KUTPO - Kütahya Porselen
Printable View
KUTPO - Kütahya Porselen
Yeni forum yeni başlık hayırlısı olsun
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun...:)
Yeni Forum hayırlı olur inşallah.
Hayırlı olsun...
Hayirli olsun
Sent from my LG-D855 using Android mobile app
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun
45 50 arası normal kar gelırde durumu kurtarırız
Sent from my E5603 using Android mobile app
yorumsuzdur...[IMG]http://i.hizliresim.com/NpVYXL.png[/IMG]
Yeni forum hayırlı uğurlu olsun ...
Sent from my SM-N9000Q using Android mobile app
Sonuç olarak gelecek olan konsolide bilanço ile yıl sonu bilançosu bire bir kar olacak gibi. Buda hisse değerinin ne olduğunu veriyor zaten. Ederini bulacaktır. Sabır gerekiyor geriye.
Sn KAZAN KAZAN bıryıl once KUTPO 4.00 TL ıken hısseyı tasıdıgınızı bılıyorum ondan sorakı takıp surecınde benden daha bılınclı yatırımcı oldugunuzu gordum malıye bılancosundan bırgun once sırketle gorustum rahatsız oldum ve 7.90 lardan sattın ben bardagın dolu tarafını dusundum ve satmadım fakat suanda bende bu bıloncodan rahatsızım senden rıcam sırketle ne gorustun senı ne rahatsız ettı aslında yol yakınken bende cıkmayı dusunuyorum muhakkak bunun normal bılancosu mın.ve Max ne gelebılır bır hesplama yapmıstısın paylasırsan memnun olurum saygılar
tahta güzelleşti. yürürse önü açık.
Hayırlı Olsun yeni forum ve topik.
bu firma kar ediyor sahipleri saklıyor karı neden incelemezler.yönetici giderleri 26 milyon olurmu arkadaş bu nasıl iş
hayırlı olsun
Nafi .. kimseye kuruş yedirmez. Kardeşine yedirmedi. Bize mi yedirecek.. kütahya seramiği zaten cenaze fiyatına sattı.
Sent from my SM-A320F using Android mobile app
belli mi olur 40 yaşına kadar burdayım
Gıderlerın son ceyrekte asırı arttıgı asıkar bunun bırıncı sebebı Kasım ayında acılan yenı fabrıkanın enaz deneme amaclı bosa calıstıgını dusunuyrum cunku bu asamada bosa harcanan enerjı bosa akan hammade ve calıstırılan eleman gıdelerı var 2017 ılk ceyreyınde bu gıerler bukadar olmayıp normal karını yazacaktır
Hisse başlıkları alfabetik olarak mı yoksa son yazılana göre mi sıralansın?
Forum yönetimi tarafından düzenlenen ankete katılmak için;
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=582
Uzun zaman yuklu malla kutpoda bekledim. Ancak guvenim kalmadigi icin sadece 5000 birakip hepsini sattim. Simdi izliyorum ki hala yatirimciyi cildirtmaya devam ediyor. Bilanco beklentisi de zayif olan hisse kan kaybetmeye devam edecek gibi duruyor. 6,50 seviyesinden herzaman girilir. Ky nin kazancinda gozu olan butun patronlarin gozu ciksin. Bol kazanclar ytd
http://fs5.directupload.net/images/170221/zb54de3z.jpg
yılbaşından bu yana alanlar
Malıyeye yollanan bılanco cok kotu her yatırımcı gıbı bende etkılendım elımdekı hıssenın uarısını 7.20 den sattım goruyorumkı ınsanlar hala korku ıcınde 6.95 lerden acımadan satıyor Mart 13 une kadar normal bılanco gelecek bu bılanco buyuk ıhtımalle 40 ve uzerı gelecek buarada hıssede 8 e gıden bır yolculuk olacak fakat kalıcı olacagına onanmıyorum SPK neden bu sacma bılanco gondeımlerıne musade eder bu sanaryoda korkup 7 lerden satan ky yazık degılmı. ERBOS cıktı benım bılancom su dedı EGEEN malıye yolladı uc GUN sonra normal bılancom su dedı en azından KUTPO gıbı sacmalayıp kafaları karıstımadı eger KUTPO nun normalıde kotuyse bunu bıan once acıklayın bu karısıklıga son verın
Bu gün alıcı kademeler arasında kendini hissettiriyor.
Oyle bir hale geldi ki..yorum bile yapilmiyor artik. Cunku guvensizlik ortami var. 29 vergi dairesine bildirimden sonra 40-45 konsolide aciklansa dogru birsey olmuyor ki. Buna bir onlem alinmali. Ytd
Arkadasım cok dogru soyluyorsun 29 karı gorunce bende korktum elımdekı hısselerın yarısını kotu yerden sattım cunku kotuyu goruncce bı tekmede sen vur hercegını bır ustaddan ogrendım fakat normal kar 43 ve uzrı gelırse bunun vebalını patronmu SPK mı verecek ky yazık oluyor
Sent from my E5603 using hisse.net mobile app
son anda düzeltme gelirsede şaşırmayın yapıyor bu mendeburlar.hırsızlık bir yere girip çalmak degil sadece buda hırsızlıktır. sana güvenen yatırımcıyı nasıl üzersin arkadaş. biz istemiyoruz 3 günde % 100 yap temettünü ver yavas yavas eder primini yap bize yeter..bakın egeen e gübre fab.larına adamlar on numara dua alıyorlar beddua degil neyse
Gorende gubre aylardir yatirimciyi gulduruyor sanir
Sent from my SM-A510F using hisse.net mobile app
Yaklaşık 25 senedir borsada trade yaparım. 2 gündür tahtayı derinlikli takip ediyorum. Hisseye çok hakimler iki gündür kendi alıp satıyor. Canı isterse zorlanmadan yönlendirebilir her iki yöne de .Şu an için herkes izliyor yani sürü kenarda bekliyor.
tekkeyi bekliyoruzzzzzzz.....:halay: