4/7/2024 saat 20: 55 itibarı ile değerler
x100 - 10872
x30 - 11890
usd - 32,5582
eur - 35,1981
https://i.hizliresim.com/b3dgh3q.jpg
eskisi
Printable View
4/7/2024 saat 20: 55 itibarı ile değerler
x100 - 10872
x30 - 11890
usd - 32,5582
eur - 35,1981
https://i.hizliresim.com/b3dgh3q.jpg
eskisi
hayırlı olur.....bol bol kazancımız olur.....
Hayırlı olsun
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almanya'daki bakanın Merih Demiral hakkındaki sözleri tansiyonu yükseltmişti. UEFA da Merih Demiral'ın Bozkurt gol sevinci sonrası soruşturma başlatmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışındaki programlarını erteledi. Erdoğan, Cumartesi akşamı oynanacak Türkiye - Hollanda maçını tribünden takip edecek.
Coca Cola İçecek yüzde 1000'lik bedelsiz için SPK'ya başvuracak
Bear borsanın düşmesi için bu topiği cenabet birinin açması lazımdı.
Buda ayuları kurtarmaz
Memet açmalıydı daha iyi aday olmazdı.
Hayırlı olsun
Yeni başlık hayrlı olsun .
Silahlı saldırıda öldürülen Sinan Ateş in faillerinin yargılandığı davanın 4 üncü günü tamamlandı. Mahkemede ifade veren Ayşe Ateş, Sinan Ateş in kendisini öldürtmek için MHP li yöneticiler Ulvi Yönter ve Semih Yalçın dan talimat alındığını söyledi.
Diğer yandan dönemin Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Kerem Gökay Özay, Sinan Ateş i azmettiren olarak davada yargılanan Tolgahan Demirbaş ın sokakta gözaltına alındığına yönelik çıkan haberler hakkında suç duyurusunda bulunarak Demirbaş ı MHP Milletvekili Olcay Kılavuz un evinde yakaladıklarını itiraf etti.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile telefonda görüştü. Görüşmede Netanyahu'nun Biden'a, "İsrail, Gazze'deki hedeflerine ulaşana kadar saldırılara devam edecek" dediği öğrenildi
Kredi Kartı harcamaları
- İlk çeyrekte toplamı yıllık %122.2 artışla 3 trilyon TL
- ikinci çeyrekte yıllık %99.1 artışla 3.6 trilyon TL
gerçekleşti.
millet kredi kartına yüklenmiş...
bu gidiş gidiş değil.
:drunk::drunk:
Yeni başlık hayırlı olsun.
Kart harcamalarındaki yüzdesel artış aslında gerçek enflasyonu gösteriyor.
Maaş zamları ise çakma TÜİK enflasyonuna göre yapıldığı için bu kartların önemli bir bölümü patlar.
Eylül ayından itibaren.
https://x.com/ForeksTurkey/status/1809109338151149629
Garantinin yüzde 2,13 artı açma nedeni.
JPMorgan,
#HALKB HF 13 TL'den 18 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "ağırlığını azalt" olarak korudu
#VAKBN HF 17,5 TL'den 24 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "ağırlığını azalt" olarak
bugün de boşluklu açar mı dersiniz?
geçen hafta burada tahvilde satıyorlar demiştik 680 milyon dolar satış olmuş.
Hisse senetlerinden geçen haftada satış olmuş 2.250 milyar dolares çıkan para.
peki bu malı kim karşıladı:)
Dün, 10:53#7889 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
17,198
Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
Badem bofası 16.00 dan sonra 3 milyara yakın mal alıyor yarın onun sağlamasını yapar baktık dötü başı oynuyor vedalaşırız ama yarın önemli .
dün akşam söylediğim gibi sağlaması yapılıyor sabah merkez bankası twiti teknik olarak 3.29,7 bölgesi direnç bu bölge gün içi zaman zaman yoklanıyor bu bölge üzeri günlük kapanışlarda 3.35 bölgesi yeni hedefi benim graflarda.
3.35-3.36 bölgesi direnç aşağıda 3.29 destek konuma geçti.
3 günlük hızlı bir hareket oldu , bu hafta yabancı hedge fon girişleri olmuş olabilir.
Hatırlayamıycam bi işyerinde de başıma büüüle bişii gelmişti, cebimde nakit denkleştiremedim abi post vihazınız varsa karttan çekelim dedim, o da olur abi ama kart işletim ücreti kesiyorlar 100 taleni alırım dedi, soyguncumusunuz olm siz dedim vermiyom mınakoyu ibanını yolla fasttan gönderecem dedim
Dün, 17:27#7956 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
17,199
Doları 20-30 kuruş yukarı salması gerek önümüzdeki günlerde.
FORMASYON AVCISI -53
dün belirttiğm dolareste ayar işi başladı bunu borsa için yapmaları gerekli :)
12705....şooorttt ......
12,700 yarım porsiyon short actım...
11,950 kapamıştık shortları...
dün belirttiğim 3.35 bölgesinden satış geldi
ayar yapılıyor bak burada formasyonlar paylaşırken kızanlara bile formasyonu sevdirip öğretip para kazandırdım.:)
çekirgelerim benim :kahkah:
dün dolar 32.57 bugun 32.73 ayar burayla başladı saatlik seans düzeltmeleri ile devam ediyor.
aşağıda 3.29 üstü kaldığı sürece benim seneryomda yön yukarı pıst 100 de.
3.35 -3.36 direnç bölgemiz 3.45-3.50 de devamında beklediğim bant.
tl bazlı 11.200 formasyon bitimi 11.700 devamında takip ettiğim bant.
tokatlı dayu
endekiste şort kollayacaksan... AKBANK tahtasını ezberlemen lazım
bütün pislik o tahtada başlıyor
o mına godumun oğlu, o AKBANK'ı bi almaya başlayınca bıraksan 100 sene alacak gibi işlem yapıyor
o yüzden:
AKBANK'ta aşağı net dönüş başlamadan, vopta düşüş başlamaz
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Dr. Barış Esen
@barisesen
Merkez Bankası basitçe anlatmış;
Yatırımcıların, düşük faizli para birimlerinden borç alarak daha yüksek faizli para birimlerine yatırım yapmasına “carry trade†denir.
Carry trade işlemleri, döviz kuru değişmediği sürece iki ülke arasındaki faiz farkı kadar getiri potansiyeli taşır.
Yüksek faizli para biriminin, aradaki faiz farkından daha çok değer kaybetmesi halinde yatırımcı için zarar oluşur.
Carry trade işlemleri her zaman kârla sonuçlanmayabilir.
Carry trade işlemleri yatırımcıların kur beklentilerini yansıttığı için uluslararası fon akımlarının yönünü belirlemesi açısından oldukça önem taşır.
Bu işlemleri yapan yatırımcılar döviz kurundaki oynaklığı ve oluşabilecek riskleri dikkate almalıdır. https://twitter.com/Merkez_Bankasi/s...082339/video/1
Dolar 33.15 üzeri carry trade eden yabancı zarar yazar doları tutmamızdaki neden bu şartlar el verdiğinde doları salıp hisse senetlerine giriş yapmalarına imkan sağlanacak :) o zamana kadar kendi yağımızla kavrulacaz diyor benim anladığım
Bugün de gozalaklarım teptiriyor.
Görürsem söyleyeyim.
05.07.2024 11:44:54
Kaynak: MATRIKS
Hazine:Çarpıtma Haberlerle, Tasarruf Genelgesi Sabote Edilmeye Çalışılmaktadır
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Bakanlığımızın, bir yandan tasarruf tedbirlerini açıklarken bir yandan da Tasarruf Genelgesine uymadığı gibi gerçek dışı haberlerle algı oluşturmak istendiği görülmektedir. Bu çerçevede aşağıdaki açıklamanın yapılması zaruri olmuştur.
17 Mayıs 2024 tarihinde yayımlanan Tasarruf Tedbirleri konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesiyle tüm kamu kurumları kapsama alınmış, birçok alana ilişkin kurallar belirlenmiştir.
Genelgenin uygulanması konusunda kurumlarımız tarafından gerekli tedbirler alınmakta ve uygulama takip edilmektedir. Ayrıca Bakanlığımızca oluşturulan bilgi sistemlerine kurumlarca veri girişleri yapılmaktadır.
Genelgenin temel amacı kamuda verimliliği artırarak tasarruf sağlamaktır. Bu yaklaşımla kamuda deprem riski hariç yeni hizmet binası satın alınması, kiralanması ve yaptırılmasına izin verilmemektedir.
Ancak; mevcut binaların ekonomik ömrünü uzatacak bakım onarımların yapılmasının hizmetin devamı için gerekliliği malumdur ve verimlilik anlayışıyla uyumludur. Dolayısıyla binaların ömrünü uzatacak bakım- onarım tasarruf genelgesinin kapsamı dışındadır.
1985 yılında faaliyete geçen Bakanlığımızın Dikmen yerleşkesindeki tuvalet ve müştemilat tesisatların artık hizmet veremeyecek duruma gelmeleri nedeniyle bakım onarımın yapılması zorunlu hale gelmiştir.
Bu tarz çarpıtma haberlerle, Tasarruf Genelgesi sabote edilmeye çalışılmaktadır. Ancak bilinmelidir ki Genelgenin uygulanması gerek kurumlarımızca gerekse Bakanlığımızca hassasiyetle takip edilmeye devam edilecektir.
son 2 ayın panaroması :
https://i.hizliresim.com/7ko9qbj.jpg
BOĞALAR '' bistin ederi bu aralık dayular... '' ''çızgıları buralara getirdiysek var bir bildiğimiz mk...'' dediler
bakalım yeşil çizgi (önceki hamle ) KIRMUZU-SARI (muhtemel hamle ) ile gösterdiğim
BİST üçün yeni değerleme bölgesi oluşturulacak mı ?
Çinli elektrikli araçlara vergi düzenlemesinde muafiyet
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, yatırım teşvikle yapılan Çin menşeli oto ithalatı ek mali yükümlülükten muaf olacak.
otomotive satış getirir.....
ABD’de başkanlık seçimlerini kimin kazanacağı belirsizliği, yerini başkan adaylarının kim olacağı belirsizliğine bıraktı.
abd borsaları satış moduna girer bir süre......