Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)
9
buradan devam..
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)
9
buradan devam..
yeni başlıkta ilk mesajı atmak bana düştü :)
moody's notumuzu düşürmüş..
faizlerde ben de düşüş bekliyordum fakat bu şekilde haber akışı devam ederse faizlerin düşme imkanı çok zayıf
ytd.
syg,
https://www.youtube.com/watch?v=xSBAv17D_Xg
Yavaş yavaş fakirleşiyoruz... Dünya bizi nasıl görüyor..... :rtfm:
Ooo yeni konu gelmiş faizler yükselmez gibi
Hadi bakalım, hayırlı olsun....
Varoşlara göre uçuyoruz kaçıyoruz işin ilginci
Sermaye sahipleri karamsarken bir de
Panikde al,coşkuda sat taktiğini uygulayacam ..
tutmazsa sermayemin yüzde 20 si erir ,tutarsa ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilginç bir şekilde ana akım medyada not düşürülmesi ile ilgili hiçbir haber yok, buradan öğrendim böyle bir şey olduğunu
haber vermeyerek yok sayabileceklerini düşünüyorlar galiba, kıyamam
Bu kredi derecelendirme kuruluşları kadar ********i yok.2008 de AAA verdiği kaldıraçlı urunleri kakaladılar.SONRADA BATTILAR.
Kriz çıkıccada bankaları fonladılar.s400 lerin ekonomıyle ne alakası var.anlayın nasıl bir şeyin içindeyiz.
Not artırımı veya düşümü yerli için biranlam ifade etmiyor...O notlar yabancı yatırımcı için veriliyor...Şu ülkeye girin şuraya girmeyinin öncü göstergesi....Bakalım yabancılar ne yapacak!!!
S400 kesinlikle alınmalıdır ülkemizin hava savunma sistemi yok ..herkes Suriye sınırına bakıyor ama batıya bakan yok...biraz araştırın son günlerde Yunanistan in Türkiye ye karşı Ege'de ki adalarına asker askeri araç gereç sevkiyat yaptığını gorun ...ayrıca ABD daha önce Yunanistan ve Bulgaristan a asker ve araç gereç sevkiyatı yaptı bütün bunlar ne için sizce ? Doğu Akdeniz de çatışmaya karşı bizi cevreliyor lar ....Yunanistan s300 atsa İstanbul u vuruyor ..kendimizi savunmayacak miyiz buyrun gelin mi diyeceğiz ? 2 batarya yetmez en az 5-6 batarya alınmalı ...doğu Akdeniz deki petrol gazda her kesin Hakk varda en yakın Türkiye'nin hakkı yok mu ? S400 alınmamalı diyenler bunları dusunmeyenler dir ...mody di kullandılar not düşüşü yaptırarak ne yaptırım yapacaklarsa yapsınlar kardeşim senin hayatın ülkenin geleceği siz konusu ...bize karşı sevkiyat yaparlarken bizim elimiz armut toplasin oyle mi ?...
Mahfi Eğilmez'de Moddys'in iki kademe birden atlayarak not düşürmesini, ağır bir karar olarak değerlendirmiş.
http://www.mahfiegilmez.com/2019/06/...-olas.html?m=1
geçen sabah bu Yunanistan'da bulunan s-300 füzeleri ile ilgili işte ilk önce Kıbrıs'ın satın alması ama sonra Türkiye olmaz deyince Yunanistan'a devri ile ilgili bir haber izledim. Füzeler Girit Adasında duruyormuş ve menzili 150KM ile sınırlıymış. Elçiye zeval olmaz ayrıca alınmasın diye ahkam kesecek de değilim. sadece siz attılar mi İstanbul'u vuruyorlar deyince bu bilgileri paylaşmak istedim. Girit adası Antalya'nın da güneyinde İstanbul'a en az 1000KM uzaklıkta yanılmıyorsam..
Finansbank %23,50 reklamı görünüyor forumda
https://t24.com.tr/haber/turkiye-nin...t-cekti,826086
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu anda Burgan dijital pazarlıksız 24,10
Tbank pazarlıkla 25 civarı veriyor
Daha üstü yok.
Burgan 24.10'u 1 yıla kadar veriyor.
Faiz düşecek diyenler değerlendirebilir.
Günaydın hayırlı olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Menzili 300 km Yunan sınırına koyarsa İstanbul u vurabilir ...peki bizim ulke İstanbul dan mi ibaret ? Biraz düşünüp yazalım ....ha eskimiş bir sistemdir de menzili dediğiniz gibi 150 km ye düşmüşse yine sınıra koysa Edirne ve tekirdagi vurur ...Türkiye nin hemen hemen tümünü gezdim ...bunlar taşınır sistem sonuçta ...gidip koyarsa Midilli adasına Çanakkale Balıkesir ve İzmir'i vuru ...gidip koyarsa Rodos a Muğla Denizli antalya yi vurur yani Ege deki adalarına koyarsa tüm Ege şehirlerini vurabilir ....burda önemli olan bizde menzili uzun füze sistemi bulunmaması ...150 km menzili füze yapılıyor ama bunlarda deneme test aşamasında eldeki diğer füzeler 40-50 km menzili onlar da hızlı hava araçlarını vurabilecek kapasitede değil ..helikopter gemi gibi yavaş araçlar için ...yani alınması zorunlu bir sistem ...bugun Koskoca çin bile s400 almayı düşünüyor demekki kendi yapamıyor ..işe yaramayan bir sistem olsa ABD bu kadar korkmazdi ...ülke geleceği herşeyin üstündedir ..T.c ilelebet kalıcı olacaktır ..
Hava savunma sistemleri barış zamanı caydırıcıdır, savaş zamanı çok bir anlam ifade etmez ayrıca etkili menzil olayı coğrafi şekillere göre değişebilir, dağ orman yükselti vs.
150 km de her şeyi vuracak diye bir olay yok hedefin radar kesiti düştükce azalır.
Örnek bir f16 savaş uçağını 120 km mesafeden vurabilir, bir seyir füzesini 80 km den vurabilir.
Doğrudur ama sonuç olarak bizim tüm Ege kiyilarimizi vurabilecek kapasiteleri var ...1.5 yil kadar önce ABD ve Fransa Suriye'ye bir gece yarısı vurduğunda Suriye'nin elindeki s300 lerin Amerikan ve Fransız patriotlarini nasıl etkisiz hale getirdiğini canlı yayınlarda izledik ..s300 o kadar etkili olabiliyor sa s400 demekki daha iyi bir sistem olmalı ABD onun için alınmasını istemiyor .
O manşeti bende hatırlıyorum, “Başkanlıktan sonra ekonomi uçacak” Evet uçtu, uçuruma,
Carcabuk kararlar alinacak ulke ucacakti..
ABD de Fransa'da var bizde neden olmasin? diyollardi, sanki onlar salt baskanlik sistemi ile bu duruma gelmisler gibi.
Koalisyonlar bakan pazarliklari, milletvekili transferleri bitecekti..
Meclis daha da guclenecekti..
Syg,
12 bankaya verilen 1.1 milyar liralık ‘rekabet’ cezasını 13. Daire bozdu
Danıştay 13. Daire, Rekabet Kurumu tarafından “mevduat, kredi ve kredi kartı hizmetleri konusunda anlaşma ve/ veya uyumlu eylem içerisinde bulunarak, yasayı ihlal ettikleri” gerekçesiyle 12 bankaya verilen 1.1 milyar liralık idari para cezası kararını bozdu:
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...ire_bozdu.html