$ 7.6050
Viob 1611,75
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
$ 7.6050
Viob 1611,75
Erken seçim değil ara seçim olur eğer diğer partiler gidelim demezse .
O milletvekilllerinin düştüğü yerlerde yapılabilir .
Kendi gidelim diyemez çünkü aday olamıyor kendi isterse muhalefetin istemesi gerekiyor diye biliyorum
Kendi isteğiyle seçime gidince aday olamıyorsa seçim istesin diye muhalefeti motive etmeye çalışıyor olabilir.
Bu başlığa bir şey mi oldu? Bir gecede 50-100 arası mesaj yazılırdı bir gecede. Şimdi ise sessizlik hakim olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni başlık hayırlı olsun.
Saygılar.
Burası sessiz kalmış biraz mesaj atalim bari.Merkez bugun faizi arttıracak bu enflasyon ile ilgili birsey yani dolar düşüyor pas geçeyim mantığında hareket etmez bu adamlar. Borsa düşük açarsa alttan toplarım hiç acımam. Ytd
Hayırlı olsun, 1628 maliyetli lönk başladık yeni başlığa az zarardayız bakalım kaç para daha komisyon dökeceğiz yönü bulmak için :)
hayırlı olsun
Hayırlı olsun ,ENDEKSİN 3.561 olması dilegiyle.
Herkese hayırlı uğurlu olsun... Herkes short da olsa long da olsa bol bol para kazansın...
Herkesin sağlığı fizikende ruhende güzel olsun inşallah.....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlık hayırlı olsun...
Kur'un değerini faiz mi belirler...
Faiz artacak dertler bitecek mi...
Her ay faiz mi artıracağız...
Vermiyon len faiz maiz emenike...
froto hisseleri ataşehirden serdar beye opsiyonlanmıştır... :)
galiba bu senenin en büyük halka arzı şu anda froto'da yapılıyor. not edelim şu anda fiyatı: 216,5
hacmi: 1.390.619.614
Abi o eski heseba dönerse diye korkuyorum, zamanında faiz arttırsa dolar 8e gitmeyecek idi, arttırmıyorum dedi dolar hop 8 merdiven dayadı, üstüne de papaz tuzu biberi oldu... Gene aynı kıvranmalar var, dolar uçmak için bahane arıyor, keşke faizler %1-2 olsa, enflasyonda, dolar 1.90larda.... Amaaaaa nerede.....
Yani bence es geçmemeli, faiz arttırmayı.
Aylardır, gerekirse müdahale ederiz deyip deyip durdu, şimdi bunu gösterme zamanı bence.
konu dışı olucak ama golf yeni kasa çıkmış ikinci aracı değiştirim dedim 360,000 fiyatı görünce bayinin kapısından u dönüşü yaptım...
golf arkadaş bu hatcback araba ya vw sanki premium araç galerisine gittim... :he:
vazgeçtim dursun evdeki ikinci araçta varsın değişmesin 4 yaşında...
Hayırlı olsun topik ağırlıklı olarak hangi taraftaysa borsa o tarafa gitsin
Katılıyorum, sorunda bu işte... Dolardan bağımsız bir döngü, katma değer artsa, yerli lik artsa, üretim de artar, istihdam da vs... Devletin yapacağı da, petrol gibi mecburi olmayan kalemler haricindeki tüm hammadde kalemlerine anti damping vergisini yapıştırmak fazlasıyla ve üreticiyi de iç piyasadan almaya yönlendirmek, dışarıya hammadde satana da kota koy, adam mecbur hammadeyi iç piyasaya satmak zorunda kalsın... Vs vs vs, istedikten sonra çözüm çok,, yeter ki iste!
Sanmıyorum farklı olduğunu, burada Herkes ben gibidir bence, ülke iyiye gitsin, A yada b parti demeden..
Özet, hiç istemesem de, o faiz bugün arttırılmalı, dolar salmalı, millet satmalı, devlet dolar, euro vs rezerlerini ve altın rezervinin güçlendirmeli
Galkın emperyalizmin kucağından,
Yıllardır oturduğunuz kucak sizi daha da batırdı...
Milli kaynaklarınıza yönelin...
Milli olun...
TÜRKÜM
DOĞRUYUM
ÇALIŞKANIM
ATAM AÇTIĞIN YOLDA GÖSERDİĞİN HEDEFE HİÇ DURMADAN YÜRÜYECEĞİM...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!...
diyin...
Diyemiyorsunuz...
İblisin goynuna girersen,
Neidüğü belirsiz mahlugatlar peydah olur böyle..
Çıkamazsın işin içinden...
Yol belli...
Töğbe edin töğbe...
Haaaydi hayırlı traşlar...
Bankalara gelen alışı görünce sanki merkez 150 artırıcak :)
Yeni topik hayırlı uğurlu olsun, herkes kazansın isterim
Bugün siftah yapamadık, biraz deptürürse belki şortlarımı giyerim, gerçi belli olmuy ansızın bi düşüş gelir bu sefer de lönkleriz
yeni sayfa....
1637 LONG lar 39 dan kapatıldı..
Poz yok..
Ne yaparsa yapar..
hem endeks shortum ordan zara yazıyorum...
hem thy longum ordan zarar yazıyorum...
Harika hocam[emoji846][emoji846][emoji846]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardeşim biz uyurken neler olmadı karton'u kent'i konya çimentosu daha sayamadığım var bir kaç senet 7-8 ayda bazıları 1'e 10 kazandı nerdeyse
.................................................. .........
aynen....
168.000 e 1/10 cortlar yazıldı...panikle gelir mi diye... gelirse stop yarın...
158.500 e de lonklar yazıldı yine panikle gelirse diye...saat 16.30 a kadar gelmezse poza zor girerim bugün...
az sonra TCMB faiz kararını açıklayacak
muhtemel Senaryolar neler olabilir dersiniz ?
1- Beklenti doğrultusunda 100 baz puan artış olursa, döviz baskılanır, borsa 1-2 gün dalgalanır .....
2- Dün gece FED artış yapmadığı için TCMB 50 baz puan artırırsa döviz durur ama fırsat kollar. Borsa olumlu olabilir ....
3- Şayet merkez Faiz atışı yapmazsa, döviz yukarı, borsa temkinli yukarı dersek katılırmısınız?.
1640,25 şort. 5 dk var faiz açıklamasına.