Yeni forumda uzun vadeli temettü yatırımcıları olarak tekrar buluşalım. :)
Printable View
Yeni forumda uzun vadeli temettü yatırımcıları olarak tekrar buluşalım. :)
uzun vadeli temettü geliri için alınabilecek hisseler
aklıma ilk gelenler
adana
Bolu
çimsa
akçansa
ford
tofaş
ttraktör
hektaş
tüpraş
petun
pnsüt
alkim
ereğli
arçelik
brisa
egeser
pangyo
sadece sesli düşündüm asla yatırım tavsiyesi değildir
HAyırlı olsun :)
Yatirim ve tasarruf candir 😉 hayirli olsun
yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...
Hayırlı olsun
hayırlı olsun.
petkm ve mrdini unutmamak lazım.
Evet temettücüler nasılsınız? :)
merhaba,
Yeni bir hisseye başlar gibi 2. sayfadayız.
Listeye ilk defa temettüsünü verecek Kront ta eklenebilir
taze başlangıç :cool:
Eski forumda son 1 yıldır sadece okuyordum, yazmamıştım. Burada sıfırdan başladık. Yeni forum ve sayfa hayırlı olsun. Herkese bol kazançlar. :)
hERKESE yENİ FORUMUN HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE bOL KAZANÇLAR
Yeni forum ve topik hayırlı olsun.
yeni forum hayırlı olsun. uzun vadecilere selam olsun
Sn.Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.2018 yılında Oyak grubu çimentoları, Oyak Çimento çatısı altında birleşecek.Sormak istediğim husus hisse senetleride mi tek çatı altında toplanacak,yoksa ayrı ayrı işlem görmeye devam edecek mi?
ARCLK Arçelik, 05.04.2017 tarihinde hisse başına net 0.53 TL nakit temettü ödemesi yapacak...
Uzun vadeli yatırımcılığı Halil Hoca açtı, güzel bir ortam oluşturmuştu. Ama Halil Hoca artık burada devam etmediği için temettü yatırımı yapanlar olarak bu başlıkta devam edilebilir. :)
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Sn. L Lawliet,
Aradan 4 gün geçtiğine göre tebrik etmekte geç kalmışım. Hoş görün.
Açtığınız "Uzun Vadeli Temettü Yatırımcılığı" başlığı hayırlı, uğurlu ve başarılı olsun.
hayırlı ossun.
Bir teşekkürde benden arkadaşlar
Yukarıda Bir Arkadaş Egser Yazmış Ancak Egser'in artık Kimseye Uzun Bir süre Faydası Olmaz ...
Benim Bu Şekilde Tuttuğum uzun vadeli tek hisse
TSKB oda benim emeklilik fonum ...
Topik hayırlı olsun, kazancı bol olsun..
Borsa İstanbul pay piyasalarında işlem gören anonim şirketlerin genel kurul tarihleri.
http://eborsahaber.com/gundem/bist-s...ri-28-02-2017/
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
Uzun vadeciler, portföy takibi için kullandığınız excell var mı? Veya anlık fiyat çeken excel?
Benim hesap ziraatte ve orada ne temettü, nede bedelsiz fiyata işleniyor. Onun için excellde kendim ayarlıyorum. Bu veri çekme işlemini bilmediğimden necip hocam sağolsun bir örnek atmıştı. İşyatırımdan çekiyordu fiyatları ama işyatırım siteyi değiştirince excelde çöktü malesef.
Bu işten anlayan arkadaşlar varsa sizden bir ricam olacak. Bana hisse fiyatlarını anlık (anlık derken 15dk gecikmelide olur) olarak işleyen bir excel atabilir misiniz?
Hayirli olsun topic. 2013 yilinda tanistim uzun vadeli yatirimcilikla. 2014 yilinda portfoyumu zaruri bir sebepten bozup yeniden basladim. Yatirim stratejim 3-4 ayda bir firsat ciktikca (secim-toplumsal olaylarda yasanilan turbulans) alim yapmak uzerine. Simdilik portfoyumde aselsan, eregli, soda, hektas, tupras, ford, doco ve macera olsun diye az miktarda thy var :). Daha once sirket sayisi daha fazlaydi ama dusuk performans gosterenleri satip yukardaki hisselerden esit oranda aldim. Yasim 32, hedefim 40 yasinda emekli maasi kadar temettu almak. Forumdaslara bol kazanclar diliyorum.
Google Drive e-tablo şeklinde var: https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=275572667
Merhaba, temettulerle tekrar hisse alirken zamanlama acisindan nasil bir strateji izliyorsunuz?
Temettu hesaba yatar yatmaz alim gerceklestiriyorum. Daha once Necip beyin bu konuyla ilgili analizleri vardi diye hatırlıyorum.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using hisse.net mobile app
Rica ederim. 2. cilt 460. sayfada Necip Bey'in analizleri duruyor. Ilgili baslik icin link:
http://www.hisse.net/forum/showthrea...highlight=Soda
Dosyalar icin
https://drive.google.com/folderview?...nM&usp=sharing
https://drive.google.com/folderview?...FU&usp=sharing
Yeni yatırıma başlayanlara benim tavsiyem şu an hem fiyatı düşük(pd/dd si 1 ve ya altında),hem büyüme potansiyeli yüksek(mevcut kapasitesinin çok altında çalışmasına ragmen özsermaye karlılığı yükse ya da büyüme planları olan) hem de düzenli kar payı veren yani patronu güven veren hisselere yatırım yapınız. yoksa şu an kapasite kullanımının sonuna ulaşmış. fiyatı şişmiş(pd/dd degeri oldukça yükselmiş), özsermaye karlılığı aşırı yukarılarıda olan şirketlere yatırım yapmayı ben düşünmem. Örnek mi? ben eregli alacagıma isdemir almayı tercih ederim. bolu çimento alacagıma batı söke ya da basçim almayı tercih ederim
Merhabalar, ben borsada çok yeniyim hatta henüz araştırma aşamasındayım diyebilirim. Amacım uzun vadede güvenilir ve temettü sürekliliği olan hisselere yatırım yapmak. Tabi sizinde bahsettiğiniz gibi alınabilir değerde olan hisselerle başlamak bana daha mantıklı geliyor. Size küçük bir sorum olacak, bahsettiğiniz pd/dd oranı nedir? Bu kısaltmaların anlamı nedir?
Bu arada foruma ilk kez yazıyorum etiğini bildiğim söylenemez. Bir yanlışım varsa afedersiniz.
Piyasa değeri
Defter değeri
Sent from my SM-G900FQ using hisse.net mobile app