Yıldız Pazar - Ana Pazar ayrılsın mı ayrılmasın mı anketi.
Bence ayrılmasın ama son gönderilerin en üste olması sayfanın başında olması daha güzel olur. Eskisi gibi...
Alfabetik anketi uzun süre açık kaldı ve katılım çok yüksekti, çoğunluk alfabetik istedi ve böyle kaldı.
Bence böylesi iyidir.
Ankete de bu yönde oy vererek katıldım.
Birlikten kuvvet doğar.
Bulması kolaydır.
Ayrımcılığa gerek yok.
Saygılarımla,
Bence de bu hali eskiye göre çok daha derli toplu
BİST 100 hisselerinin YILDIZ PAZAR olarak ayrılması .. FAYDALIDIR.
Aradığımız şirketi cep telefonu ekranında daha rahat buluruz.
Ayrıca Bist 100 kategorisindeki şirket ile diğerleri arasında bize bir ikaz görevi yapabilir.
Yakın izleme, gelişen işletmeler, piyasa öncesi işlem platformu v.s. ayrımların mantığında da bu vardır. Bu mantığı tamamlayıcı bir görev yapabilir.
Yıldız Pazar - Ana Pazar ayrımı olmalı. :wave:
Yıldız Pazar ayrı Ana Pazar ayrı olsun.
Ayrılmasın
Ayrılmasın, onda bir sıkıntı yok ama hisseler eskisi gibi haber ve yorum yapılanlar üstte olsa daha şık olur diye düşünüyorum.
ayrılmasın ve yorum yazılan üstte kalsın...tenks
Böylesi daha kullanışlı
yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...
Bu hali daha iyi ayırmak bilmeyenler için karmaşa ve zorluk getirir
Fakat hisse isimlerinin sonuna işlem gördüğü gurubu ekleyebilrseniz yeni arkadaşlar için güzel olur,mesela A B C D gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ayrılmasın aynen devam
aynen devam
Aynı kalsın
su senet yıldızdamı gezegendemı bi ona bi ona bak orda göremezsen yok yıldızdaydı terane , böyle iyi
Ayrılmasın, önerim şudur, her hissenin 1.sayfasına hisse kartı şeklinde hisse ile ilgili genel bilgiler eklensin, sermaye bilgisi , ortaklık yapısı, kar, fk, vs
Ayrılmasın bu şekilde aradığımız hisseleri daha kolay buluyoruz.
Birlesik olsun. Profil sayfamizda da istedigimiz hisseleri secip ekleyebilecegimiz bir kisim olsun. Daha kolay takip etmis oluruz.
Sent from my iPhone using hisse.net
Ayrılmasın
Sent from my iPhone using hisse.net
Ayrılmasın. Böyle daha kolay
ayrılması böyle daha iyi yanlız yıldız ile anayı ayırmak için renk farkı ve yıldız konulursa iyi olur
Bence ayrılmasın..
MEMDUH adlı üyeye katılıyorum. Ayrılmasın ama yıldız pazardaki hisselerin başlığında yıldız işareti olsun. Hem bulması kolay hem de ne nedir rahat anlaşılır.
menduh arkadaşa katılıyorum birde ilk sayfasında A-B-C-D ve şirket künyesi ortaklık yapısı v.b
görülürse sabit bi şekilde iyi olur
ayrilmasin böyle daha iyi
Bence ayrılsın
SM-A300F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neye karar verdiniz ayrılmasın mı ayrılsın mı
2021 e girmeden şu konuyu halletsek