Yeni basligimiz hayirli olsun
Umarim ugur getirir...syg
Printable View
Yeni basligimiz hayirli olsun
Umarim ugur getirir...syg
Hayırlı uğurlu olsun.
Önceki başlığı kim açtıysa bereketi kaçmıştı.
Emmi viop artiya atti ama belirsizlik var...
Ama su net
Bugun dunden iyi olacak 😀
Dun aksam altin 316 ti simdi 323
Dolar fena kaldirmis...
Viop ebru salli esnekliginde
Aman memorex ustadim gaza gelmeyiniz🤗
Başlık hayırlı uğurlu olsun
Dolares'e bakmak lazım...
100 +0,02 xtüm -1,65 ... sıkıntılı bir açılış gibi sanki... dow ve dax vadeliler de oldukça oynak
Xtumy eksi 1.74 te...
Hadi bakalım şans getirir inşallah, 2 yıllık kazanç 2 haftada gitti, hayırlı olsun yeni başlık
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftasonu riskini alan olmaz bu durumda.
Yeni başlık gelmiş, hayırlı olsun
Ons:1589
Dolar: 6.31
GEDİK PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON
Son Fiyat (TL)
1,324352 Günlük Getiri (%)
%-1,4012 Pay (Adet)
87.906.700 Fon Toplam Değer (TL)
116.419.384,48 Kategorisi
Değişken Fon
Son Bir Yıllık Kategori Derecesi
16 / 67 Yatırımcı Sayısı (Kişi)
1.085 Pazar Payı
%1,68
keşke başlıkla falan düzelse de. her gün başlık değiştirsek ama işimiz zor. dün öğle üzeri arkadaşların bir kısmı kol kesip işi bitirdiler. ben maalesef bitiremedim. her sabah acaba bu gün daha mı iyi olur deniyor ama olmuyor. portföyün yüzde 10'uyla fonda olduğum halde şu durumdan rahatsız olmaya başladım artık. çok acayip ve sıra dışı bir sıkıntı var çünkü. sanki dünyanın sonu geliyor da biz mi bilemiyoruz? bu kadar da olmaz ki. kasten insanları sömürüp bitirmek için yapılıyor bunlar. bundan sonra hayatımı insanların borsaya girmemelerine adayacağım. iş yerinde soranlar olmaya başadı, borsa düştüü girelim mi diye. uygun şekilde tecrübelerimi paylaşıyorum, kazandığınız zamanlar, mutlaka olur ama yeri gelir öyle sıkıntılar yaşarsınız ki lanet olsun der, hayatınızdan bezersiniz, siz siz olun uzak durun bu melanetten diyorum. Allah yardımcımız olsun. bu iş, gerçekten iş değil.
Hayırlı olsun yeni başlık...Mübarek günde açıldı inşallah hayırlı olur...
Endeks gel gel yapıyor gibi....
Altın aldınız mı Websterim Üstadım
bankalar endeksi yukarıda tutmaya çalışıyor gibi
TCD fon portföyünü değiştirmiş ama yeterli değil
Beyler goruyorumki hala endekse aldanan var
Borsanin durumunu en net xtumy ve xtkjs gosterir...bu ikisi suan eksi 4 te
Endeksi pompaliyorlar...ytd
Tfx harici aktifden de 5/24 alabilirsiniz altın.
https://www.aktifbank.com.tr/Publish...03_640x340.png
fiziki altin alımı yaptım
Param yok kafam rahat [emoji846]
üstadım 93'ler de kırılırsa 83 hedef olur deniyor arrtık. Allah muhafaza o hedefe gidene kadar da şu anki fonlar ne olur? düşünmesi dahi korkunç aslında. çünkü hadi 83 olup oradan döndü, bu kez de bist 30 hisseleriyle yükseltip diğerlerine de nal toplatabilirler. çünkü herkes aynı şeyi söylüyor. bist 100 dışı endeksler beşer onar kat pirimlendi ve bundan sonraki yükselişler, daha çok bist 30 öncelikli olmak üzere endeks kâğıtlarıyla olacak.
Aradaki makaslar,tfx volatilite olduğu zaman sistemi kitlenir işlem yapamazsınız bunuda göz önünde bulundurun.
https://i.hizliresim.com/sdK6uR.jpg https://i.hizliresim.com/esDUJ1.jpg
Sanmiyorum ustadim
Yatirimci artik daha cok internet ve arastirma imkanina sahip oldugu icin onu saglayamazlar...
Ben salakmiyim bakacagim bist 30 pompalaniyor gidip baska birsey alayim der
Ayrica pala asil parayi bist 30 harici topladigi icin once digerlerini sisirir....
Agalar dikkat
Endeks arti 1.20
Xtumy eksi 2.55
Eksi 4 fark var
Kanani duzecekler
Norveç faiz indirimi yapmış birden tepki geldi piyasada.