SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=31
Web sitesi : https://e-data.com.tr/
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bb2aad8182.jpg
Printable View
Sayın yönetici
bu halka arz bilgisi paylaşır iken
hangi aracı kurum bazında, dağıtım şekli vb konularıda bilgileride paylaşsanız daha sağlıklı olur
teşekkür ederim
EDATA TEKNOLOJİ 6 tl fiyatttan 13 milyon lot ve eşit dağıtım halka arzı görülüyor,
https://i.hizliresim.com/jrfscac.PNG
Hangi tarihte satın alabiliriz?
Ben forginer ben borsa gündem okudum dün 24 Juni?
bu halka arza da katilacagim
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
15 milyon net kar 45 milyon sermaye
Hisse başı 0.3tl net kar 20fk.
Perakendeci için çok
Aynı anda 3 arz yapmak :28:
Buna karar veren neye göre karar veriyor.
Paranın olmadığı borsanın ite kaka gittigi şu dönemde
insanlar hangi hisseyi satsamda arza katılsam diye düşünür iken
borsaya taze kan nereden gelecek bunu ben düşünüyorsam buna
karar veren merci hiçmi düşünmüyor yazılar olsun....
E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş.'nin halka arzında 29-30 Haziran tarihlerinde talep toplanacak.
Şirketin halka arz edilecek toplam 13 milyon TL nominal değerli payları, Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile beher pay için 6 TL fiyattan 29-30/06/2021 tarihlerinde A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla EDATA.HE (ikincil piyasada işlem kodu EDATA.E olacaktır) işlem sırasında satışa sunulacak.
Halka arzla ilgili şu bilgiler verildi:
"EDATA.HE'ye iletilecek emirlerde yalnızca [İptale Kadar Geçerli (İKG)] emir geçerlilik türü kullanılmalıdır. İlgili sırada maksimum emir değeri 78.000.000 TL olacaktır. Halka arza ilişkin emirlerin Borsamıza iletilmesine aracılık eden üyelerin, emirleri Borsamız birincil piyasasına iletirken kendi risk tanımlamaları çerçevesinde birden fazla emre bölerek iletmeleri halinde fiyat - zaman önceliğini haiz ilk emir dışındaki diğer emirler mükerrer olarak girilmiş olacağından dağıtıma konu edilmemektedir. Şirket payları, birincil piyasa işlemlerinin tamamlanmasını takiben, Borsamızca yapılacak değerlendirmenin ardından ikincil piyasada işlem görebilecektir."
E-data teknoloji/mutlu:
28.06.2021 14:34:56 e-data teknoloji/mutlu: Ilk çeyrekte % 26 büyüme elde ettik - bloomberg ht
28.06.2021 14:34:34 e-data teknoloji/mutlu: Istikrarlı bir satış yapıyoruz, değişkenlerden etkilenmiyoruz- bloomberg ht
28.06.2021 14:33:54 e-data teknoloji/mutlu: Halka arz gelirlerinin hepsi işletme sermayesi ve diğer yatırımlar için kullanılacak - bloomberg ht
https://i.hizliresim.com/6zmh5vg.jpg isin guzel tarafi arz maliyetleri dusuldukten sonra sirkete kalacak olan 72.5 milyon TL'nin tamami sirketin buyumesi icin kullanilacak. ortak satisi olmayacak. (ortaklari tebrik ediyorum)
büyük bir halka arz değil. karliligi da guzel bir sirket. az miktarda alis girecegim. (uzun suredir ara vermistik halka arzlara)
40 bin basvuru gelse 325 lot hisse gelir.
halka arz hikayesi bu kadar mi bitti [emoji846]?
Eski arzcilardan kim kaldi...tekrar yerimizi alalım , hayırlı olsun ins.
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bireysele yerlikurumsala yabancıkurumsala ayrıayrı yüzdelik kısmı varmı ben izahnamede göremedim görebilen varmı
İndes: pd/dd 2.19 f/k: 7.88
dgate: pd/dd 2.55 f/k: 15.28
Armada: pd/dd 2.69 f/k: 52.98
Arena: pd/dd 1.92 f/k: 22.05
Edata: pd/dd:2.26 f/k: 16.64 (arz sonrası)
Bu arza katılacağım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam iskontoların bir hesaplanma yöntemi yok. Şirketin piyasa değeri hesaplanıyor. Onu da %50 indirgenmiş nakit akışları, %50 benzer şirketlerin piyasa değerleri üzerinden yapıyorlar. Yani diyorlar ki bu şirket şu kadar nakit üretir bu yüzden değeri budur. Bunun yarısını alıyorlar. Sonra bakıyorlar piyasadaki şirketlerin pd/dd lerine, onların da ortalaması budur. bunun da yarısı. sonra ortaya bir değer çıkıyor hisse için onun üzerinden de kafalarına göre iskonto yapıyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eski arz ekibinde bir kıpırdanma hissettim [emoji846] güzel şirket görünce ufak ufak geliyor yatirimci demek diyorum
843 lot gelmis. hayirli olsun
katilimci az demekki : 15.400 yatirimci demek
nerden nereye gelmisiz, gercekten guzel sirket aslinda
Max 842 olta kadar olan tüm alislar geldi.
842 üstü girenlere de 842 geldi
Herkese hayırlı uğurlu olsun 10,000 lot talebime 842 lot gelmiş ,bu gösteriyorki iyi talep gelmiş , ne zaman işlem görecek acaba
1000 lotada 842 gelmiş demekki yatırımcı adedi sayısına bölmüşler ....yatırımcı sayısı az ama talep cok gibi bir izlenim uyandı bende ...
12000 lot talep ettim 842 geldi .Derinlikte 35 milyon lot alis bekliyor.Talep cok gelmis hayirli olsun.
Ne zaman işleme başlıyoki ?
Muhtemelen sali baslar .Aylar onceki halka arzlarda 2 isgunu sonra baslarken son 2 aydaki halka arzlar da 3 veya 4 isgunu sonra basliyor.
epi topu 15.400 adet yatirimci halka arza katilmis.
700-800 binlerden gelinen nokta ibret verici