VKGYO Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlık burada
Printable View
VKGYO Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlık burada
Yeni başlık tüm hisse sahiplerine hayırlı olsun.
https://s18.directupload.net/images/210513/qqg4kisb.jpg
haftalık takas
1 dk da %12 düştü ve Seans durdurdu helal valla
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz 1.000.000.000,-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 500.000.000,-TL olan çıkarılmış sermayesinin %100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 1.000.000.000,-TL'ye çıkarılmasına ilişkin İzahnamenin onaylanması için Sermaye Piyasası Kuruluna gerekli başvuruda bulunulmuştur. Başvuruda yer alan "Taslak İzahname" ektedir.
https://s20.directupload.net/images/210521/uo36rkh4.jpg
haftalık takas
Adi ******** HIRSIZLAR...........Belanızı .....
ve hala eksi....süpersin İ....ç....
https://s20.directupload.net/images/210528/5utcz7i7.jpg
haftalık takas
bu yatırım değil..tek kelime dolandırıcılar bunlardan daha ahlaklı..çoğunluk hisse kamu... nasıl bu duruma izin veriliyor...YAZIKLAR OLSUN görmeyen ve duymayanlara...
Neden kar eden ve yatırım yapmayan şirket sermaye artırımı yapar her yıl...bildiğiniz yatırımları varsa yazın..4,00 tl'den buraya düşmesi için sorun ne??????
Yönetim ve varsa tahtacı...ALLAHIN ADALETİ yarına kalır ama YANINIZA KALMAZ....HESAPPPPP
Ne zaman bedelli olacak o da belli değil. Neyse akılsız başın cezasını çekiyoruz
spk bedelli onayını verdikten sonra 15 gün içinde olması lazım yakındır spk bu hırsızlığa izin vermemeliydi ancak bu kumarhane de herkes hırsız kim vurursa işte beni de vurdu şerefliler devlet eliyle hırsızlığı yeniden görmüş olduk
Sn.tekkkci..
Şirketin Maert/2021 faalıyet raporunun linkini attım. Açıp okursanız faalıyet ve yatırımlarını okuyabilirsiniz.
Şirket sermaye arttırımıyla elde edilecek gelirle ,
İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında yapılmakta olan ve ilgili parsellere komşu
metro inşaatı sebebiyle, projenin her iki parselinde de ilave 3 bodrum kat eklenmesi gerekliliği
sonucu, 2016 yılı içerisinde başlanan kazı ve iksa çalışmaları 2017 yılında tamamlanmıştır.
Şirketimizin İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yapımını gerçekleştireceği, T. Vakıflar Bankası
T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi’nin ana yüklenici ihale sürecinin
tamamlanması sonrası, söz konusu iş için 711.000.000 TL + KDV bedelle REC Uluslararası İnşaat
Yatırım San. ve Tic. AŞ ile sözleşme imzalanmıştır. Mevcutta ana yüklenici kapsamında inşaat
uygulamaları devam eden projenin, 2021 yıl ı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. denilmektedir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/932586
Not/ SPK.dan sermaye arttırımı onay haberinın çıkması sanırım yakındır.
Feveran etmekle birşey olmuyor. Sabır. Bende zarardayım./ytd..
Bedelli olacaksa olsun da biran önce belki hisseye bir hareket gelir, aylardır ölüm uykusuna yatmış durumda... Zamanında Marmara Metal diye bir firma büyük oranda kağıdı toplamıştı, sıkıştırmak amaçlı mıdır nedir, bunun üzerine bedelli sermaye artırımı yapılmıştı, Marmara Metal bu sermaye artırımına iptal Davası açmıştı. Davanın VKFGYO lehine red edildiği 2018 duyurulmuştu. Davacının istinaf mahkemesi başvurusu da red edildiği Nisan 2021 de duyurulmuştu. Şimdi yine bir sermaye arttırımı yapılıyor. Elinizde çok sayıda kağıt varsa bu bedelli arttırımlarına girmek nakit yoksa firma için sorun olabilir. Bu bedellilerin bunla ilgisi var mı, insan düşünmeden duramıyor. Şahsi fikrimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi yine bir sermaye arttırımı yapılıyor. Elinizde çok sayıda kağıt varsa bu bedelli arttırımlarına girmek nakit yoksa firma için sorun olabilir. Bu bedellilerin bunla ilgisi var mı, insan düşünmeden duramıyor. Şahsi fikrimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.Pacoz...
SPK.onayı sonrasında şirket sermaye artışını yapacaktır elinde hisse bulunan kişiler yeni hisselerini 1000.lotunu bin.tl.sından
alacaklardır. Nakıtı olmayan veya sermaye arttırımına katılmak istemeyenlerin hisselerin tamamını ise Vaskıflar Bankası alacagını taahhuıt etmiştir.
Yani hissedar sermaye arttırımına katılmazsa onun hisselerini Vakıfbank alacaktır.
Linki aşagıdadır. Okuyunuz./ytd..
https://www.kap.org.tr/Bildirim/931955
Banka rüçhan tahtasından rüçhan alarak mı kullanacak yoksa milletin yanan rüçhan kuponlarını bedavaya alıp kendi mi kullanacak. Önemli soru bu. Daha önceki bedellilerde kullanılmayan rüçhanlara çökmüşlerdi. Hırsız bunlar.MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım konusunda kendimle çelişiyorum. Bir tarafta düzenli temettü aldığım hisseler varken diğer tarafta çoğu bedellisine katıldığım bu. Bu lanetten zararımın birazını kurtarsam bir daha vakıfbankın önünden bile geçmem. Hırsızbank
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlatamadım galiba hissedar bedelleye girmezse Vakıfın bu payları almasının hissedara hiç bir faydası yok. Elinizdeki hissenin fiyatı yarıya düşecek, ama hisse sayınız aynı kalacak. Vakıfda tanesi 1tl den o payları seve seve alacak. Düşünsenize mesela 1 milyon lot hisseniz var tanesi 2,27 tl den bedelliye girmediniz çünkü nakit 1 milyon tl niz yok. Hisse bölündü mesela oldu fiyatı 1,13 ama senin yine 1 milyon lot hissen var ama değeri yarıya düştü.... yatırım tavsiyesi değildir..
Yukarıdakı örneginiz bedelliye katılmayanlar içindir. İlgili 1000.tl.dan katılmayıp bedelini ödemezse halıyle hissesi azalacaktır.
Katılanlar için ise değişen birşey yoktur. Arttırım sonrası hisseye talep gelirse o kişiler o zaman artış oranında kar edip
zararlarını kapatabileceklerdir.
Kalan hisseleri 1.000.tl.dan alan Vakıfbank ise sonradan eger hisseleri satarsa o gunun borsa fiatından karlı olarak satabilecektir.
Bende onu anlatmak istiyorum, katılanlar için tabiki sorun yok ama katılacak parası olmayanlar ne yapacak, Başta bahsettiğim marmara metal i kastediyorum. Elinde milyonlarca lot var ama bedelliye katılacak paran yok, acaba ikinci defa bedelli ile bu firmayı mı sıkıştırmaya mı çalışılıyor... yatırım tavsiyesi değildir..
bedelli sonrası kağıdın kaçtan açılacağı yönünde öngörüsü var mı bedelliye katılmayacak biri olarak soruyorum
Hisse fiatının 2.260 oldugunu varsayarsak. Yarın hise bölünmüş olsa.
2,260 + 1,000 = 3.260 / 2 = 1.630.tl.olur.
Tabii bu arada elinde 1.000 lot hissesi olanın da hissesi 2.000.lota çıkar. / ytd.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/939987
Hayırlı olsun.
Son zamanda bedelliler pek de hayırlı olmuyor
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk bülteninde gördüm geçmiş olsun. 7 yıldan sonra ancak bundan bi cacık olmayacağına kanaat getirip ayrılmıştım. Kottan çıkan hissem bile oldu bir noktada boşveriyorsun kafanı yormuyor. Ama bu önür törpüsü melanet çok şükür elimde yok değil 0.xx bir miktar var bi şekilde onuda silebilsem gözüm görmese iyi