Merhaba,
Yönetimden izin almadım ama mahsuru varsa konuyu kapatabilirler.
Bu alanda naçizane az çok bildiklerimi aktarmaya çalışacağım. Şimdiden bir hata kusur işlediysek affola.
Printable View
Merhaba,
Yönetimden izin almadım ama mahsuru varsa konuyu kapatabilirler.
Bu alanda naçizane az çok bildiklerimi aktarmaya çalışacağım. Şimdiden bir hata kusur işlediysek affola.
Hayırlı olsun.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
forum da toplum yararına, insanları aydınlatacak topik açılınca Yönetimden izin almaya gerek olacağını düşünmüyorum
Reklam gelirleri daha iyi ya
hayırlı olsun
hayırlı olsun
ilk ralliyi de ALCARla koklasanız ne güzel olur :) :) :)
Bu arada mevcut portföy ve beklediklerimi anlık olarak vereceğim, sadece kendi inandığım satın almaları yazacağım.
Hayırlı olsun arkadaşım Allah(c.c.) utandırmasın
İlk yorumu ben yapem bari,Halkbnk bir iki güne ya sçar,ya da patlar diyem... :) Buralardan daha aşağı düşmez heral... Yatırım tavsiyesi değildir
Az önce HURGZ demiştik şuan Tavan durumunda, seans sonu tekrar bilgi vereceğim.
Mevcut Portföy
HURGZ, TMSN, VESTL.
Yakın takibimde olan HALKBANK ve ZOREN.
topiğiniz hayırlı olsun , burnunuza kuvvet :ok:
şan-şöhrete dikkat :rules:
ihlgm den burnuma nefis kokular geliyor :evil:
DURDO yu Doğan grubu ile sakın bir tutmayın...
Hayırlı olsun, faydalı bir başlık olur inşallah..
tulipormania kardeşim 1,230 ten çok az aldım. Satacağımız rakamı belirtirseniz sevinirim. Bol şans
Rastgele fiyat belirtmek, kaçtan alıp kaçtan sattığını, kaç lot taşıdığını yazmak; forum kurallarına aykırıdır. Bunlar sizden başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Fiyat hedefi ve hatta al-sat tavsiyesi vermek hem yasaların hem de forum kurallarının ihlalidir. Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederiz.
Topiğin kapatılması için ricada bulundum, alımları mı satışlarımı yazamadıktan sonra pek anlamı yok.