Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlığa buradan ulaşabilirsiniz.
Printable View
Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlığa buradan ulaşabilirsiniz.
İlk sayfada bir yazı da benden olsun. Bu adi kağıt bu haberi gönderdi ve 4.25 w kadar çıkartıp 4. 00 kademesine kadar ne var ne yok verdi. Bu hisseyi alacaklara duyurulur. Adi bir hareketti.
Proje alt
yüklenicisi IRIS Construction and Industrial Tourism and Trading WLL şirketi
ile Katar Devletinde mukim bağlı ortaklığımız ANEL MEP Maintenance
and Operations LLC arasında, Katar Semaisma West Projesi işçilik,
montaj ,test ve devreye alma mekanik işleri kapsamında 7.100.000 Katar
Riyali (yaklaşık 1.950.550 ABD Doları) tutarında altyüklenici sözleşmesi imzalanmıştır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla
bildiririz.
Yeni baslik hayirli olsun , ugur getirsin diyelim
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın en cansız hareketsiz uyuz eşşekk hisselerinden biri.
Kağıt yeni ufuklara doğru yelken açmışken burada çıt yok ! İyi dökmüşler herhalde ?
Zirve hareketlerinde bu hisseye kapak atmak en akıllısı fazla kalma akıl karı değil yarın ola hayrola
Günlük işlemin % 10 kadarını 4.62 tavandan yap sonra da 20 kademe birden tahtaya bas. Bu rastladığım 2. saçma sapan hareketiydi.
Orkun arkadaştan cevap gelmedi..Dilerim çıkmamış olsun ! Ben de yok halen..., alışkanlık olmuş yazdığıma bakmayın ! 😔
Sayin Nurika cikmadim hisseden stockholm sendromu yasiyorum.
esir aldi, ben esaretime asik oldum heralde.
Harase otu yiyen deve gibi agzim yuzum kan icinde, hisse yukselince kanli kanli siritiyorum.
Arada bir dogru is yapan hain evlad gibi bakiyorum hisseye.
Kismetse kurtulurum dunyamdan.
6. Yılı dolduruyorum azimle hala bende buralardayım.
Herkese hayırlı kazançlar.
Harase otu yiyen deve gibi agzim yuzum kan icinde, hisse yukselince kanli kanli siritiyorum.
Bunun adı " Huzursuzluk " olmasın ? :) )
Sorma ikinci hanımı almış gibi olduk ama benimde direncim kırıldı kırılacak.
Ufak bir enflasyon hesaplamam kaldı Demir alma zamanı geliyor bu limandan.
YTD.
Ben sattım ya gidersin artık, o kadar bekledik ama boşuna.
Bu gün bende vedalaştım artık. Kalanlara allah sabır versin. Ömür törpüsünde.
YTD.
Klasik Anele hareketi; gelen iş anlaşmaları bildirimlerimleriyle hızlı şekilde tavan, sonra ağır ağır aşağı doğru cekilme.
Sanırım traderciler bilditimlerle iyi action yapıyor!
Bugün 3 oldu. Yine tavan ve yine ikram. Bu nasıl bir tahta ve tahta yapıcısı.Gaplı açılış sonra aşağılara süzül.
Bugünkü pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...06300008517853
Vayy bee ! Maliyeti 4,994 olan kurumlar da varmış...ne ara bu maliyeti edinmişler ?
sindire sindire mal toplanıyor. spek işini ustaca yürütüyor. yine yukarı yönlü kopacak gibi görünüyor ama bakalım ne zaman :)
neyse ... kismet
4,67 - 4,72 arasındaki satış emirlerini alıp süpürdü, tekrar aşağıya bastı :)
200 lotla tekrar aranızdayım.😂😂Benden kurtuluş yok !😂😂
Varmı matris paylassan
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 5'li rakamları görünce gözlerim buğulandı açıkçası...😔
haber geldı kagıda guvenen yok kımse almıyor bıle her haberı yukarı asagı kullandıgı ıcın herhalde
sekıl a neden mıllet guvenıp alsınkı bu tahtayı
Neden almasın ki ? Çöpe atsan kağıt 5 TL eder. Aldığı işler ortda, sermayesinden fazla iş almış durumda. Bence kağıt adam gibi yönetilirse gideceği çok yol var.
YTD
İştirak satışı var faaliyet raporunda energia kompania bonev dag 008 ve Gold Sun eood yi satmışlar paraya almışlar ortak hesapta bekliyor ama kapta özellikle vurgulamadilar belki KAP'a atarlar bir ara he bu arada hisseler geçince mecbur açıklayacak tescillenmesini bekliyor bir sürü proje bitiyor 2020 sonu hala uçurmak için neyi bekliyorsun gelecek ondan sonra korona 2 bir yerlerini avuçlayacaklar ama bu kegidin olduğu fiyat yaptığı işler sonrası açıkladığı bilançodaki karlar komik SPK incelemeli bunları milyarlık işler yap 2 milyon dönem karı açıkla ben SPK olsam yemem bunları
İşin kötüsü bu şirketlerin değer ederlerini hiç bir yerde bulamadım ne kadar katkısı olur tescillenince bilançoya hiç bilmiyorum
ODAS 1.10 dip taraması yapmış 3 sevilerinde.Keza gerel 1,70 ler den 7 üzeri.ANELE 2,30 lar dan anca bu seviyede.Hepsi aynı branşta iş yaparken,diğerlerini bilmemde bunun aldığı işlere bakınca ... bu seviyeler yönetenlerin seviyesizliği olsa gerek.
Su akar yolunu bulurmuş.
Sn nikrece sizin de azminize hayranım !
Suyun yolunu bulması için bunların vizyonu olması lazım inşAllah şu şirketi aile şirketi olmaktan kurtarıp kurumsal bir havaya burundürürler ama Rıdvan gideyim diyen şirketi durduruyor destek değil köstek oluyor
aslında güzel hisse ama çok fazla spek hareketlerine maruz kalıyor