Sayfamızda sadece a grubu hisseler teknik olarak günlük değerlendirilmesi yapılacaktır.
Bugün seans sona ereceğinden değerlendirmeler akşam yapılacaktır.
Printable View
Sayfamızda sadece a grubu hisseler teknik olarak günlük değerlendirilmesi yapılacaktır.
Bugün seans sona ereceğinden değerlendirmeler akşam yapılacaktır.
hayırlısı olsun ..:)
başarılar dilerim. :ok:
çok sagolun
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seans içinde ilgilenemeyeceğim için kusura bakılmasın. sadece beğendiğiniz hissenin teknik rakamlarını akşamlar ı sorabilirsiniz..
Hayırlı olsun. siyasetin ayrışmanın olmayacağı bir yer olacağına eminim. sizlerle sohbet etmek fikir alışverişinde bulunmaktan zevk duyarım.Bakmayın ben de azılı varantçılardanım viop gir çık pek sarmıyor. girdim mi suyunu çıkarıyorum. varantta en azından sıfırlayıncaya kadar bi zaman geçiyor :)
Abi mipaz
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
viking kağıt
bilginiz varmı
maliyetim çok yüksek
çok sagol
peki onu satayım
ne alayım
bana bir yardımcı olur musun
rica etsem
olurum tabiki ama satın demiyorum. böyle kağıtların ne yapacağı belli olmaz. bide zarardasınız. çok zor bi karar. ama görüyosunuz kağıdın yüzüne bakan yok. ben günlük oynuyorum. kağıt tavsiye ettiğim zaman tutun demem lazım. onu yapamam. ama beğenin hacimli A grubu kağıtlardan ben size desteğini direncini yazaym. buna göre not alarak hareket edersiniz..
Abi ipek?
Tamam
kardemir D pahlımı
kardemir D mi
zorenmi
kağıt pahalıdır ucuzdur diye borsada öyle bişe yoktur. desteği direnci vardır buna göre oynanır. KRDMD.. kağıt 49 ara desteği var. 55 direnci var. 46 da baba desteği var. direncini geçemeyen kağıda geçer diye girilmez. geçsin görelim mantığı ile hareket edilmeli..
sagol Teşekkür ederim
iyi akşamlar
Tesekurler ustad
üstad takip ediliyorsunuz... birşeyler yazmıyoruz diye görmüyor değiliz, günlük iki satır yazabileceğiniz şeyler; nasılsınız deseniz bile kafi. işlemlerinizde başarılar..
ben size birazda oyun anlayışımdan bahsedeyim. sabah seans başladı kağıdınız direkt desteğe doğru yol aldı ama kırmıyor. bu kağıda desteği dikkate alarak girilir. dirençte öyle seans başladı kağıt direkt dirence yöneldi ama geçemiyor. bu kağıttan elinizde varsa çıkılır çünki yükselemeyen kağıt düşer..
katkınız olduğu inkar edilemez, hele ki borsanın abc sini burda öğrenmeye çalışanlar için değerlisiniz tecrübeler değerlidir. tabiki de vurduğumuz kuşları bildirmek ve teşekkür etmek isteriz vaziyetimize göre düşüncemizide ifade ederiz ama hele bi yol alalım birlikte.
bu kadarı yetmez de zarar gelmeyeceğini tahmin ettiğim için yazıyoruz. evet biraz yorum yapılan kağıtlarıın desteklerini dirençlerini kontrol edip cesaretinizi toplayın. ben neye göre yazdığımı biliyorum ama siz bilmiyosunuz. böyle şeyler normaldir. eğer verim alınırsa değişik kağıtlarla devam ederiz. alınmazsa zaten belli olur ilgi olmaz.
Teşekkürler sayın karar_anı hocam.
bir kağıt ta ben yazayım takip listesine alırsınız.
İHLGM..bu kağıda müthiş bi ilgi var. 2.14 baba desteği var yarın ne yapar bilemem ama baba desteğe tutunduğu sürece alıp tutulmasını öneriyorum. 2.36 ara direnci var geçilmesi durumunda ekmek yedirir diye tahmin ediyorum..
https://invst.ly/5fbhj
nasdaq etf de düşen direncin kırıldığını gözlemlemekteyim,
buna göre garan düşen direncinin 10.07/10.10 seviyelerine ulaşırsa eğer düşeni kırdığını ve şu anki haliyle us tahvil faizlerinin olur haliyle 13/10 cuma günü garan da
https://invst.ly/5fbkt
pozitif hareket bekerim.
üstad nasıl yorumlar?
bakın ben size garan ı anlatayım. dış piyasalara ve haberle re hiç bakmam benim için varsa yoksa teknik.9.90 ara destek kırarsa tabiki sıkıntı devam eder ancak aşağıda 9.75 baba desteği kırmadan çöküyoruz filan diyemeyiz. garan dır bu her şey beklenir. 10.05 direnç geçilmesiyle yukarı kıpırdanmalar başlar.
garan sizin ince noktanız Üstad ondan sordum :)
iyi geceler...