YENİ SAYFA YENİ ŞANS. günlük seans içinde tek hisse önerilecektir.almak,satmak,sizin kararınızdır.bizimkisi sadece dikkat çekmek olacaktıır. BOL ANSLAR..
Printable View
YENİ SAYFA YENİ ŞANS. günlük seans içinde tek hisse önerilecektir.almak,satmak,sizin kararınızdır.bizimkisi sadece dikkat çekmek olacaktıır. BOL ANSLAR..
seans içinde görerek yazmayı düşünmüştüm ama o kadar inceleme fırsatı bulamayacağım için akşamdan önereyim istedim. bu şekilde sizinde inceleme fırsatınız olmuş olur..
KRDMB.. destek 3.00. sadece destek yazdım çünki yükseliş olacaksa eğer gidecek yeri çok var. BOL ŞANSLAR..
KARDEMIR D icin de bir görüşünüz var mi ?
Sent from my GT-I9500 using Android mobile app
KRDMB..endekteki yaşanan sıkıntıı malesef kağıda da yansıyor ama baba destek 3.00 a tutunacak olması her zaman güvencedir.
çok blanço sonrası dönemler gördüm. beklenti alınır ardından derin satışlar gelirdi. şimdi bakıyorum beklenti alındı diye bırakın satışı adam elimden kaçacak diye titriyor. yanıldığımı düşündüğüm kağıtlar bile fişeklemişler. hatta üç yıllık beş yıllık dirençlerini kırmışlar. şimdi ne yazsam diye düşünüyorum. bilmiş olsam bile kesinlikle bunun bi marifet olmayacaığına inanarak fazla prim yapmamış (yapmayanda kalmadı ama) nisbeten ucuz kalmış sağlam kağıtlara sahip olunmasını tavsiye ediyorum..
yarın kapalıyız bir gün yarım seans ve tatil başlayacak. ben endeks görüşümü söyleyim. baba kağıtların hepsini tek tek inceledim. garan ve ısc dışında kesinlikle hiç bi kağıtta sıkıntı görmedim. garan ve ısc onlarda zaten sac ayağı ipleri ile kuyuya inilmez. perşembe günü artı açacağımızı ve akabinde olumsuz bişey olacağını düşünmüyorum ve rahatım diyorum..
bazen aceba yanılıyormuyumki diye 30 endeksine,100 endeksine, vop endeksine, bakıyorum bir garan haricinde kıçını başını sallayana denk gelmedim. hepside üç yıllık beş yıllık zirvelerini kırarken el ile gelen düğün bayram diyerek pozisyonumu buna göre almayı düşündüm ama tabiki bu kararın bedelinide semeresinide kendim yaşamak istediğim için herkesin kararını kendisi vermesini ve bahaneyi başkalarında bulmamalarının onurluca bi duruş olacağını ve aciz bir borsacı durumuna düşmeyeceklerdir diyorum çünki kimse burda yatırım danışmanı değildir. siz nasılki burada yazıp çizerek görüşlerinizi açıklıyorsanız herhalde bizimde buna hakkımız vardır. sonuç olarak ben LONG trend olduğunu düşünüyorum..
blançosu sağlam gelen kağıtların yükselişinden şüphe etmeme rağmen heyecan olsun diye sürpriz bi kağıt tesbit ettim paylaşayım istedim. GUSGR.. destek 1.35 ama kağıtlarda şöyle bi sorun var. seans açılıyor kağıt yürüyor biraz geri salsın alayım istiyosun fırsat vermeden basıp gidiyor. hemen alayım diyosun geri salıyor bunun için hacim olması gerekiyor. yani hacimsiz bir yükselişte geri salma ihtimali oluyor..
sayılı sarmısak dikili soğan nesine heyecanlanıpta günümü öldürecem. bi garan ın mok yemesinden başka bişey değil..
ben hala borsada yükseliş olur ümidimi taşıyanlardanım. bakmayın siz yazılan hisselerin yürüyor olmamasına aslında hepsi yürüyor ama hangisinin ne zaman atak yapacağını tahmin edemiyoruz. bir gün birisi vurup geçiyor bir gün birisi. bana göre böyle bir piyasada bunları bilmek nasılki başarı değilse bilmemekte başarısızlık değildir. bence en akıllıca yapılması gereken sağlam kağıtlara sahip çıkarak üzerine yatmaktır. elbet bir gün onlarında sırası gelecektir diye düşünüyorum..
piyasayı bir günde kore gerginliği karamsarlığa sürüklemiş görünüyor. bende mantık yürüterek bu gerginliğin zamanla artabileceğini tahmin edemiyorlardıki hiç tınmadan aldılar diyorum.. hadi bol şanslar bugün bayram günü:)
tarihi zirvelerin kırıldığı bi piyasada elbette bu zirvelerin geçilmesinin tırışka bir hareket olduğunu idda edip piyasaya bi korku salarak kore haberleride yapacaklardır ortadoğu haberleride ama şunu unutmamak gerekiyorki bu zirveler para basarak kırılıyor. bende bu haberlerin tırışka haberler olduğunu düşünmeme rağmen xu100 endeksinin 110.232 direncini geçerek yeni zirveler deneyeceğini tahmin ediyorum ve bu direncin geçilmesi durumunda LONG pozisyonuma devam edeceğimi kararlaştırdım.önce kendimi bi sağlamak amacı ile böyle bi karara vardım. sonuç olarak 110.232 altı karanlık üstü güllük gülüstanlık diyorum. tabi bu benim düşüncemdir asla YTD YTD YTD..
avrupa ve amerikan piyasalarının sakin olması bizdeki paniğide nisbeten hafifletti ancak ben endeksi göstere,göstere alacaklarını sanmıyorum ve güne yatay ve artıya yönelik bir hareketten sonra piyasaya korku salmak için aldıklarını vererek satış izlenimi verebileceklerini tahmin ediyorum. sonuç olarak satış korkusu olmamasını öneriyorum. tabii sadece bi öngörü bu. asla YTDYTD YTD..
endeksi çok fena sattılar hala şurdan döneriz burdan döneriz pozisyonunda değiliz. yukarı yönlü bir hareket gelsede bana pek inandırıcı gelmez..
ENKAI.. kağıt sağlam duruyor. değerlendirilebilir.. YTD YTD YTD..
anladığım kadarı ile sayfayı vop ve varantcılar takip ediyor. bende buna göre bugün LONG u askıya alalım kıpırdadıkca tepesine vuralım diyorum. çünki endeksin kırmadık bi yerini bırakmadılar. vurun dedikse öldürün demedikya:)
şimdi sabah endek şöyle olur diye tahmin ediyorum desem topik kanununa göre sözlerimin altında kalabilirim. ama hayali değilde gerçekleri görerek konuşmuş olsam iş o zaman değişir. bakmayın şöyle olur böyle olur diye doğmamış çocuğa don biçmemize çünki gerçek destek direnç oyunun gidişatı oyun içinde belli olur. ama yarışmaya katılabilmek için bi tahmin yapmak gerekiyor tabii:) katılalım bari sallama yarışmasına: nasıl bir açılış olur onu bilemem ama satışların henüz sonlanmadığını ve bir gün yine zirvelerde olacağımızı tahmin ediyorum..
aynı dilde konuşmuş olsaydık verilecek öyle tiyolar vardıki maalesef olmuyor çünki endeks için bugün karar verilecek ya gebertecekler yada seans sonuna doğru alıcıılı bi şekilde kapatacak. fal açar gibi algılanmış olabilir ama alınacaksa şöyle bir hareket satılacaksa şöyle bir hareket demek gerekiyor. orada anlaşmazlık çıkıyor. şu an nakit olarak devam ediyorum biraz oynayıp kurtlarını döksünler dertleri neymiş anlayacağız..
endeks tıkandı bi karara varamadılar. oyuna gelmeyelim heleki LONG şimdilik düşünmeyelim. çünki bu saate sonuna kadar götürecek gücü yok ancak seans sonuna doğru dinlenerek vurabilirler. şimdiden alıma girmek tepeden çakılmağa delalettir. sonuç olarak ne vereceklerine nede alacaklarına karar verdiler..
normal şartlara göre artık bu kadar satış yeterli denir ancak endeks güçlü alımlardan dolay çok boşluklar yaptığı için aceba diye insan tereddütte kalıyor. onun için sabırlı olunup endekse hareket gelmesini bekleyerek kararı ona göre vermek gerekir..
alıma çok erken girdiler.???
endeksteki kıpırdanmalar bana göre olumlu. belkide yukarı yapıp aşağı çekerek alım cesaretini kırmağa çalışıyor olabilirler..
bu arada ben tutunacak bi dal olsun diye garan 10.46 desteği çok önemsiyorum.. bol şanslar..
korkutmak için sürekli yukarı yapıp aşağı çekiyorlar.umarım düşündüğüm gibi olur. ben resti görüyorum:)
bu arada ben varant oynuyorum. belirteyim istedim..
hani bekliyoruz ama hala bi numara olmadı. vop culara yaradı ama sabredip son dakka çakacağım çünki düzeltme tamamlandı diyebilmek için yarınıda görmeliyiz
sabreden derviş muradına ermiş. bizdede bişeyler olmağa başladı..
bu dereden bu kadar balık avlanır yeter bu kadar. bunun yarınıda var..
akşam ne demiştik. seansı görmeden ön görüde bulunmak sadece şans olur körün taşı belki denk gelir. daha ben seans içinde gidişat hakkında bilgi veren uzman görmedim. onun içinde yanılmalar bundan kaynaklanıyor. para cepte görerek atış..
akşam akşam bi sallayalım bakalım tutacakmı:)normal kapanışa göre sabah artı açmamız ve yoluna devam etmesi lazım ancak böylede göstere göstere olacağı için oyun kurucunun işine gelmez. artı açıp ufak bi yem atarak aşağı doğru basarak ürkütür ve günü tahteravalli şeklinde eksi kapatırız.asıl yönümüz bir gün sonra belli olur. ufak bi sallama yaptım ama bunu sallarken de gözüm aceba ne olur diye hep HARİTA da idi:) sonuç olarak nereden gelir bilemem ama bi korku satışı geleceğini düşünüyorum..
VOP..grafikten kendim anladığım size resimle gösteremediğim için bunu özenle tesbit ettiğim rakamlarla anlatarak dikkatinize sunuyorum..
135.375_ bu gün için baba destektir..
135.550
135.750
135.875
135.925
135.950
136.925
137.600
137.800_ alıcılar bu rakamın üzerinde kalabildiği sürece yeni zirveler beklemelidirler.bugün yarın farketmez..
vop.. rakamlara bi daha bakılsın istiyorum ufak bi düzeltme yaptım özür..
karma karışık bir oyun izleyeceğiz sanırım çünki benim harita al gösteriyor.doğrusu bende tereddütte kaldım ve kıpırdayamıyorum gözüm ekranda olayı çözmeğe çalışıyorum..
insanın aklına gelen başına gelirmiş bunların korku satışı olacağını tahmin etmiştim ama ben yinede girdaba düşmeyim diye günün kapanışını göreceğim belkide bi uçtan dalarım bellide olmaz. bende hala al gösteriyor ama ekside kapatabiliriz diye ucuz alıp üzerine yatmayı düşünüyorum..
şu anki görüntüye göre bunların satacağı filan yok. ancak korkutma amaçlı seansı geri çekilerek kapatabilirler. baba destek kırmadığı sürece bende buna satış demem. baba destek neresi diye merak edilirse ben xu030 varantlar ve iki bankayı baz aldığım için belirlediğim destekleri her üçüde teyit etmesi gerekiyor yani filanca banka şöyle olmuş diye ciddiye alınmaz ancak teyit geldiği zaman şu banka şu fiyat veya endeks şu fiyata dikkat diyebiliriz ama bugün hiç bir yöne teyit geldi al veya sat denilemez o kadar karışık bir oyun olabilir..
sabah gözlerime inanamıştım. endeksi basıyorlar bende ısrarla al çıkıyor. bedava kağıt alacaktım kaçırdık hayırlısı diyelim..
söylediğim gibi bunlar erken alıma girdiler trade etmenizi tavsiye ederim çünki yukarı yapıp aşağı doğru basarak seans sonuna doğru yine korku salmak isteyebilirler böyle tak tak alım olmaz..
aslında böyle zamanlarda endeks yukarı sürdü yok aşağı sürdü demek çocuk işi. adamlar şakır şakır alıyorlar. en doğru olanı şansıma diyip alıp üzerine yatacaksın. ne yaparsa yapsınlar umrunda olmayacak. hele bugün ne kadar satarsa satsınlar ben baba desteği kıracaklarını sanmıyorum çünki dirençleri param parça ettiler endekste direnç kırmak mani ister boşa para basmadılar herhalde. bunu şunun için söyledim.. nasıl olsa günlükte allem edip kullem edip kandırıyorlar. hiç olmazsa insanın bekleyerek kazanma ümidi olur.kağıdı elimizden alacak değillerya.. siz bilirsiniz korkunun ecele faydası yok. her gün ölmekten iyidir..
sürekli söylediğim gibi seans öncesi yapılan yorumlar bende dahil tahminden başka bişey değildir olayın aslı seans içinde görülür.ben yinede oyunun kuralını bozmadan bi sallama yapayım:) şu ana kadar düşüncemde hiç bir değişiklik olmadı çünki bu satışları zaten beklediğim için hiçte sürpriz olmadı ve aynen stratejimi uyguladım. evet satışlar ürkütücüydü ama bakıyorum endeksi bozacak kadar etkili olamamış. doğrusunu söylemek gerekirse uçacak kaçacak bi endeks beklemiyorum ama beni duman edecek bi endekste beklemiyorum. yukardan verip aşağıdan alarak yoluma devam etmeyi düşünüyorum. sonuç olarak LONG için karamsar bi tablo görülmüyor manzara bu. yarın ne olur onuda seansta göreceğiz.. bol şanslar..