SONME - Sönmez Filament
Printable View
SONME - Sönmez Filament
oo yeni server hayırlı olsun...tüm arkadaşlar boool kazançlar
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun...:)
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun
Hayırlı olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6e17f3ab1.jpg
Eski forumda 3.09 da yazdım hedefler belli ytd
Sent from my SM-J200F using Android mobile app
Hayır li olsunn
HAYIR lı olsunnnnn
Dolaşan hisse sayısı 3.364 bin civarı. Yani 6 aylık hisse fiyatı ortalaması 2,98 üzeri olursa piyasa yapıcıya gerek kalmıyor. Ki öyle olacak gibi duruyor.
Ama yatırım tavsiyesi değildir
Sayın mavideniz, grafik okumasını bilmeyenler için belli olan hedefleri söyleyebilir misiniz? Orta ve uzun vadede.
Bir de GEDİK'in Perşembe ve Cuma günleri almış olduğu 460 küsür bin hisse hakkında ne düşünüyorsunuz? Dolaşımdaki hisselerin %19'undan fazla ediyor bu.
Sayın Usta geçmiş hisse fiyatı ortada gedik ne yapar oradaki adam bilir umarım vur kaç yapmaz tahta yapıcının avantajı dolaşımdaki hisse sayısı az ve şirket beklentili sağlam yapıda
Hisse zamanla ve sinsice 4-8-10 hedeflerine çaktırmadan gidecek egpro nasıl gitti bu da gidecek
Hayırlı Olsun yeni forum ve topik.
HEdefim 3.70 cıvarıydı,fiat bana cazip geldi 3.60 üstü postaladık,peşinden 3.90 üstüne attı,3.86 kapattı...full Snpamdayım,ama hernedense gitmiyor,onunda birazını 3.15'den postaladık...anlayamadığım bir durum var,bu sefer SNPAM buna uymadı,devamlı başı o çekerdi,ilginç !!!
Kaç yıl oldu yav.....bekleye bekleye hele şükür.....
nasıl kağıt anlamadım. resmen asansör. hemde alışveriş merkezlerinde olanlardan...
Piyasadan 800 bin lot toplanmış.Teknik anlamda 3.80 üzeri kapanışlarda 4.36-4.43 ilk hedef ikincisi 4.78
Bu hissede kimse yok galiba...
Adam bir ara 3,78 e 450 000 lot alış yazdı. para bende mi demek istedi acaba . sonra sildi.
Sönmez grubunun speğimi desem manüplatörümü desem ne desem adam sabahtan beri fantezi işlemler yapıyor,sabahtan beri aksiyon,gözyaşı herşeyi yaşatıyor:) adamın ne yapmaya çalıştığını tam kestiremiyorsun bazen,tam bir fantezi düşkünü:) tam türbülans kağıtları koltuğa iyi yapışmak lazım yoksa anında fırlatıyor spek,manüp efendi:) herkese bol kazanç
Tüm bu güzel beklentili sönmez grubu kağıtlarda şimdilik yinede dikkatli olmakta fayda var,senetlerle ilgili önümüzdeki günlerde brüt takas kararı olur veya olmaz ama yinede dikkatli olmakta fayda var çünkü SPK artık 1-2 hafta önceki işlemlerle ilgili olarak bile artık karar verebiliyor,benim tek tereddütüm bu SÖNMEZ GURUBUNDAKİ SPEKÜLATÖR VEYA MANÜPLATÖR (ne derseniz diyin) HAREKETLERİNDE tam fantezi hareketleri yukarı aşağı sert hareketleri yapıyor olması beni biraz tereddüte düşürdü,yoksa senetle ilgili olumsuz hiçbir beklentim yok... bol kazançlar...
*Sönmez filament 21 şubat 2017 derinlik verileri*
http://i67.tinypic.com/4sfh5d.png
bu tabloyo göre gedık malı ky ıtelemiş gibi hayırlısı olsun ben 2 yıldır tutuyorum veya satmadım satamadım dıyelım,2 yıla yakın oldu hatırı sayılır da bı rakam o zamnlar bursadan birisi sozum ona tıyo verdı şirketler birleşecek butun her sey tek elden ıcraa edılecek çimentoya onem verılecek dıye aldık ama hepsı hıkaye cıktı beklıyorum bakalım hayırlısı hepımız ıcın
Sıkı tutununnnn:) Sönme Filamentte adamlar elinde kalan 150.000-200.000 lot arası malıda vermek için yine operasyona başladı,ama bunun boyutu dünkünün boyutundan daha küçük olacak gibi,adamların maliyeti 800.000 lota yakın malda 3,26 TL idi dün 600 bin lota yakın malı verdiler,kaldı 150 bin-200 bin lot arası mal,bu fiyatların hepsinden adamların güzel kazancı var, asansör hareketlerine devam...Bol kazançlar
Yine ne sinyaller veriyosun arkadaş...
http://i.hizliresim.com/5gpQMD.png
Nanet olmasın yaa.. Düştü. Halbusem hep yükselecekti.. Ben içindeyken yükselecek, çıkınca düşecekti.. :(
*Sönmez Filament 22 şubat derinlik verileri*
http://i64.tinypic.com/2u6mpoh.png
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı,yani halka açıklık 5,72% olursa hissenin asansör olmasıda gayet normal çok sığ olduğu için...az ufak serveti olan hisseyi istediği gibi parmaklarında oynatır...dün kapanış 3.86 peşinden 3.50,oradan hoop 3.90,peşinden kapanış 3.47...3.50 alıp 3.80 üstü postalayan ufaktan bir kazanç sağladı yine bugün !!!...birinci postada yine tutturduk,ikinci postada 3.47'ye takıldık...snpamda hava iyi değil bu aralar,onu yalancı uyku moduna soktular,üstelik bu 4.19 yaparken o 2.20 üstüne hiç atamadı,buda ilginç durum !!!...neyseyarın ola hayır ola...bu hisselerin oynak zamanları çarşamba,perşembe !!!.ytd.
bu kagıt nasıl brut takasa alınmıyor asansör gibi bi anda eksiden hızla epey + olabiliyor sonra tekrar eksiye geciyor ilginç
* 23 şubat 2017 Sönmez Filament Derinlik Bilgileri *
http://i65.tinypic.com/1zf6khu.png
Sönmez Çimento Yapı ve Madencilik San. Tic. A.Ş
Adana Yumurtalık Serbest Bölge Şubesi
Adana Yumurtalık Serbest Bölgesi Sarımazı SB Mah.
2. Bulvar 5. Cadde No:5/01 Ceyhan / Adana / Türkiye
Şube Mersis No: 0600021204100039
Telefon: +90 322 634 21 70
FAX: +90 322 999 33 22
E-mail: info@sonmezcimento.com.tr
Arkadaşlar durup dururken SÖNMEZ ÇİMENTO konusunu niye açtınız diyebilirsiniz.Benim sizden ricam elinde SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FİLAMENT olan veya olmayanda olabilir tüm arkadaşlardan Sönmez çimentonun şirket mailine
( E-mail: info@sonmezcimento.com.tr ) BİR ŞİRKET ORTAĞI OLARAK şirketin 2016 YILINDAKİ SATIŞLARI VE NET KARINI
SORMALARI vede 2017 başlarında bitirilmesi planlanan liman projesinin son durumunu sormalarıdır.Ben aşağıdaki yazıyı ; belirttiğim maile gönderdim sonucunu bekleyeceğim gelmezse sönmez holdinge olmazsa biste ve spk ya şikayet şeklinde yollayacağım,bilgi alamıyoruz diye,ama inşallah bunlara gerek olmadan Sönmez pamuklu ve sönmez filamentin ortağı olduğu SÖNMEZ ÇİMENTO şirketinden kendisi hakkında bilgi umarım yakın zamanda alırız sonucu bekleyeceğiz,bol kazançlar...
''İyi günler ben Sönmez Çimento şirketinin ortaklarından Sönmez pamuklunun (veya Sönmez Filament) ortağıyım.Sönmez Çimento şirketi ile ilgili olarak sizden ricam şirketin mali tablosunun tarafıma maille yollamanız;veya 2016 mali tablolarına bakabileceğimiz bir site adresini vermeniz; eğer bu mümkün olmazsa hiç olmazsa 2016 satışları ve net karını öğrenmek istiyorum.Ayrıca Sönmez Çimento şirketinin liman yatırımın son durumunu öğrenebilirmiyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.''
Bu güzel haber için borsa başkanına teşekkür hiç olmazsa kendimizi ona göre ayarlarız.
Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ Borsa İstanbul'da var olan kör havuzun Nisan ayı başında kalkacağını söyledi.
* SÖNMEZ FİLAMENT 24 ŞUBAT 2017 DERİNLİK VERİLERİ *
http://i68.tinypic.com/2cog7y8.png
Ulan yaptın yapacağını yine sanırım %5 er 5 er düşüyor maşallah pis kağıt seni
Ulen senin peşini bırakacak değilim,düştüğün yere kadar toplamaya devam her ikinizinde...daha öncede yazmıştım,nasıl olsa maliyet 0.50 yapılan tradelerlen !!!...ytd.