlar da hoş geldiler.
Fiyatla ilgili veya son dönem hareketler ile konuşmayacağım.
Forumu 3-4 yıldır takip eden arkadaşlar bilirki, forum kullanıcıları saygılıdır. Mesela burya yazarken bile Sn.... şeklinde yazar tüm kullanıcılar.
Ayrıca herkes bildiğini saklamaz incğini boncuğunu araştırıp yazar ki herkes bilgilensin.
Kimse de şimdiye kadar kimseye Al-Sat demedi ki zaten yasak.
Ben kendi namıma konusacağım.Ben bu forumdaki kullanıcılardan çok şey öğrendim. Hep aynı şeyi diyorum ama biz birbirimizlede kapışiyoruz ama gün sonunda biz bize kalıyoruz hep. Sn.İronman35 sattı gitti , dedik ki inşallah kar edip satmıştır.Kendisinin adı geçtiği için yazıyorum.Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Şimdi şöyle bir şey var. Doğru bilgiyi bakış açımdan vermeye çalışıyorum.Herkes bilsin yatırım stratejisini ona göre yapsın.
Diğer arkadaşlar da aynı şekilde Teknik ve Temel bilgi vermeye çalışıyor ki çok değerli bilgiler elde ediyorsunuz.Sadece akıl süzgecinizden geçirmeniz yetiyor.
Burda okuyup başka hissede de işinize yarayabilir bilgiler oluyor bazen.
Şuraya yatırımcıların yazdığı herşey çok değerli. Başka forumlarda var mı bilmiyorum ama cidden çok kaliteli bir yatırımcı grubu var burada.
Burayı dinç tutmaya çalışıyoruz. Bir kişi yatırım yaptımı; forumu okuduğunda şirketin inciğinden boncuğuna herşeyi öğrensin diye.
Bazı şeyler Kront yatırımcısına vız gelir tırıs gider. O yüzden çok kafaya takmayın. Bizler yine bulabildiklerimizi, gördüklerimizi sizlerle paylaşacağız.
Kront zor hissedir , tüm yatırımcılar birlikte paylaşmaz isek zaten yürümez bu iş.
Herkese bol kazançlar.
YTD.
GÜN SONU
https://i.hizliresim.com/qNqYT7.png
BU DA SATANLARINKİ
https://i.hizliresim.com/HqvwxB.png
Sayin usta, Siz önce okuduğunuzu iyi anlayın!
Sonra insanları eleştirin!
Zira okuduginu anlamakta epey bir geri ülkemiz!
Ben kimseye hakarer etmedim!
Hisseyi alamadığımı da hiç bir şekilde Allah'ın gazabı ile iliskilendirmedim!
Geçmiş sayfada brüt takas olayları yüzünden bir arkadaş ile tartıştım!
Doğru olanı ısrar ile düzgün bir uslup kullanarak söylememe rağmen 1 kişi hariç hiç kimse ( Sen ne diyorsun arkadas doğru olan şudur ) demidi.
Ama ne hikmetse Sayın umuta söylemiş olduğum teknik ile ilgili sözler den baya etkilenmiş olacaksınız ki şahsıma saldırmaya başladınız!
Eğer gerçekten adaletli ve ahlaklı olduğunuzu savunuyorsaniz, herkese karşı aynı mesafede olmanızı gerekir!
Bu konu ile ilgili hiç bir elestiriyede cevabım olmayacaktır!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn kafkas26, olur öyle bazen , yarın bir destek atarsanız, sizle belki pozitif bir ivmelenme yakalayabiliriz. Şu an yön arayışı var borsalarda genel olarak. Bilanço bakalım nasıl olacak, bugün logo yazılımın bilançosu geldi fena değildi, gelecek güzel bir bilanço bu yıl için umut ışığı olacaktır
İddiaların mesnetsiz. Bürüt takas kağıdın spekülatörünü teoride bağlar gibi gözükse de uygulamada bağlamaz. Zaten o hisseyi 20 farklı kurumda biriktirmiş. Dolayısıyla oradan alır, öbüründen satar, anlatmaya çalıştım ama maksadın farklı olduğu için anlamazdan geliyorsun. Bunu dayanak alarak yaptığın çıkarımlar ve olumsuz yorumlar da bu nedenle boştur. Şu kurum alıyor millete dağıtıyor türü iddiaların da aynı şekilde aynı nedenlerle. İnsanlar sana uyarılarda bulunuyor ama sen hala üstün çıkma çabasındasın.
Arkadaşlar lütfen uzatmayalım. Kısır tartışmalarla bir yere varamayız. Bilanço açıklanmak üzere. Bilanço öncesi garip hareketler doğaldır. Olası durumlar için stop noktanızı belirleyin yeter.
Sayın Crs ; Taktir edersiniz ki burada ki bir kaç arkadaşta dahil bu güne kadar hem teknik hemde temel anlamda bu formda gerçekten kaliteyi ön plana çıkaran konuşmalar ve istişareler gerçekleşti.
Başta Sayın Umut bey olmak üzere şahhsım teknik anlamda formda güzel paylaşımlar yaptık. Bunlar ile birlikte hisse henüz 19 tl den yeni çıkış yapmaya başladığında herkes gibi bende nelerin olabileceğini, ( Fonlardan malların alınması ve farklı kurumlara dağıtılması v.b ) gibi konularda görüşlerimi paylaştım. Ve inanın her biri birer birer gerçekleşti. İsterim ki elimde dahi olmasa yinede bilgi alışverişine dahil olabileyim. Çünkü gönlüm hala bu hissede tekrardan pozisyon açmakta. Ancak elimde yok diye , yapmış olduğum ve yapacağım paylaşımlar lütfen bu durum ile ilişkilendirilmesin. Zira böyle bir durumda insan psikolojisinin önüne geçmek bazen zorlaşabiliyor ve kırıcı konuşmalar gerçekleşebiliyor.
Şu ana kadar hissede oluşan tek şey hissenin yukarı çıkışlarında fonlardan alınan mallar ve bu malların farklı kurumlara dağıtılması oldu. Bundan sonraki süreçte ise bu dağıtılan malların bir şekilde yatırımcıya aktarılması olacaktır. Ancak daha öncede benzer bir durum KRONT da gerçekleştiğinde sadece fonlarda ki malın farklı kurumlara dağıtımasından sonra hissenin yeniden aşşağı doğru bir salınıma geçerek en başa dönmek olmuş. Ancak Virüsün ve dijitalleşmenin başlaması ile şimdiki durumun geçmiş durum ile kıyaslanmasının doğru bir düşünce olmadığını, daha hissenin yukarı çıkışlar yapması gerektiğini düşünüyorum. Daha öncede belittiğim gibi , şirketin benim gözümdeki eder fiyatı 70tl dir. Ancak bundan sonraki süreçte neler olabileceğinide hep beraber fikirlerimizi ortaya koyarak birbirlerimizle yapacağımız istişareler doğrultusunda , anlam ve önem kazanacağını belirtmek isterim.
Gözlemlediğime görede hissenin 27 tl hedefine doğru gitmesi gerektiğini fakat buraya yarından itibaren mi, yoksa tekrar yeni bir dip arayışı yaptıkdan sonra mı gitmesi gerektiği konusunda net ifade ortaya koymak için teknik olarak şu an cevap vermek mümkün değil. Ben yienede takipte olacağım ve ilk etapta yerimi ve pozisyonumu KRONT da açacağım. Herkese bol kazançlar dilerim.
Teşekkür ederim kendi adıma. Her zaman Bilgi ve tecrübenizi elbette ki paylaşabilirsiniz. Buna kimse engel olamaz. Dünkü yüksek marjdan sonra bugün satış olması doğaldı. Bence bilanço yön konusunda kısa vadede belirleyici olacak gibi. Ama orta uzun vade yönümüz bellidir. Saygılarımla
Grafiğe baktığımızda düşüşün hem fibo 0.618 hemde trend dibinden döndüğünü görmekteyiz.
Bir sonraki gün yani bu gün ise fibo 0.382 seviyesinin test edildiğini görüyoruz.
Yarın yine fibo seviesi olan 0.382 nin test edileceğini düşünüyorum.
Bundan sonraki süreçte bu seviyenin üzerinde kalıp kalmadığı gözlemlenmeli ve olası geri çekilme noktasında ise hem fibo seviyesi olan hemde trend desteği olan 0.618 seviyesi ( 19.66 ) nın altında bir kapanış yapmaması gerektiğini, bu sevieynin altında bir kapanışta hissenin yukarı çıkışlar için zorlanabileceğini ve temkinli olmaı gerektiğini düşünüyorum.
Cuma günkü haftalık kapanışı ile beraberde bir sonraki hafta için yapılacak olan teknik analizin şimdikinden dahada önemli olduğu için hisseyi yakınen takip edeceğim ve son iki günlük oluşumlar hakkında inşallah tekrar bir değerlendirme yapacağım.
Herkese bol kazançlar. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://i.hizliresim.com/Zx8NMH.png