Yeni baslik hayirli olsun. Bol kazanclar. Saygilar.
Bist 100 : 1.427
Usd/try : 7.88
Printable View
Yeni baslik hayirli olsun. Bol kazanclar. Saygilar.
Bist 100 : 1.427
Usd/try : 7.88
Kötü bir başlangıç sorusu olacak ama:
Hisseler taban yiyip fon hisseleri satamazsa satış emirlerimiz iptal mı olacak?
Bist toplu devre kesmeye gitmiş, olacağı buydu zaten....
Fonlarda genelde nakit tutuluyor.Onunla belli bir kismi karsilayabilir.Fakat cok fazla bir cikis olursa elindeki hisseleri satisa baslar.Tabii bu da elindeki hisselerin derinligine bagli.Eregli'yi tabandan da alan vardir fakat sig hisselerde satis problem yaratabilir.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa İstanbul'da devre kesildi
Küresel piyasalarda geçen haftanın riskleri aynen sürerken, karışık seyir ile haftaya başlanıyor. Yurt içinde ise gündem yoğun ve Borsa İstanbul güne %6,65 oranında düşüşle 1.427,33 puandan başladı
Erbakan’ın damadı BİST’in yeni Müdürü oluyor
https://www.borsagundem.com/haber/er...oluyor/1557663
1030'da açılan bist 10,38'de yine topluca devre kesti...istikrar, ekonomi uçuyor, verin kardeşinize yetkiyi...
BIST bugün%10 dan fazla eksi yazabilir mi?
Yüzde 2 faiz boşa artmış oldu, insan düşünmeden edemiyor, merkez bankasına büyüklerimiz eski yönetim varkende istediğini yaptıramaz mıydı?
Büyüklerimizin gündemi sanki vatandaşını hep ters köşe yaptırıp kusturmek...
Büyüklerimiz dedikçe daha bizi cok dinlene dinlene ... .
full ppf deyim. tek hissem arzdan aldığım TRILC. o da tavan. çok ilginç piyasa.
Arkadaşlar satılamama ihtimali var mı fonun ya? İçime kurt düştü nasıl bir cehennemin ortasında kaldık böyle ya...
Bugün fon satmak işi değil.zaten ytçde 7 ekside.panik yapmadan beklemek lazım.piyasa er geç yoluna girecektir bence
1380 lere kadar çekilebilir belki
Fonlardan çıkmak mantıklımı şu anda yarın ve diğer günlerde eksi olma ihtimaline karşın
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ppz girdim bende ters bi durum olurmu?
Normal şartlarda dolar/altın/eurobond takılırım.
Naci Ağbal'dan beri TCD/OPH/OPB ve portföyümde tuttuğum banka hisseleri ile epey bir TL varlık taşımaya başlamıştım.
Dolar/TL 7'nin altına indiğinde neden hedge etmedim diye düşünüyordum bir kaç gündür.
Buyrun, sonuç bu.
Bir yanda benim açgözlülüğüm var ama hepi topu 6 ay süre tanımıştım mevcut politikalara.
Gardımı indirdiğim anda yumruğu yedim.
Deprem olur, salgın olur, mücbir sebep dersin, force majeure dersin, act of god dersin.
Ama durum ortada.
Henüz açıklaması yok.
Bakalım, sis dağılsın tekrar alokasyon yapacağım.
Ama yediğim bu kazığı unutacağımı sanmıyorum.
bugun alana eyvallah!
Bu dinamiklere hakim olabilme sansiniz yok nerden bileceksiniz gece mb baskani degisecegini bu noktalari bir pazartesi sabahi gorecegimizi kendinizi yipratmayin
Su an bile 10 dakikadir alim var borsada tavan olur taban olur sadece usd bazinda don basa don basa oluyoruz
Sadece turkiye gibi riski yuksek bir ulkede doviz pozisyon tasimadan TL islem riskini surekli almamak lazim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yabancı fonlara giriş zamanı bugunmudur ,yarın dahada geç olurmu ?
Zarardaki yabancı fonlarımın yarısına satış verdim, ilave olarak düşüşler için hazırda beklettiğim ppf den 1 kademe ile HSYF alış girdim. Bugünkü hava yarında devam ederse 1 kademe yabancı fon sat, 1 kademe hsyf al stratejisine devam ederim.
Excel dosyamız mevcut mu ? Bendeki silinmiş maalesef. En azından kan kaybını görelim.
dovizde yon genel olarak yukarı ise ,yada dusmeyecekse beklemeke daha mantıklı geldi bana
Bir arkadaş yapmış daha önce burada atılmıştı linki ben buradan takip ediyorum.
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=506122448
Ne olabilirki ppz de ters repo.tpp.vadeli mevduatve finansman bonosu (ozel sektor ) var ve kisa vadeli.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baslik acan arkadasim.
Bidaha duyurda tek basliktan devam edelim.eskiyede yaziliyor.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim. Yeter de artar bile. NNF var aslında. Bazen beklentilerin aksine geliyor. Umudumuz o şimdilik.
@Lemon hocam.
HSBC hmg fonu cuma günü borsa düştüğü halde artı getirmişti.bakalım bu gün de düşüşten etkilenmemeyi başarabilecek mı..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OPB ve IPB ne yapar acaba çok merak ediyorum.
IPB genelde Bist düştüğünde sağlam duruyordu. OPB'de hisse yanında bir miktar eurobond bulunuyor. Umarım çok kötü gelmezler..
Merkez kur: % 8,77