TUPRS - Tüpraş
Yeni başlık hayırlı olsun.
Eski başlığımız burada okunabilir.
Printable View
TUPRS - Tüpraş
Eski başlığımız burada okunabilir.
Yeni sayfa herkese uğurlu gelsin ve Tüpraş sene sonu 500 üstü olsun.
Hayırlı olsun yeni başlığımız, inşallah bu başlık dolup yeni başlığa geçtiğimiz zaman da burada olacağız :)
Selamlar, saygılar, hayırlı kazançlar herkese.
Yeni başlık hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷
Hayırlı olsun,bol kârlı bilançolar devam eder inşallah
https://www.ekonomim.com/kuresel-eko...-haberi-743195
Bu haberin bizimle ilgisi var mı acaba, düşüşlerin sebebi olabilir mi?
Haftalık takasta yabancı15 küsür milyon adet mal çıkmış, görünürde çıkmaya devam ediyor. Kendi adıma rahatça izliyorum ama bir yandan da sebebini merak ediyorum. Endişe değil sadece merak.
bugun ve yarin ki kapanis onemli eger mal almayi dusunenler varsa
http://share.matriksdata.com/shareMa...05171807542634
Capon bayragi misin mubarek??
Tekrar yükseltip verecekler mi yoksa 9 günlük operasyon tamamlandı mı göreceğiz...
Tüpraş sunumlarında belirttiği nakit akısından daha fazla nakit akısı yaratacak onümüzdeki on yıl bence.
Marjlar desteklese de su anki durumu şu anki rafineri marjını sürekli hale demeyelim de daha stabil hale getirmek için cok büyük yatırım yapıyorlar.
Şeye bakıcaktım unuttum.Son zamanlarda tanker alımı var mı?
Buna bakacağım.
Karamehmetler tanker siparişi vermişler.Tüpraş ta durum nedir inceleyeceğim.
Ytd
Dediğiniz gibi esas hikâyesi stratejik dönüşüm süreci. Öyle ki, burada yuh diyecekleri kadar güzel temettü vereceklerdir. Hatta bunu bir yatırımcı sunumunda ifade etmişlerdi. ABD doları bazında çok iyi bir temettüsü olacak inşallah önümüzdeki beş sene içinde. Artık rafinerinin dalgalı denizine karşı korunaklı bir enerji şirketi olmanın keyfini çıkaracağız.
Tanker kısmına dair bilgiye ulaşabileceğimiz nokta adres var mı yoksa piyasadan mı yoklama çekebiliriz?
Yok bir arkadasım var sektörden ona soracaktım.
Ama tanker için şirketten de öğrenebiliriz.
Şunu ifade etmekte sevinçliyim şirketin buraya dogru evrileceğini buralarda tek tek yazmıstık 2021 öncesi bu da beni sevindiriyor.
Hatırlayacaksınkz gecmiş sunumlarda rüzgar güneş ernejilerinden gelen elektriği biz kullanacagız demişlerdi.
kullanmadıkları ihtiyac fazlasını satabilirler diye ifade ettik hakkaten de yanlış anlamadıysam buna da baslamıslar.
Tüpraş catı enerji şirketi ben entek i aygazla beraber katsalar daha iyi düşünüyordum bunu da cok önceden burada değil ama özel notlarıma almısım gecen baktım. aygaz ı şirketin içine almamaları beni üzdü.
Operasyonel karlılık saglar çünkü.Vardır bir bildikleri.
Velhasılı kelam tüpraş bireye havayoluna denizyoluna ve güneş ve tüzgar aracılıgıyla da enerjinin baska kol üretimine girmesi hasebiyle adreslenebilir pazarını yıllar içinde cok kuvvetlendirdi.
Nakit akısı da şirketin beklentilerinden fazla olacaktır.
Ancak bu yazdıklarımın hepsi yatırım tavsiyesi değildir.
Benim kişisel pozisyonum yok ancak yegebimin hisseleri sebebiyle yakından takip ediyorum.
Bir gün döner miyim belli olmaz😀
İlgiyle baslıkları takip ediyoruz.
Ytd
Yeğen çok şanslı, imrendim yalan yok.
Tanker konusunda bilgi alınca buraya yazabilirseniz çok makbule geçer.
Aygaz konusunu yanlış hatırlamıyorsam burada ya da mezkur hisse başlıklarından birinde yazdınız diye hatırlıyorum ve bana da mantıklı geliyor. Belki bir gece ansızın, bir kap haberi ve sonrası hallelujah…
Diğer konulardaki öngörülerinize girdilerinizden aşinayım, umarım her biri fazlasıyla gerçekleşir.
Son olarak sahne artık bilançonun.
Yeni girenlere girmeyi düşünenlere söylüyorum yenilenebilir enerji falan fıstık işler Tüpraş azmanının yanında kedi çükü kalır bu şirket rafineriden kazandıracağı para kadar alınır
İnş abi.
Kasım temettülerini buraya koyabilirim ben de.
Borsadan cekiyorum ama ford un temettülerinş zorlandım bu ilk temettüde.
Herkese bol kazanc diliyorum.
Burayı ara ara okuyorum güzel bilgiler var.
(Yegenin lotları az ya abi.5 bin kadar üstüne ekliyor ara ara.para tasarrufunu öğrensin baba parası yemesin diye öğrettim bakalım ilerde napacak.Dolgun bir lota ulaşırsa iş kurucam ona üniversitede parayı reelde öğrensin yahudiler gibi yetiştirmeliyiz çocuklarımızı.)
Sevgiler saygılar
Aynen katılıyorum. Yatırımcı sunumunda da belirttikleri gibi önümüzdeki 10 yıl yenilenebilir enerji Hidrojen ve saf yatırımlarından elde edecekleri kümülatif favök rafineri den elde edecekler inin yanında bayağı küçük kalıyor. İlerde bu açığı nasıl kapatırlar. Orası biraz muamma.
Belki de rafineri işleri dünyada petrol bitene kadar tsm gaz devam eder. Elektrikli arabalar şimdilik fiyasko.
Çok baba şirket sağlam tüttürüyor
Borsada tradeden yoruldum en son boktaşda olan biri olaral yoruldugum için üç gündür memnunum. Temel teknik olumlu oldugundan devamke.
yine bir bilanço öncesi, yine tatlı bir heyecan. hadi bakalım, ya nasip...
Heyecanli bir bekleyis basladi yine...
Bekliyoruz
Hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷
Eyvah eyvah naptın sen Tüpraş;)
320 milyon kar. enkaz. geçmiş olsun. süper sürpriz.
Fk 6 küsürden 7 küsür olmuş