MENBA - Menba Holding
Printable View
MENBA - Menba Holding
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun...:)
Yeni forum hayırlı olsun ve şans getirsin
Şu Tarkanın bahsettiği Menba bu demek.
Hayırlı Olsun yeni forum ve topik.
Hayırlı olsun yeni forum ve topik.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170309/9a6tfbcu.jpg
son bir ayda alanlar
la noli gene
http://fs5.directupload.net/images/170326/6c4ovrxh.jpg
son bir ayda alanlar
Hayırlı olsun sonunda menbayı buldum:)
Güzel bereketli bol kazançlı bir hafta olur inşallah.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***MENBA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay İşlem Sırasının Geçici Olarak Durdurulması
***MENBA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay İşlem Sırasının Geçici Olarak Durdurulması )
İlgili Şirketler [MENBA]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay İşlem Sırasının Geçici Olarak Durdurulması
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Pay Sırasının İşleme Kapatılması
MENBA.E sırası, şirketin yayımladığı 2016 yılı 12 aylık finansal raporların son gönderim tarihi itibariyle Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) uygun formatta gönderilmemiş olması ve bağımsız denetim görüşünün eksik olması nedenleriyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595440
BIST
(28/03/2017 - 10:46:26)
evren karaca ve ortaklarını savcılağa vermemiz gerekiyor..spk dan bize hayır gelmez yoksa bunu bu gidişle kapatırlar...
Bu hissede son durum nedir? Tahta ne zaman açılır? İçeride hapis kaldık, ne olacak bu işin sonu bir bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba?
evet tahta neden açılmıyor.Ne zaman açılır.Bilgisi olan var mı?
Şirket tarafından devralınan ve ReTeks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.
sermayesinin % 52’sine karşılık gelen 5.200.000 TL nominal değerli
payların devir bedelinin ödenmesinde yaşanan/yaşanabilecek
zorluklara, bedelin ödenmemesi ihtimaline ve bedelin ödenmemesi
durumunda alım işlemininiptaline ilişkin hususlara Şirket
sermayesinin 4.600.000 TL’den 7.820.000 TL’ye çıkarılması
nedeniyle ihraç ve halka arz olunacak 3.220.000 TL nominal değerli
payların halka arzına ilişkin olarak 20.04.2016 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda kamuya açıklanan izahnamede yer
verilmemiş olmasi sebebiyle 325.617tl idari para cezasi verilmiştir.
Sirket hakkındaki idari para cezalarına konu eylemler nedeniyle varsa zarara uğrayan yatırımcılar yasal koşulların oluşması halinde genel
hukuk hükümleri çerçevesinde, bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan Şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilirler. Öte
yandan, Şirket’in yapılacak ilk genel kurul toplantısında, Şirket hakkında idari para cezası uygulanmasını gerektiren fiillerde sorumluluğu
bulunan Şirket yönetim kurulu üyelerine söz konusu idari para cezalarının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu
kararın alınması esnasında sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması
gerekmektedir.
28 nisan 2017 tarihli SPK bulteninden.
Şimdi bu şirket battimi bu yazi ne anlama geliyor.?
M1453 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse ne olacak o kadar kolaymı hisse kapatmak
süiliman nerdesin kimse bir şey yzmıyor bari sen yaz
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
BORSA İSTANBUL A.Ş.
Gönderim Tarihi
04.10.2017 16:14:32
Özet Bilgi
Menba Holding A.Ş. Paylarının Borsa Kotundan Çıkarılması
İlgili Şirketler
[MENBA]
İlgili Fonlar
[]
Kottan Çıkarma/İşlem Görmekten Men Etme
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Şirket Unvanı
Menba Holding A.Ş.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
03/10/2017
Kottan Çıkarma/İşlem Görmekten Men Etme Tarihi
03/10/2017
Açıklamalar
Borsamız Yönetim Kurulu tarafından 03/10/2017 tarihinde, Payları Borsamız Pay Piyasası Gelişen İşletmeler Pazarında işlem gören Menba Holding A.Ş. (Şirket) finansal raporlarını SPK'nın II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği (Tebliğ) kapsamında tam olarak yayınlamadığından 28/03/2017 tarihinden itibaren geçici olarak işleme kapatılmış bulunan Şirketin işlem sırasının, finansal ve faaaliyet durumunu değerlendirilebilecek şekilde tüm finansal raporlarını Tebliğ kapsamında eksiksiz ve olumlu/sınırlı olumlu olarak yayınlanmasını müteakiben yapılacak değerlendirmeye kadar Pay Piyasası Yönergesinin 30. maddesinin "Yönetim Kurulu, işlemleri geçici olarak durdurulan sermaye piyasası aracıyla ilgili olarak belirsizlik hâlinin giderilmesi için ilgili ihraççıya, Yönetim Kurulu karar tarihinden itibaren en fazla altı ay süre verebilir. Yönetim Kurulu, süre sonunda ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda sermaye piyasası araçlarının yeniden işleme açılması veya işlem görmekten men edilmesi hususunda gerekçeli kararını verir ve KAP'ta duyurur" şeklindeki beşinci fıkrası kapsamında kapalı kalmaya devam etmesine ilişkin Borsa Yönetim Kurulunun 03/04/2017 tarihli kararı kapsamında Şirketin söz konusu altı aylık süre içinde tüm finansal raporlarını Tebliğ kapsamında eksiksiz olarak yayınlamadığı anlaşıldığından, Pay Piyasası Yönergesinin 30. maddesinin söz konusu beşinci fıkrası ile Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "Ortaklığın kamuyu aydınlatma yükümlülüklerini yerine getirmediğinin tespit edilmesi" şeklindeki (a) bendi,
Şirket içinde bulunduğu finansal durum nedeniyle faaliyetlerini devam ettiremediğinden ve şirketin sürekliliği hakkında belirsizlik söz konusu olduğundan, Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "Ortaklığın faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş olması" şeklindeki (d) bendi,
Borsa tarafından talep edilen bilgi ve belgelerin verilmemesi nedeniyle Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "Borsaca istenecek bilgilerin verilmemesi" şeklindeki (b) bendi
kapsamında, Şirket paylarının Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.
**TEPAS***BORSA İSTANBUL A.Ş.( İşlem Kodu-Bülten Adı Değişecek Pay )
25.07.2014 16:06
*** İşlem Kodu-Bülten Adı Değişecek Pay: Borsamız Gelişen İşletmeler Piyasası'nda işlem görmekte olan "Tepa Tıbbi ve Elektronik Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş."nin ticaret ünvanının "Menba Holding A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle, Bülten adı 26.07.2014 tarihinden itibaren "Menba Holding" olarak değiştirilmiş olup mevcut "TEPAS" işlem kodu ise 01.08.2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "MENBA" olarak değiştirilecektir. ***
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=373480
BIST
gittimi şimdi bizim paralar ?
https://s12.directupload.net/images/200423/wrr33cyq.jpg
son bir yıl içinde borsa dışında alan satanlar
Yorum: Merhaba arkadaşlar, MENBA'dan bahsediyoruz, o da benim gözlemlerime göre uzun vadede güzel bir potansiyel taşıyor. Ben de birkaç ay önce girmiştim, takip ediyorum. Ama gerçekten borsa dışında nasıl döndüğünü merak ettim. Buradan bir şeyler kapabilsek süper olur. Belki tecrübeli arkadaşlar paylaşır bilgilerle. Hep birlikte büyümek dileğiyle! Unutmayalım, bu sadece bir görüş, yatırım tavsiyesi değildir.