USDTRY 8.7193 zirve
Viop 1540,50 dip
olması dileğiyle
herkez kazanır inşallah
Printable View
USDTRY 8.7193 zirve
Viop 1540,50 dip
olması dileğiyle
herkez kazanır inşallah
Hayırlı olmasını temenni ederim
Umarım babayı almayız...
Yeni başlığa alıp güncelleyeyim.
Boğa ** sayımı iptal oldu. 5.3.3.5 başarısız 5 ile bitti, yani 5.3.3 bitti, şimdi 5.3.4 düzeltmesi yapıyoruz. Güzel düzeltiyorlar [emoji16]
Geriye 3 sayım kaldı. Yeni isimleri ile:
BOĞA 2 : Alt sınır 31188, kırılmaz ise en az 2 ana zirve olasılığı, 5.3.5 ve 5 zirveleri
BOĞA 1 : alt sınır 29180, kırılmaz ise en az 1 ana zirve olasılığı, 5 zirvesi
AYI 1 : 29180 kırılır ise, diplerden dip beğen.
Yani, takip edeceğimiz sadece 3 seviye var FDOW'da, 31188, 29180 ve boğa sayımlarının devamı için 35000.
Sn Jas Gumus sayiminiz varmi ?
Altın ve gümüş sayımı için FDow'un 29180 i aşağıya kırmasını, yani borsaların çökmeye başlamasını bekleyeceğim. Şu an için erken, borsalar çökmeye başlamadan altın ve gümüşten ciddi bir hareket beklemiyorum. Altın 1700-2050 arasında, gümüş 25-32 arasında salınır durur diye düşünüyorum.
Çoğu EWci altın ve gümüşte şu anda yaşanan düzeltme dalgasını 2 ile etiketleyip, 3 ile ralliye başlayacağını düşünse de ben aynı düşüncede değilim ta ki borsalar çöküşüne kadar.
Artık nakitin kral olacağı, 1-1.5 yıl içinde yeni başlayacak ve en az 12-18 yıl sürecek borsalar-altın-gümüş rallilerinin yatırımcılara müthiş bir özel emeklilik imkanı sağlayacağını düşünüyorum. Ama önce şu çöküşü bir yaşayalım. Çok fazla süre kalmadı, ölmez sağ kalırsak en fazla 1-1.5 yıl
Yeni mekan hayırlı olsun
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun diger baslikta yazmistim bugunde 177x lerden biraz ekleme yaptim . Yalniz gozum gumuste.Gumus aslinda bugun istedigim rakamlari gordu . Ihlal yapabilir ama 25.5o ler altinda haftalik kapanis beklemiyorum Seytan durtuyor %50 lik bir gumus alimi yap diye Ama kucuk bir ihtimal dahi olsa 22.xx acaba mi diyorum . 22.xx leri beklerken buradan roketlerse bu sefer arkadasindan yetisme sansimiz kalmaz
Yazıya yeni ekledim, en fazla 1-1.5 yıl içinde.
"Artık nakitin kral olacağı, 1-1.5 yıl içinde yeni başlayacak ve en az 12-18 yıl sürecek borsalar-altın-gümüş rallilerinin yatırımcılara müthiş bir özel emeklilik imkanı sağlayacağını düşünüyorum. Ama önce şu çöküşü bir yaşayalım. Çok fazla süre kalmadı, ölmez sağ kalırsak en fazla 1-1.5 yıl"
Son bir not daha ekleyeyim.
Eğer bu realizasyon düşündüğüm gibi 5.3.4 geri çekilmesi ise, düşüş yetersiz. 5.3.4.a yaptık, 5.3.4.b yapıyor olmamız lazım. 5.3.4.c ile de dibi bulmamız gerek. Son düşüş FSPX te 4210-4240 aralığından 4100 lere doğru bir düşüş olmalı. Tahminen pazartesi günü 5.3.4.c düşüşü başlar gibi.
Hayırlı bereketli tüm türkiyemiz için bol bereketli bir gün olması dileğiyle :hi:
sizce bizim borsada değerli metallerde en iyi yatırım fonu qnb finansbankın mı
gmstrf
gldtrf
bunların dışında öneriniz var mı?
bugün biraz yatay takılırsa gayet iyi olacak.. tepeden 50 puan düştü.. vade sonu yaklaştı.. geçişleri yapmaya başlamak için şartlar oluşuyor..tahmin ettiğim yerden dönüş oldu, 1550-1600 bandı..kalan günlerde tekrar depar yaparak geçmesi zor bir ihtimal, ama dunyada her şey oluyor tabii..
qnb bu fonlarda öncü.. daha önce mesela iş yatırım fonları da vardı mesela endeks30 replike etmek için ama havlu attı.. şimdi hacimleri kontrol ettim ama saat 10:00 olmadığı için göremedim: hacimlere bakarak en popüler (likit) hangisi görülebilir..tahmin ediyorum qnb olacaktır, ben qnb fonlarından djist ve usdtrf kullanmışlığım var.. diğer alternatif hala işlem görüyorsa ziraat, onların hacimleri nasıl bilmiyorum birazdan belli olur..spread ler de önemli.. benim hatırladığım qnb spreadleri çok kötü değildi..
https://i.imgyukle.com/2021/06/18/OA2ihe.png
30 günlük ortalama hacim ekledim byf lerde..en sağ sütun.
Şuan olan bir düzeltme mi
bir düşüş mü
Daha önce burada baylaşdığım
para giriş istatikleri
kendi tablom
düşüşte mal satılmadığı
aksine büyüklerin mal aldığı görülmekte
yanı o istatikler doğru olursa
yukarı hareket başlayınca
bankalar ve x30 başta olmak üzere
bu sefer endeks bazında sert hareket gelmesi lazım
bakalım, izleyeylim
Benim bakışıma göre gözlerimiz Xbankta olmalı
piyasadan önce işaret vermeli
şey niye düşüyor kamu satışları mı
Ön hazırlık bittiyse muamele başlasın lütfen
demir çelik endeksine %5 çaktılar dün bizim eregl kardemir erkeklik peşindeler...
krdmd gün bitmeden 6.XX li fiyatları bekliyorum...
pegasus şortladık saniyesinde tahta 78 üstüne gitti. şimdi gevşedi vadeliler düşmedi.
Fon değil direk gram gümüş alım imkanı sunuyor.. Fibabanka, aktifbank, tfx gibi uygulamalarda spread farkları çok düşük..
Gmstr de borsada alım satım marjları hem çok açık (100 bin TL alım için bile ciddi marj farkını göze almanız lazım) hemde 100 bin alımda 10 bin kar etseniz 1000(karın yüzde 10 una) liraya devlet çöküyor
tüm piyasayı GARAN la tutmaya çalışıyor. zamanındaki erdemir gibi.
o zaman gereğini yapalım. çok fazla değil ama şort.
Ulan ne biçim zarar ettiysem düşüyor düşüyor gene de kurtarmıyor.
Testere olabilir dikkat derim uzun süredir flat...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet 6.XX rakamlarımız hayırlı olsun...
ay sonu gelmeden 6,40 bana yeter...
badem sporun jetonu bitti galiba...
birbirlerini eziyorlar...
Diğer sayfada kaldı,alıntılıyamadım.
Gelecek haftanın çok volatil olmasını beklerim.Kanımca p.tesi göreceğimiz noktadan epey uzaklaşacak bir hareket olmalı.Bu
açıdan daha ağır sinyal veren sistemler tercihim olacak.Mesela 30 dak. olabilir.Gelecek hafta tam mesai olacak:)
bu nasıl piyasa..sabah 20 dakika alan satıyor..sonra SHORT