SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=25
Web sitesi : www.atp.com.tr
Printable View
SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=25
Web sitesi : www.atp.com.tr
Arkadaşlar izahnameyi incelerken yanılgıya düşmemek açısından bir konuyu dile getirmek istiyorum. İzahnamedeki tablolarda 4 milyon TL sermaye ve 26 milyon TL kar görünmekle birlikte, Mart 2021 de şirket sermayesini 30 milyon TL.na yükseltmiştir. Şimdi de 33 milyon TL.na yükselterek artırılan 3 milyon TL ve Ata Holding A.Ş.ne ait 3.870.000 TL. nominal değerli hisse halka arz edilecektir.
Bilançoya bakarak 4 milyon TL sermaye ile 26 milyon TL kara göre değerlendirme yapmak eksik değerlendirme olabilir. Bu nedenle sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum. Saygılar,
Altın yumurtlayan tavuk bile olsa bu saatten sonra
arzların bir espirisi kalmadı.
Borsa da şu an öyle şirketler var ki, temel rasyoları itibari ile kelepir kalıyor bu arz edilen şirketlere göre. Bakalım nasıl olacak bu şirketin halka arzı da bu ortamda. ytd
Şi̇rketi̇ inceledim , gelişen kar eden bir şirket ama kredi kullanmak suretiyle büyüyor . Halka arz yapılabilirse buradan gelecek olan para ile daha da iyi bir şekilde büyümeyi hedefliyor. Yolu açık olsun ...
2020 Dönem Kari 36 Milyon. Halka arz ile sermaye 37.5 milyon olcak. Hisse fiyatı 24 lira. 25FK yani.
Güzel bi büyümesi var ama bana pahalı geldi. Daha detaylı incelemek lazım
teknolojilerde fk lar şişti son dönemde. büyümesi güzel olursa 2 bilançoda fk ciddi şekilde düşer ama ben bu arza katılmayacağım. bakalım piyasa ilk gün fiyatı beğenmezse istediğimiz kadar verir zaten.
Halka arzların bence artık,
Bedelli sermaye arttırımı şeklinde olması lazım. Ortak satışı iyi karşılanmıyor.
Sermaye arttırımının harcanacağı yerler net belirtilmeli.
Hisse çarpanları piyasa emsallerinden fazla olmamalıdır.
En azından 1 yıl ortak satışı yapılmayacağı garanti edilmelidir.
yanlış zamanda açan bir gonca daha, uzak durmakta fayda var
cok güzel ve geleceği parlak bir şirket ama o kadar pahali halka arz ediliyor ki
halka arz edilen hisse senedi sayisi az ama ? bakalim talep ne olacak
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
25 fk halka arz :) iyimiş.
Arz sonrası defter değeri 5,88 olacak. 24 liradan satılıyor. pd/dd 4,08 olacak.
Sirketi cok begendim son zamanlarin en ii halak arzi. Bilisim sirketleri halja arzindan sonra nasil tavan tavan gittigini unutmadik. Esitte olsa yuksek giris yaptim. Basvutan az okur umarim hepsi gelir. Gelmezse tahtadan alacam
Satisina sunulan senwt sayisi cok ama cok az 7 milon diger halka arzlarla karistirmayin.
Ben yüklü girdim sebebi hisse sayısı az ve hızlı büyüme potensiyeli
Bunların hepsinin aynı anda arzına kim karar veriyor.
Bu arzlar yeni yatırımcı yeni para girişi için yapılması lazım
ama hala anlayamadılar.
artık ne yeni yatırımcı ne yeni para giriyor
sadace içeride oplan para yer değiştiriyor. bunu ben
görüyorumda şu arzların hepsine birden onay veren şahıs görmüyormu?
Herkes istediği kadar almış, hayırlı olsun.
Yüzde 65 bireysele verilmiş, kalan kurumsala.
Bilis8m sirketinin srzina girilmez mi. Bu sayede fazla fazla aldik. Mercan bile tavan cekti.
Halka arzlarda terse donen algiyi tekrar eski duzeylere cekmek isyerler bence. Bakalim ilgii bunlami saglayacaklar tekrar
Bobetyten sonra istahim acildi keske yuklu girseymidim atatp arzina.
Bobetin tavanı cok sancılı oldu.cokları tavandan önce sattı.direk tavan açıp tavan kapatsaydı bende iştahım açıldı derdim .hatta önceki iki arz ilk gün tavan kapatıp ertesi gün eksi açıp tabana kadar gitmişti o yüzden yarın sabah ki işlem daha önemliSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cimento hissesi tavan okulorsa bilisim sirketi ustelik yuksek iskontilu gelen ikisim sirketi hayliyle olmali ama baakcaz yarin. Eski halka arzciyim bir tavana kesmez beni
Aynen oyle acele etmeden bugunku ahreketw gore karar vrlermek gerek. Ama gorunen koyde kalvuz istemez yani. Mercan tavan oldu sonra bobet
Bakalım direk tavana kilitleyecek mi?
Mercan ve beğenilmeyen Bobet tavanları bir umut oluşturdu.
Yatırımcıların bütün talebi karşılandı,alanlara hayırlı olsun yatırımcı kazansın
826 k lot hacim olmus 5.25 milyon lot tavanda bekliyor ...%32.4 iskonto var ..Birkac tavan yapar gibime geliyor .Yatirim tavsiyesi degildir
Ata Yatirim ilk tavanda niye satıyor ki hanı iskontoluydu [emoji3]
Masallah ne de cok yazan var. Tavanda oldu hende buna ragmen sadexe 5 sayfa gidebilmis atatp forumu. Sozun ozu arza katilan cok az ky var.ilk gun tavan acinca kimse mal alamadi dogru durust. Her sey beklerim bu kaittan. Herseye gebe nerde azlik orada bereket vardir. Riske deger benim icin
He tavan serileri gelmeye de bilir. Ama halka arzlarda terse donen algiyi bir sekilde eski seviyelere dondurmek isteyeceklerini tahmin ediyirdum. Bunuda en kolqy yapabilecekleri kaitla yapmaka isteyebilirler.
Bunun lotu az, daha gider...diğerleri 50-100 milyon lot.. bu sadece 7.5 milyon..
2 .tavanda geldi spekulator piyasadaki az lotun 7.5 milyon lotun avantajini guzel degerlendiriyor kucuk yatirimcida satmayinca hisse gidiyor .helal olsun..Bugunku hacim sadece 350 k...tavanda bekleyen 6.325 milyon lot.